Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021

Ινστιτούτο Παστέρ: Η αποτελεσματικότητα των εμβολίων Pfizer και AstraZeneca έναντι των μεταλλάξεων


Ο εφευρέτης του εμβολιασμού mRNA υπερασπίζεται τους συναδέλφους: 
Σωστά επισημαίνοντας τοξική πρωτεΐνη ακίδα


Το άρθρο μας σχετικά με την προειδοποίηση από τον Καναδό γιατρό Dr. Το Bridle παρατηρήθηκε ευρέως: Ο ιολόγος ακούει τον συναγερμό: κάναμε ένα λάθος, η πρωτεΐνη spike είναι τοξική . Καθώς κατέστη σαφές εκείνη την εποχή, το Bridle εκτέθηκε σε μαζική εχθρότητα ως αποτέλεσμα. Τώρα η βοήθεια προέρχεται από μια απροσδόκητη πηγή: 

Ο εφευρέτης των εμβολιασμών mRNA και DNA, Dr. Ο Robert Malone δηλώνει ότι ο Δρ. Το Bridle θα είχε άψογο χαρακτήρα και του οποίου η γνώμη θα υποστηριζόταν και θα τεκμηριώθηκε από την επιστημονική βιβλιογραφία.

Οι συνηθισμένες επιθέσεις και προσβολές του Δρ. Ο Bridle, ο οποίος δεν είχε κάνει τίποτα περισσότερο από να συγκεντρώσει και να παρουσιάσει τα δεδομένα από επίσημες μελέτες μετά την αξιολόγηση από ομότιμους, θα έπρεπε ο Δρ. Σοκαρισμένος Robert Malone. 

Στέλνει μια ανοιχτή επιστολή στο ευρύ κοινό, δηλώνοντας ότι εφευρέθηκε τεχνικές εμβολίων https://report24.news/wp-content/uploads/2021/06/LOS-Dr.-B-Bridle.pdfΤο εμβόλιο της αμερικανογερμανικής κοινοπραξίας Pfizer/BioNTech παράγει αντισώματα ικανά να εξουδετερώσουν το παραλλαγμένο στέλεχος του κορωνοϊού που ταυτοποιήθηκε αρχικά στην Ινδία, αν και με «ελαφρώς μειωμένη αποτελεσματικότητα» στο εργαστήριο, έδειξε μελέτη ερευνητών του Ινστιτούτου Παστέρ.

Μεταξύ των ατόμων που έχουν λάβει και τις δύο δόσεις του εμβολίου αυτού, τα αντισώματα που είναι παρόντα στον ορό του αίματός τους είναι αποτελεσματικά έναντι της επιλεγόμενης αγγλικής παραλλαγής, αλλά ελαφρώς λιγότερο αποτελεσματικά έναντι της ινδικής, σύμφωνα με τη μελέτη, τα αποτελέσματα της οποίας αναρτήθηκαν στον ιστότοπο BioRxiv, όπου μεταφορτώνονται επιστημονικά έργα που δεν έχουν ακόμη υποβληθεί σε αξιολόγηση από ομότιμους και δεν έχουν δημοσιεύσεις.

⇒Διαβάστε ακόμη: 

Εντοπίστηκε υβρίδιο της ινδικής και βρετανικής μετάλλαξης

Παρά την «ελαφρώς μειωμένη αποτελεσματικότητα, σύμφωνα με τα τεστ που έγιναν στο εργαστήριο, το εμβόλιο της Pfizer πιθανόν προστατεύει» από την ινδική παραλλαγή, καθησύχασε ο Ολιβιέ Σβαρτς, ένας από τους συγγραφείς της μελέτης, τμηματάρχης του Ινστιτούτου Παστέρ στο Παρίσι.

Τα αποτελέσματα για AstraZeneca

Οι ερευνητές του ινστιτούτου μελέτησαν επίσης την αποτελεσματικότητα του εμβολίου της AstraZeneca έναντι των παραλλαγών αυτών, αλλά χρησιμοποιώντας μόνο ορό αίματος ανθρώπων που είχαν λάβει μόνο μία δόση του βρετανικού σκευάσματος, αφού «δεν είχαν πρόσβαση σε δείγματα από ανθρώπους που έχουν λάβει και τις δύο δόσεις» όταν διεξήγαγαν τη μελέτη, διευκρίνισε ο κ. Σβαρτς στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Καθώς το εμβόλιο αυτό δεν άρχισε να χρησιμοποιείται στην Ευρωπαϊκή Ένωση παρά τον Φεβρουάριο και συστήνεται η δεύτερη δόση να χορηγείται 12 εβδομάδες μετά την πρώτη, οι δεύτερες δόσεις δεν είχαν αρχίσει να χορηγούνται παρά στα τέλη Απριλίου και σε περιορισμένο αριθμό ανθρώπων, λόγω του ότι η χρήση του περιορίστηκε στους άνω των 55 στη Γαλλία.

Τα αποτελέσματα της μελέτης, που διενεργήθηκε σε γαλλικά πανεπιστημιακά νοσοκομεία, έδειξαν πως η μία δόση του εμβολίου της AstraZeneca, προϊόντος αποτελεσματικού έναντι της αγγλικής παραλλαγής, «προστατεύει ελάχιστα έναντι της ινδικής και της νοτιοαφρικάνικης παραλλαγής» του SARS-CoV-2.

Μόνο μία δόση του εμβολίου αυτού επομένως είναι «λίγο ή καθόλου αποτελεσματική» έναντι της ινδικής παραλλαγής, υπογράμμισε ο ερευνητής.

Η παραλλαγή B.1.617, η οποία ταυτοποιήθηκε αρχικά στην Ινδία τον Οκτώβριο του 2020, έχει εξαπλωθεί μέχρι σήμερα σε δεκάδες χώρες και περιοχές, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου.

⇒Διαβάστε ακόμη: Τα ποσοστά των εμβολιασμένων για τείχος ανοσίας

=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.