Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Δεν έχουμε δει ακόμα τις συνέπειες του πολέμου στους λογαριασμούς μας | Χρήστος Κολοβός


Για την ενεργειακή κρίση και την ακρίβεια μίλησε ο Χρήστος Κολοβός.

Το θέμα δεν υφίσταται λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, αλλά μήνες πίσω και ανάγεται στις κεντρικές πολιτικές επιλογές στην Ενέργεια από την ίδια την Ε.Ε. και την απόφαση της Ελλάδας , να εμφανίζεται αν και οικονομικά σε δεινή θέση , πιο «φανατική» από όλους σε αυτές τις πολιτικές. 

Κατά τον κ. Κολοβό, η χώρα θα έπρεπε και το δικό της φυσικό αέριο να αξιοποιήσει άμεσα και τα  φωτοβολταικά  στις στέγες αντί των βιομηχανικών  πάρκων που εξαφανίζουν την αγροτική γη και να παρέμβει στα τιμολόγια και κάθε μορφή κερδοσκοπίας που ανεξέλεγκτα βιώνουν οι καταναλωτές. Ο κ. Κολοβός, αποκάλυψε τι ακριβώς παίζεται στο σύστημα παραγωγής, διασύνδεσης και διανομής της ενέργειας, ποιοι κερδίζουν και γιατί η ενεργειακή κρίση  ιδίως για τους λαούς της Ευρώπης , θα έχει βάθος χρόνου. 

Ο Δρ Μηχανικός Μεταλλείων – Μεταλλουργός Μηχανικός ΕΜΠ τ. Διευθυντής Κλάδου Μεταλλευτικών Μελετών & Έργων ΔΕΗ ΑΕ/Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας, Χρήστος Κολοβός, στον 98.4 και τον Γιώργο Σαχίνη, στις 23 Μαρτίου 2022.

 =====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.