Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟ-ΣΟ-ΧΗ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΒΟΜΒΑ από τον καθηγητή Παυλάκη: «Πολλοί εμβολιασμένοι θα πάνε για διασωλήνωση ή και χειρότερα...»


Ο γιατρός - ερευνητής Γ. Παυλάκης μίλησε στο Mega και με αυτά που παραδέχτηκε, για τους εμβολιασμένους και τους θανάτους τους,  άφησε εμβρόντητους και τους δημοσιογράφους. 
Ο σχετικός διάλογος όπως ακριβώς έγινε:

 Π: ...Αυτό είναι το μεγαλύτερο σφάλμα που έχω ακούσει, το ότι οι εμβολιασμένοι έχουν τελειώσει με τον κορονοϊό. Οχι, δεν έχουν τελειώσει γιατί δεν είναι όλοι οι εμβολιασμένοι το ίδιο. Είναι οι εμβολιασμένοι που θα πάρουν και τον καινούργιο ιό και θα έχουν ένα απλό κρυολόγημα ή κάτι ελαφρό και είναι και άλλοι που είναι εμβολιασμένοι και μπορεί να πάνε για διασωλήνωση. Και χειρότερα...
Δ: Εμβολιασμένοι και να διασωληνωθούν;;
Π: Ναι. Αν δείτε τις στατιστικές στην Αγγλία είναι πολλοί, αρκετοί, θάνατοι εμβολιασμένων...Που πήραν το "Δέλτα" και πέθαναν. Γιατί  φαίνεται περίεργο;  Υπάρχουν πάρα πολλοί εμβολιασμένοι οι οποίοι δεν έχουν προστασία. 

Δ: Τότε γιατί μας λέτε τόσο καιρό να εμβολιαστούμε; Και γιατί εμβολιαστήκαμε; 
Π: Γιατί βγάζετε γενικά συμπεράσματα; Κανένας ποτέ δεν είπε ότι όλοι οι εμβολιασμένοι θα είναι 100% και για πάντα προστατευμένοι από τον ιό. Το πρόβλημα με τον κορονοϊό είναι ότι βγαίνουν συνεχώς νέα στελέχη...

  ===================== 
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.