Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

Ποιος είναι ο γιος Μπάιντεν που προκάλεσε την κρίση στις ΗΠΑ: Αλκοόλ, ναρκωτικά, εμπλοκή σε σκάνδαλο


Από τη στιγμή που ο Τζο Μπάιντεν άρχισε να προβάλλει ως πιθανός αντίπαλος του Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές του 2020, ήταν αναμενόμενο να μπει ο ίδιος και ο γιος του, Χάντερ, στο στόχαστρο του Ρεπουμπλικανού προέδρου.


Ο Τραμπ ζήτησε μάλιστα βοήθεια, όπως τον κατηγορούν οι Δημοκρατικοί, από τον πρόεδρο της Ουκρανίας για να στριμώξει τους Μπάιντεν -λόγος για τον οποίο ξεκινά επίσημη έρευνα σε βάρος του για «προδοσία» με το ερώτημα της παραπομπής. Οκτώ φορές -σύμφωνα με τη Wall Street Journal- ζήτησε ο Τραμπ από τον Βολόντιμιρ Ζελένσκι να ξεκινήσει έρευνα για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες στη χώρα του γιου του Τζο Μπάιντεν, Χάντερ, που μετείχε στο ΔΣ της ουκρανικής εταιρείας φυσικού αερίου Burisma.

Ουκρανός αξιωματούχος είχε ήδη ελέγξει τα πεπραγμένα του Χάντερ Μπάιντεν και είχε αποφανθεί ότι δεν έκανε κάτι κακό. Αλλά ακόμη κι έτσι, ο Τζο Μπάιντεν σίγουρα θα ήθελε να εξαφανιστεί η ιστορία αυτή, αφού όσο περισσότερο βρίσκεται ο Χάντερ στα φώτα της δημοσιότητας, τόσο περισσότερο θα βρίσκεται κι ο ίδιος κάτω από το μικροσκόπιο αντιπάλων και ΜΜΕ καθ’ οδόν προς τις κάλπες του ερχόμενου έτους. Αν και δεν έχει αποδειχθεί μέχρι τώρα ότι ο Χάντερ ενεπλάκη σε βρώμικες υποθέσεις, η καριέρα του δείχνει ότι το επίθετό του τού άνοιξε πόρτες που θα παρέμεναν σε άλλη περίπτωση κλειστές. Ειδάλλως, γιατί μια εταιρεία φυσικού αερίου να προσφέρει θέση στο ΔΣ της σε κάποιον που δεν είχε καμία εμπειρία στο αντικείμενο;


=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.