Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Π.Πολάκης: «Χορηγούν εμβόλια χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί οι τρεις φάσεις ανάπτυξης»- ΝΔ: «Ο Τσίπρας να τον καταδικάσει»


Οι καταιγιστικές εξελίξεις στο ζήτημα των εμβολίων της Astrazeneca αλλά και πλέον το "άνοιγμα" της βεντάλιας για όλα τα εμβόλια για έναν ουσιαστικό έλεγχό τους έχουν ανοίξει τον "ασκό του Αιόλου" και στην πολιτική σκηνή ειδικά κάτω από το πρίσμα της κυβέρνησης που θέλει να επιβάλει όσο γίνεται νωρίτερα "προνόμια" στους εμβολιασμένους, επομένως θέσεις αντίθετες με αυτή βρίσκονται πλέον στο επίκεντρο των αντιδράσεων.

Έτσι σήμερα η ΝΔ μετά τα όσα ανέφερε στην ιστοσελίδα του στο facebook ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργό Υγείας Π.Πολάκης, ζήτησε από τον Α.Τσίπρα να τον βάλει στην "θέση του". 

Πολλοί βέβαια σχολίασαν γιατί δεν απαντούν στα ερωτήματά του καθώς σύμφωνα με την αναρτησή του αμφισβητεί την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, καθώς όπως υποστηρίζει δεν έχουν ολοκληρωθεί οι τρεις φάσεις των μελετών!

Η ανάρτηση του Π.Πολάκη:
ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.....όταν χορηγεις μαζικά στον πληθυσμό εμβόλια που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗ ΦΑΣΗ 3 ΤΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ!!!!
ΥΓ 1.Φερτε τα φάρμακα !!! 12.500 οι νεκροί
Έχει και συνέχεια το πράγμα!!!
ΥΓ2.και τολμάνε κάποια ρετάλια του καθοδηγούμενου «επιστημονικού» δυναμικού να κουνάνε το δάχτυλο για υποχρεωτικότητα!!!
ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ....

=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.