Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

«Η γυναίκα του ήξερε τη δουλειά έκανε και τον φοβόταν» Στέφανος Χίος για Πιλότο στο Εκρηκτικό Δελτίο

 

 «Του άρεσε πολύ το περιεχόμενο των παντελονιών…» ο Στέφανος Χίος για Πιλότο στο Εκρηκτικό Δελτίο (23/6/2021)

  Πιλότος σε ανακριτή και εισαγγελέα: "Κατέστρεψα την ζωή μου"...ούτε λέξη για την ζωή της Καρολάιν:
Στροφή 180 μοιρών φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση της επιμέλειας της μόλις 11 μηνών Λυδίας.

Η οικογένεια της άτυχης 20χρονης που έχασε τη ζωή της από τα χέρια στου συζύγου της θέλει τώρα να διεκδικήσει την πλήρη επιμέλεια του μικρού κοριτσιού.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας της Κάρολάιν το οικογενειακό της μητέρας είναι το πιο κατάλληλο, τουλάχιστον για τα πρώτα χρόνια της ανατροφής του παιδιού.

Την ίδια στιγμή και με τα έως τώρα δεδομένα η οικογένεια του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, έχει καταθέσει αίτηση στην Εισαγγελία Ανηλίκων για συνεπιμέλεια του παιδιού.

Η συνεπιμέλεια πάντως του ανήλικου παιδιού είναι τουλάχιστον πρακτικά δύσκολη, καθώς η οικογένεια της άτυχης Καρολάιν ζει στην Αλόννησο και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στην Αγία Παρασκευή Αττικής.

Εντός της εβδομάδας κοινωνικοί λειτουργοί θα αποφασίσουν ποιος θα αναλάβει την επιμέλεια του μόλις ενός έτους παιδιού. Κοινωνικοί λειτουργοί αναμένεται να επισκεφθούν τόσο την οικογένεια της αδικοχαμένης Καρολάιν στην Αλόννησο, όσο και την οικογένεια του συζυγοκτόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

   

 =====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.