Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

Γιαννακόπουλος: «Δεν θα κάνω το εμβόλιο επειδή δεν θέλω να αλλοιωθεί το DNA μου».


Με την κατάσταση που έχει έρθει στον κόσμο έχουμε χωριστεί η ανθρωπότητα στα δύο. Αυτοί που μπολιάζονται και αυτοί που δεν μπολιάζονται.

Οι γλάστρες εχμ… οι ανθρώποι ήθελα να πω που μπολιάζονται τους έχει πιάσει μια κακία και θέλουν ντε και τσου επειδή μπολιάστηκαν αυτοί με το δηλητήριο να μπολιαστούμε και εμείς που δεν θέλουμε να μπολιαστούμε. Χαρακτηριστικό τους είναι που νευριάζουν αν δεν μπολιαστεὶς και εσύ και είναι ικανοί να σου πουν χίλιες παπάτζες προκειμένου να κάνεις και εσύ το διαβόλιο εχμ.. λάθος έκανα το εμβόλιο εννοούσα. Παίζουν κοινώς τον ρόλο της αλεπούς με την κομμένη ουρά.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ο οποίος είναι ιδιαίτερα ενεργός στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποφάσισε να εξηγήσει με ένα Instagram Story τον λόγο που ο ίδιος επέλεξε να μην εμβολιαστεί, που απ όσο φαίνεται τον πιέζουν οι γύρω του να κάνει το διαβόλιο εχμ.. πάλι λάθος έκανα το εμβόλιο εννοούσα.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει ότι δεν θα κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού όχι επειδή φοβάται τις παρενέργειες που έχουν προκαλέσει ανησυχία σε αρκετούς πολίτες, αλλά επειδή, όπως αναφέρει δεν επιθυμεί να… αλλοιωθεί το DNA του.

«Πολλοί ρωτάτε αν έκανα εμβόλιο και ποιο. Όχι δεν έκανα και δεν θα κάνω. Όχι επειδή φοβάμαι τις παρενέργειες αλλά επειδή δεν θέλω να αλλοιωθεί το DNA μου» έγραψε και προκάλεσε χαμό στα social media…

=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.