Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Δημήτρης ΚαραμήτσαςΜ Δικηγόρος, πρόεδρος του «Λαϊκού Κινήματος»: "Να ένας στόχος για την ανθρωπότητα και τους λαούς."


Άρθρα του Δημήτρη Καραμήτσα,

Αν όλοι αυτοί οι δήθεν "ειρηνοποιοί" θέλουν πραγματική ειρήνη στην ανθρωπότητα, ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΠΛΩΝ και όποιος παράγει όπλα να πηγαίνει ισοβίως φυλακή και να δημεύεται κάθε περιουσιακό του στοιχείο μέχρι 7ου βαθμού συγγένειας. 

Στην συνέχεια να απαγορεύσουν με τις ίδιες ποινές και κάθε πόλεμο και να ορίσουν ότι εφεξής οι πόλεμοι μπορούν να διεξάγονται μόνο εικονικά, μόνο με σπρώξιμο με τα χέρια και μετά το σπρώξιμο, κεράσματα σε τραπέζι, κρασάκι και κουβεντούλα για να βρεθεί λύση (αν πράγματι υπάρχει πρόβλημα). 

Να ένας στόχος για την ανθρωπότητα και τους λαούς.

Σενάριο 1 
Το πιο απλό και τεκμηριωμένο. Στο στόχαστρο των ΗΠΑ βρίσκεται η Ευρώπη και ο κάθε πολίτης της Ε.Ε. με σκοπό να πουλήσουν το πανάκριβο άθλιο σχιστολιθικό αέριό τους στην Ευρώπη (αυτό που καταστρέφει τους υδροφόρους ορίζοντες). 
Εκτός από το ανδρείκελο - πράκτορα της Ουκρανίας, μπορεί να κορόιδεψαν και τον ίδιο τον Πούτιν. 
Είναι ευνόητο ότι με σύμμαχο στην κάθε χώρα το ντόπιο κομπραδόρικο κεφάλαιο και κυβερνήσεις λακέδων που τους έχουν τάξει ζωή χαρισάμενη και πολλά χρήματα, προωθούν το αέριό τους στην Ευρώπη με πρόσχημα όσα γίνονται στην Ουκρανία. 
Ολα δείχνουν προσχεδιασμένα. Ας σκεφτούμε : απόβαση νατοϊκών στην Αλεξανδρούπολη, μετατροπή του λιμανιού σε λιμάνι εκφόρτωσης υγροποιημένου αερίου (του δικού τους). 
Ακύρωση του East Med και πολύ πρόσφατα δήλωση από την Ελληνική κυβέρνηση ότι δεν θα κάνουμε εξόρυξη αερίου !!!. 
Την δήλωση δεν την κάνει πρώτος ο αρμόδιος υπουργός, αλλά ο υπ. Εξωτερικών και ακολουθεί ο πρωθυπουργός. 
Χρόνια δηλ. παλεύαμε τις ΑΟΖ για το αέριο, φτάσαμε στα πρόθυρα πολέμου με τους Τούρκους, κάνουμε υπερεξοπλισμούς  και τώρα εν μία νυκτί και πριν καν συμβούν τα γεγονότα της Ουκρανίας, το ξεχνάμε !!!. Πότε ; όταν η τιμή του αερίου είναι στα ύψη !!!.  
Χαρακτηριστικό δε είναι ότι ακόμα και οι Αζέροι (φίλοι των Αμερικάνων και των Τούρκων) δεν έχουν καταδικάσει την εισβολή των Ρώσων. Το σχέδιο λοιπόν σε οικονομικό επίπεδο είναι να πουλήσουν οι ΗΠΑ το αέριο παραγωγής τους στα ζώα της Ευρώπης, για αυτό έγινε αυτός ο πόλεμος και για να γονατίσει η παραγωγή της Ευρώπης από το υψηλό κόστος ενέργειας. Οι μαριονέτες που κυβερνούν την Ευρώπη και οι ολιγάρχες σε κάθε χώρα θα πάρουν από τους Ροκφέλλερ μερτικό. 
Αυτή είναι και η εξήγηση του γιατί ο πρόεδρος των Η.Π.Α. βγήκε μήνες πριν και έβριζε χυδαία και απρόκλητα τον Πούτιν και τους Ρώσους. 
Ενταση ήθελαν για να απαγορεύσουν και το ρωσικό αέριο. Αν δείτε τίποτα αγωγούς να σκάνε στην Ουκρανία, μην ψάχνετε για Ρώσους σαμποτέρ ... . 
Στην Ελλάδα πρέπει να στείλουμε τον Μητσοτάκη και την συμμορία γύρω του, στο σπίτι τους. Είναι επιτακτική η ανάγκη. 
Επίσης να πούμε "φιλικά" σε κάθε δεξιό - ανεξαρτήτως κόμματος - να βγάλει τον σκασμό και να κάτσει σπίτι του να "σκεφτεί".

Σενάριο 2 (διαβάστε το, βγαίνει νόημα από όλα)
Πόλεμος !!!
 Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι ο Πούτιν είχε ενημερώσει τον Μπάιντεν για τις κινήσεις του. Προφανώς το είχε πει και στον Τράμπ, όσο ήταν πρόεδρος και ο τελευταίος τον είχε αποτρέψει λέγοντας, ότι θα το ρυθμίσει το θέμα με τους ναζιστές της Ουκρανίας. Ηρθαν οι εκλογές στις ΗΠΑ και έμεινε στις υποσχέσεις. 
 Οι τελευταίες φουρνιές των προέδρων που εκλέγονται από το κόμμα του Ροκφέλλερ έχουν αποδειχθεί περισσότερο ιέρακες του πολέμου, από τους παραδοσιακούς ιέρακες ρεπουμπλικάνους. Με την εκλογή του Μπάιντεν (ο οποίος προφανώς ήταν ενήμερος για το θέμα) οι Ουκρανοί ναζήδες ξεκίνησαν να ενεργούν αγριότερα και φυσικά τους δόθηκε το ΟΚ για να κινηθούν προς ένταξη στο ΝΑΤΟ. Ο Μπάιντεν, ακόμα και πριν την εκλογή του δημιούργησε ψυχροπολεμικό κλίμα και μην ξεχνάμε τις κατηγορίες των ΜΜΕ και βουλευτών Ροκφέλλερ για επιρροή των Ρώσων στη νίκη Τράμπ. 
 Ευνόητο είναι ότι οι Ρώσοι εξανέστησαν και ζήτησαν εξηγήσεις από τις ΗΠΑ, απαιτώντας ματαίωση του σχεδίου εισόδου της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. . Κάποια στιγμή θα τους είπαν ότι αν δεν το μαζέψουν, θα εισβάλουν. 
 Οι ασκήσεις του τελευταίου μήνα ήταν το έσχατο μέσο πίεσης για να μαζευτούν οι ιμπεριαλιστές της δύσης. Προφανώς ο Πούτιν έδωσε και τελεσίγραφο στον Μπάιντεν λέγοντάς  του ότι, αν μέχρι ώρα 24:00 της Τετάρτης 16/2, δεν έχει ρυθμιστεί το θέμα, τότε θα εισβάλει στις περιοχές των λαϊκών δημοκρατιών για να υπερασπιστεί τους ρωσόφωνους. Εξ ου και οι δηλώσεις Μπάϊντεν περί εισβολής ώρα 01:00, μία εβδομάδα πριν γίνει η εισβολή. 
 Είναι σαφές από τις δηλώσεις του, ότι ο Μπάϊντεν γνώριζε τα πάντα και δεν απέτρεψε την εισβολή με οποιοδήποτε μέσο και δήλωση, που θα ηρεμούσε τον Πούτιν και την Ρωσία.  Τουναντίον, επειδή έχει πολλά συμφέροντα και σχέδια να υπηρετήσει, άφησε τον Πούτιν να εκτεθεί στην πρόκληση που χρόνια του έστηναν στην Ουκρανία.
 Πέρασε μία εβδομάδα επαφών, όπου λογικά οι Ρώσοι θα καλούσαν τους δυτικούς να μαζέψουν τους Ουκρανούς, αλλά οι προκλήσεις συνεχίζονταν. Ακόμα και σήμερα με τον στρατό των Ρώσων στην χώρα του, η μαριονέτα της Ουκρανίας, δεν κάνει την παραμικρή κίνηση υποχώρησης και αυτό δεν είναι λογικό για μία χώρα που έχει να αντιμετωπίσει μία εισβολή τέτοιου μεγέθους. Βάζει τον λαό του, που εξέθρεψε με μίσος, να πολεμήσει αυτός με μολότοφ τους Ρώσους εισβολείς, σε μία εισβολή που προκάλεσε το συστηματικό απαρτχάιντ κατά των Ρώσων και των άλλων μειονοτήτων, από το πραξικόπημα του 2014 και την αυθαίρετη διαμόρφωση και επιβολή ενός ναζιστικού μη δημοκρατικού συντάγματος. 
 Η μαριονέτα της Ουκρανίας, προσποιείται σκόπιμα ότι αγνοεί πως το 1/5 των κατοίκων της χώρας του είναι ρωσόφωνοι και το 27% άλλων εθνοτήτων. Προσποιείται πως αγνοεί ότι οι Ρώσοι, όπως το πάει, θα αναγκαστούν να χτυπήσουν πόλεις και χωριά, με αμέτρητα θύματα αμάχων και ότι η στασιμότητα επιφέρει εκνευρισμό στους στρατούς και παρατράγουδα; Οχι, αυτό περιμένει και αυτό περιμένουν και οι δυτικοί για να επέμβουν στρατιωτικά. Αν δεν το κάνει ο ρωσικός στρατός, θα το κάνουν οι ίδιοι με κάποια θανατηφόρο βόμβα (ή περισσότερες) που θα την χρεώσουν στους Ρώσους. Ηδη έχουν αναφερθεί ύποπτες εκρήξεις χωρίς πατρότητα, τις οποίες οι Ρώσοι αρνούνται κατηγορηματικά. Το έχουν ξανακάνει άλλωστε πολλές φορές οι δυτικοί αυτό το κόλπο για να βρουν πρόσχημα να επέμβουν. 
 Οι Ρώσοι από την άλλη δεν μπήκαν μόνο στο Ντονμπάς και το Λουχάνσκ, όπως έλεγαν, αλλά αναθεώρησαν τα σχέδια και εισέβαλαν σχεδόν παντού για να τελειώσουν γρήγορα. 
 Βέβαια, η Ουκρανία είναι η μεγαλύτερη χώρα που δέχεται στρατιωτική επίθεση τα τελευταία πολλά χρόνια και ο ρόλος των Ρώσων είναι εξαιρετικά δύσκολος, αφού θέλησαν και αυτοί να κάνουν ένα πόλεμο “ειρηνοποιών” για την απελευθέρωση του λαού της Ουκρανίας από τους ναζήδες κλπ. . Είναι ευνόητο ότι η πολιτική επιρροή των Ρώσων στην Ουκρανία είναι πολύ χαμηλότερη από αυτή των δυτικών και ότι ο λαός της Ουκρανίας ονειρεύεται ακόμα είσοδο στην Ε.Ε. για να πάει να κάνει απερίσπαστος τον σκλάβο στα σκλαβοπάζαρα της Ευρώπης και όχι της Ρωσίας.
 Οι δυτικοί συνεπώς περιμένουν το σύνθημα για να στείλουν στην Ουκρανία “ειρηνευτική δύναμη για την προστασία των αμάχων” και να ξεκινήσει ο πόλεμος.  Η βάση της Αλεξανδρούπολης φτιάχτηκε από τους Αμερικάνους για τον σκοπό αυτό, αλλιώς γιατί ήδη από πρόπερσι προκαλούσαν την απορία με τις τεράστιες δυνάμεις που συγκέντρωναν εκεί, εκτός βεληνεκούς ρωσικής αεροπορίας και πυραύλων μέσου βεληνεκούς. Μετακίνηση στην Βουλγαρία και απόβαση στην Οδησσό ή χερσαία μέσω Μολδαβίας. Αν δείτε και τίποτα αεροπλάνα χωρίς διακριτικά να επιχειρούν στον εναέριο χώρο της Ουκρανίας, ετοιμαστείτε. Βρείτε βαθιές σπηλιές. 
 Η Ε.Ε. έχει ξεκινήσει προ πολλού να πυροβολεί τα πόδια της για να χρεώσει στους λαούς το κόστος. Σύρεται ξανά και ξανά στο DNA της που είναι η ευμάρεια μέσω της λαφυραγωγίας. Ευνόητο είναι ότι οι Ρώσοι είναι πελάτες της Ε.Ε. σε χίλια δυο αγαθά και υπηρεσίες. Το εμπάργκο και το θέμα του αερίου θα διαλύσει τις οικονομίες της Ευρώπης. Δεν το καταλαβαίνουν οι “ηγέτες της Ε.Ε.” ; Φυσικά το καταλαβαίνουν, αλλά και αυτό είναι μέρος ενός άλλου σχεδίου που θέλει να μειώσει μισθούς και παροχές στους εργαζόμενους της Ευρώπης για να είναι δυνατός ο ανταγωνισμός με την Κίνα και την Ινδία ή όποια κατάσταση θα υπάρχει σε ό,τι απομείνει (εάν απομείνει). Η Ε.Ε. θα εμπλακεί στην σύγκρουση και θα στείλει τον λογαριασμό στους λαούς της για να τους προλεταριοποιήσει εντελώς.  Αν ήθελαν κάτι άλλο, όπως ανέβασαν των κωμικό της Ουκρανίας, θα του είχαν πει ή να αλλάξει ρότα ή να φύγει. Δεν θα έκαναν αυτές τις προκλητικές κινήσεις κατά της Ρωσίας με όχημα την Ουκρανία. Προφανώς ήθελαν να προκαλέσουν αυτόν τον πόλεμο. Πεδίον δόξης λαμπρό  για τους Ναπολέοντες – Αδόλφους της Ε.Ε., καλοκαίρι έρχεται και δεν θα έχει χιόνια στην Ρωσία ... . Ιδια εποχή διάλεξαν και οι άλλοι. 
 Για την Ελλάδα, ο Ναπολέων – Αδόλφος Μητσοτάκης που εκλέχθηκε με ψήφους λιγότερες από το 20% του εκλογικού σώματος, αποδεικνύοντας όπως και οι υπόλοιποι ότι είναι βέρος φασίστας και χωρίς να θέσει το θέμα ούτε τυπικά στην Βουλή, αποφασίζει την αποστολή στρατιωτικού υλικού στην Ουκρανία. Χθες δε, με εντολή των ΗΠΑ έκλεισε τον εναέριο χώρο του νομού Εβρου για ένα μήνα (γιατί άραγε; και με ποια εξουσία ; ). Δεν συγκαλείται δε, ούτε καν συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, αλλά ξεφεύγει του κυβερνητικού εκπρόσωπου ότι θα στείλουμε και στρατό ... . Τι σημαίνει αυτό, ότι όλα είναι προ-αποφασισμένα και οι ρόλοι και το τι θα κάνει κάθε “σύμμαχος” της συμμορίας της Δύσης. Εχουν επιμεριστεί οι ρόλοι στην συμμορία και ο μεγάλος πόλεμος έρχεται με δική τους ευθύνη και σχεδιασμό. Ο Δένδιας πληροφορούμενος τα ανωτέρω αντέδρασε, ίσως και να το είπε στον Λαβρόφ στην τελευταία τους συνάντηση και αυτός είναι ο λόγος που τέθηκε απολύτως στο περιθώριο. Η Ελλάδα θα τιμωρηθεί σκληρά, χάσει – κερδίσει, και η άμεση αποπομπή του Μητσοτάκη και του συρφετού της δεξιάς είναι πλέον μέγιστο εθνικό πολιτικό καθήκον.
    Προφανώς οι Ρώσοι γνωρίζουν και εάν δείτε καμία επιστράτευση στην Ρωσία, να είστε βέβαιοι ότι ο πόλεμος θα είναι γεγονός, γιατί στόχος τους είναι η Ρωσία και όχι η ειρήνευση στην Ουκρανία, αυτή θα μπορούσαν να την πετύχουν στέλνοντας τον Ζελένσκι διακοπές στις Μπαχάμες με αρκετά εκατομμύρια. 
 Ευνόητο είναι ότι η Ρωσία μπορεί να συγκεντρώσει 8.000.000 εφέδρους, με τους οποίους δεν μπορούν να τα βάλουν οι Ευρωπαίοι και θα τους ξαναβρεί ο χειμώνας (ήδη πήγαν μια εβδομάδα πίσω). Οι φασιστικές απαγορεύσεις ο,τιδήποτε ρωσικού εκτός από την αποκάλυψη της φασιστικής τους νοοτροπίας, μαζί με την στάση των πληρωμένων ΜΜΕ, δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν θέλουν ειρήνευση αλλά μίσος και πόλεμο. 
 Υπάρχουν και οι άλλοι ... . Σαφώς, Κίνα και Ινδία έδειξαν να κατανοούν την στάση της Ρωσίας με την μη ψήφο τους στο συμβούλιο ασφαλείας του ΟΗΕ. Την Ινδία θα την απασχολήσουν με το Πακιστάν που έχει υπερπληθυσμό. Η Κίνα όμως; είναι πλέον πολύ μεγάλο μέγεθος και η εισβολή στην Ταϊβάν είναι πολύ μικρή κίνηση για το μέγεθός της. Ισως να θεωρούν πως υποσχόμενοι ότι δεν θα αντιδράσουν εάν φτάσει έως τα σύνορα της Σιγκαπούρης θα εξασφαλίσουν την ουδετερότητά της. Απέναντι στην Κίνα προετοιμάζουν την Αυστραλία και έτσι εξηγούνται οι αδικαιολόγητοι/τρελοί υπερ-εξοπλισμοί της τα τελευταία χρόνια. Η Κίνα θα μπορούσε να παραπλανηθεί και να θεωρήσει ότι η ήττα των Ρώσων θα της έδιδε την πρωτοκαθεδρία ως αντίπαλο δέος των δυτικών, ίσως και την Ασιατική Σιβηρία και την Μογγολία. Διαβάζοντας αυτά που γράφονται από το Κ.Κ.Κίνας και αντιλαμβανόμενος την κομφουκιανική φιλοσοφία μπορώ να είμαι σχεδόν βέβαιος ότι η Κίνα θα κόψει τον βήχα των ιμπεριαλιστών και δεν θα κάνει κινήσεις κατά, αλλά υπέρ των Ρώσων εταίρων της, γνωρίζοντας ότι απομονωμένη θα είναι πολύ εύκολος στόχος για τους δυτικούς. Μετά το τέλος των γεγονότων θα πάρει και την Ταϊβάν με ... δημοψήφισμα. Η Ιαπωνία δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο από το να μείνει αμέτοχη και να περιμένει τις εξελίξεις. Η Τουρκία θα στηρίξει με ουδετερότητα τους δυτικούς και θα κοιτάξει να επεκταθεί στον αραβικό κόσμο και στις τουρκικές πρώην σοβιετικές δημοκρατίες, που θα είναι και το λάθος της γιατί εκεί θα βρει άλλους. Εκεί θα συναντήσει το Ιράν και την Κίνα ... . 
 Συνεπώς, ο πόλεμος κατά της Ρωσίας είναι προσχεδιασμένος και έρχεται. Τον προκάλεσαν και τον είχαν σχεδιάσει. Οι Ρώσοι το ξέρουν, έχουν ενεργοποιήσει τα πυρηνικά τους και λίγες μέρες πριν με δημοψήφισμα (σ.σ. έτσι αποφασίζουν οι “φασίστες” τις αλλαγές του συντάγματος και όχι μόνοι τους) στην Λευκορωσία, άλλαξε το Σύνταγμα και θα μπουν και εκεί πυρηνικά όπλα.  Αντίστοιχα, οι κινήσεις των Σκανδιναβών σημαίνει ότι και αυτοί έχουν ενημερωθεί από την δυτική συμμορία και σπεύδουν να ζητήσουν προστασία: κρίσιμο για αυτούς το λάθος, αλλά το κάνουν συνεχώς και χωρίς να βάζουν μυαλό.  
 Η δήλωση του σκακιστή Πούτιν ότι ένας κόσμος χωρίς την Ρωσία δεν μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει λέει πολλά για όσα ξέρει και όσα περιμένει. Οι κινήσεις του στην σκακιέρα είναι πλέον λίγες και θα εξαρτηθούν από το backup που θα του δώσουν οι σύμμαχοί του. Με την κίνηση που έκανε στην Ουκρανία, μέλλει να κριθεί από αυτούς που θα επιβιώσουν σε διαστημόπλοιο του Elon Musk, εάν ήθελε να προλάβει το σχέδιο των δυτικών ή εάν σκόπιμα προκάλεσε τον πόλεμο, έχοντας το ΟΚ των συμμάχων του. Υποχώρηση αυτή την στιγμή δεν υπάρχει στην σκακιέρα. Θα καθυστερήσει για να γίνει ευνοϊκό το πεδίο για τον λαό του και μετά θα εύχεται να αποκρούσει την άγρια προσχεδιασμένη επίθεση.  
 Εμείς πρέπει να ξεχυθούμε σε ένα άγριο φιλειρηνικό κίνημα, εάν θέλουμε ο πλανήτης και εμείς να έχουμε ζωή και μέλλον. 
 Διάλυση των στρατών, διάλυση του ΝΑΤΟ, αφοπλισμός όλων είναι ο μοναδικός μας στόχος. 
 Το τι θα γίνει στον πλανήτη των εξελιγμένων πιθηκοειδών μάλλον μπορεί να προβλεφθεί και δεν θα υπάρχει πιθηκοειδές ιστορικός να γράψει για το τέλος της ανθρωπότητας.

Επί του "σεναρίου 2" που δημοσιεύτηκε χθες  
α. Ανταποκριτής στις ΗΠΑ, που κάποιοι εκφράζουν την άποψη ότι έχει στενές σχέσεις με μυστικές υπηρεσίες, χθες αργά στο OPEN για την ενημέρωση του Μπάιντεν στους δημοσιογράφους: 
Δυστυχώς ο πρόεδρος δεν αναμένεται να πει αυτό που όλοι θα ευχόμασταν, την αποστολή στρατιωτικών δυνάμεων .... !!!.  
Δεν του απάντησε κανείς !
Κάποιοι σπεκουλάρουν το σενάριο 2 ή απλώς προετοιμάζουν τον κόσμο για τέτοιες εξελίξεις. 
β. Εχουμε δει πολλά βίντεο με ανθρώπους που πηγαίνουν στους στρατιώτες της Ρωσίας και τους λένε διάφορα. Χθες είδαμε και τον τύπο με τις σημαίες (ανενόχλητος βέβαια) και μία γριά να μιλάει συνεχώς χειρονομώντας σε φαντάρους και τανκς. Δεν τους πείραξε κανένας. Είναι ευνόητο ότι αν αυτά γίνονταν μπροστά σε αμερικάνους ή άλλους δυτικούς, κατά 99% οι ήρωες θα είχαν πάει στον ... παράδεισο. Δείγμα - απόδειξη του ότι στην πραγματικότητα οι Ρώσοι δεν τρέφουν μίσος για τους Ουκρανούς. Αν έτρεφαν μίσος, θα τους είχαν κάψει τις σοδειές και τις πόλεις και θα έφευγαν. 
γ. Ο Ζελένσκι είναι σίγουρα στημένος ή και απόλυτα ηλίθιος.
Δεν εμπόδισε την προέλαση προς τις πόλεις, αλλά τους άφησε να φτάσουν με περίπατο ως εκεί και μοίρασε όπλα στους άμαχους για να τους κάνει μαχητές και "μάρτυρες - ήρωες". 
Ηρωικοί όσοι πήραν τα όπλα (αν δεν τα πήραν για άλλους λόγους) και ηρωικός ο λαός της Ουκρανίας, αλλά πόσες δεσμίδες σφαίρες τους έδωσε ; Πόσες ; ξέρει κανείς ; 2, 3, 5, 6 ; παραπάνω θα ήταν πολύ δύσκολο. Οι πρώτες δεσμίδες θα πάνε μάλλον στράφι, από τον ενθουσιασμό ... . Μετά ; 
Ο Ζελένσκι θέλει να χυθεί το αίμα του λαού του για να έχει έναν επιπλέον λόγο να χτυπήσει στρατιωτικά η δύση. Αυτή είναι η εντολή που έχει λάβει, να μαρτυρήσει ο λαός του και έχει βάλει τους ναζήδες ομοϊδεάτες του να εμποδίζουν με δολοφονίες το κόσμο από το να φύγει από τις πόλεις. 
Θα αναγκαστούν οι Ρώσοι, που βέβαια σκόπιμα καίνε χρόνο για να έλθει ο Απρίλης όταν το κάνουν, να μπουν στις πόλεις. Θα σκοτώσουν τους πρώτους οι Ουκρανοί και τότε θα έλθουν τα τάνκς. Θα "κατεδαφίσουν" τίποτα σπίτια, αλλά σιγά - σιγά θα αρχίσουν να καταστρέφονται από αντιαρματικά. Τότε αναγκαστικά θα επέμβει το πυροβολικό, δηλαδή θα παίρνει συντεταγμένες και θα κατεδαφίζει οικοδομικά τετράγωνα ... .
Πιθανά να βγαίνει πριν κάποιος Ρώσος με ντουντούκα και να τους λέει να κατέβουν από τα σπίτια και να παραδοθούν. Με εντολή ναζήδων δεν θα το κάνουν και τότε θα χαθούν χιλιάδες άνθρωποι και πόλεις για να υπηρετηθεί, όχι ο ουκρανικός λαός, αλλά η συμμορία της δύσης, που θα έχει έναν καλό λόγο να επέμβει.
Ο Ρώσος πρότεινε στην Ουκρανία να γίνει χώρα ουδέτερη  (φυσικά θα πρέπει να απενεργοποιηθούν τα ναζιστικά καθάρματα). Αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο για μία χώρα και τον λαό της. Σε όποιο λαό του κόσμου και εάν το πρότειναν θα έβγαινε στους δρόμους και θα πανηγύριζε. Εις απόδειξη του σεναρίου 2 ο Ζελένσκι και η συμμορία το αρνήθηκαν !!!. 
Σκεφτείτε να πρότειναν κάτι τέτοιο στην Ελλάδα και μάλιστα την ώρα που έχει δεχθεί στρατιωτική εισβολή. Μαχαίρι, θα περνούσε ο λαός, όποιον πολιτικό ή άλλο το αρνείτο. 
Γιατί αρνείσαι ανδρείκελο της Ουκρανίας, αυτή την πρόταση; τι επιδιώκεις ;

Σενάριο 2 (συνέχεια) 
Πληθαίνουν οι ενδείξεις εφαρμογής του σεναρίου 2 (δυστυχώς για την ανθρωπότητα). 
Χθες, οι Η.Π.Α. χωρίς να αναφέρουν κανένα λόγο, διέταξαν την άμεση απομάκρυνση από την Λευκορωσία των διπλωματών και όλου του προσωπικού της πρεσβείας και των προξενείων τους. Πότε λαμβάνει χώρα αυτό; Οι έχοντες γνώση των πραγμάτων αντιλαμβάνονται ότι αυτό συμβαίνει όταν επίκειται πόλεμος κατά της χώρας αυτής. 
Επίσης, συνεχίζεται η ακραία ρατσιστική προπαγάνδα και τα μέτρα εις βάρος των Ρώσων, δημιουργώντας αντιρωσικό κλίμα σε όλο τον πλανήτη και κυρίως στην Ευρώπη, που βλέπει ότι η ενεργειακή της ισορροπία και η παραγωγή της εξαρτάται από τις πλουτοπαραγωγικές πηγές που κατέχουν οι Ρώσοι. 
Την ίδια ώρα, ο πυρηνικός όλεθρος βρίσκεται προ των πυλών και οι λόγοι επέμβασης πληθαίνουν. Το πυρηνικό εργοστάσιο της Zaporizhya, το μεγαλύτερο της Ευρώπης, κτισμένο τα τελευταία χρόνια της Σοβιετικής Ενωσης, έπιασε φωτιά. Οι δυτικοί ισχυρίζονται ότι έπεσε ρωσικη βόμβα, όμως οι Ρώσοι επικαλούνται ότι το έχουν καταλάβει εδώ και ημέρες, πράγμα που είχαν ανακοινώσει προ τριών ημερών και οι Ουκρανοί είχαν αποδεχθεί. Οι Ρώσοι κατηγόρησαν σαμποτέρς για την χθεσινή φωτιά, που ευτυχώς αφορούσε κτίριο εκπαίδευσης. Φυσικά όλοι θυμούνται το Τσερνομπίλ. Αυτή την φορά ο κίνδυνος είναι πολλαπλάσιος και μία ακόμα καλή αιτία επέμβασης για την Δύση. Η Διεθνής Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας, αυτή που είχε πει ψευδώς ότι ο Σαντάμ Χουσείν και το Ιράκ ήταν έτοιμοι να δημιουργήσουν πυρηνικά όπλα, θα δώσει το πράσινο φως της επέμβασης. 
Αντίστοιχα, αναπτύσσεται η πάγια αφορμή της “ανθρωπιστικής κρίσης”, των προσφύγων, των “αμάχων” κλπ.  Η προπαγάνδα των ΜΜΕ και όλα τα Αρδάκια της συμφοράς έχουν λάβει εντολή να προβάλουν “πρόσφυγες” και “ανθρωπιστικές κρίσεις”. Ομως η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Χθες Ελληνας που ζει στο “περικυκλωμένο από τους Ρώσους Κίεβο”, που δεν είναι περικυκλωμένο αφού οι Ρώσοι είναι μόνο Βόρεια και Ανατολικά του Κιέβου, είπε ότι το τραίνο για το Λβίβ λειτουργεί κανονικά, όχι έχουν ρεύμα, νερό και τα σουπερμάρκετ έχουν ελλείψεις μόνο σε κρέας, αλλά πλήρη επάρκεια σε άλλα προϊόντα. Ενώ μας μεταδίδουν ακραία “ταξιδιωτικά” ρεπορτάζ από το προσωπικό του προξενείου Μαριούπολης και τους δημοσιογράφους (όχι ομογενείς μας που φεύγουν και έχουν μείνει απροστάτευτοι στο μάτι του κυκλώνα) την ίδια ώρα πρακτορεία της Πλ. Καραϊσκάκη φέρνουν πρόσφυγες με πούλμαν που φτάνουν και εντός της Ουκρανίας. Βεβαίως το κλίμα και τα αίτια επέμβασης – πολέμου πρέπει να καλλιεργηθούν στην συνείδηση του κόσμου, που είτε είναι πρόθυμος είτε δεν θέλει ή δεν μπορεί να δει στο βάθος των πραγμάτων. 
Είναι βέβαιο ότι η συντριπτική πλειονότητα των προσφύγων αμάχων δεν προέρχεται από τις εμπόλεμες ζώνες. Εκεί τους απαγορεύουν να φύγουν οι ναζιστές της Ουκρανίας που τους χρησιμοποιούν ως ανθρώπινη ασπίδα και προφανώς και ο κλοιός των Ρώσων , όπου αυτός υπάρχει. Οι πρόσφυγες φεύγουν στην πλειονότητά τους για να προλάβουν τα χειρότερα, από περιοχές από τις οποίες μπορούν να το κάνουν με ασφάλεια, καθώς πρόκειται για γυναικόπαιδα και άτομα μεγάλης ηλικίας. Είναι προφανές από τις δηλώσεις που κάνουν ή αρνούνται να κάνουν οι πρόσφυγες, ότι ένα μεγάλο μέρος από αυτούς είτε αηδιάζει με την κατάσταση αμφότερων των αντιμαχόμενων και δεν εμπιστεύεται κανένα ή απλά βρήκε την ευκαιρία που ήθελε για να μεταναστεύσει νόμιμα και χωρίς πολλές διατυπώσεις.    
 Πρέπει να γίνει μια σοβαρή επισήμανση για τους Ελληνες ομογενείς της Μαριούπολης: Η πολιτική του Μητσοτάκη τους στέλνει στον θάνατο. Ηδη βρίσκονταν στο στόχαστρο της ουκρανικής κυβέρνησης που τους είχε καταργήσει ως μειονότητα. Τώρα πλέον εξαιτίας της πολιτικής Μητσοτάκη βρίσκονται και στο στόχαστρο ή έστω αδιαφορία των Ρώσων, από τους οποίους δεν μπορούμε να ζητήσουμε την προστασία τους, στην δοκιμαζόμενη Μαριούπολη, όπου έχουν συγκεντρωθεί οι δυνάμεις των Ουκρανών ναζήδων και έχουν υπονομεύσει με εκρηκτικά όλη την πόλη. Η προφανής εκατόμβη θυμάτων θα έχει ως κύριο θύμα ομογενείς Ελληνες , τους οποίους ήδη στόχευαν οι Ουκρανοί (και με δολοφονίες το προηγούμενο διάστημα) και πλέον δεν έχουν κανένα λόγο να προστατεύσουν οι Ρώσοι. 
 Η ανατροπή του Μητσοτάκη ακόμα και από το ίδιο του το κόμμα (π.χ. Δένδιας) και η τήρηση πολιτικής ουδετερότητας στον στρατιωτικό τομέα είναι επιτακτική ανάγκη. 
  Η δεύτερη παρατήρηση αφορά την προστασία των ατομικών δικαιωμάτων και της περιουσίας των προσώπων, την απαγόρευση διακρίσεων με βάση την εθνική προέλευση ή άλλα χαρακτηριστικά, τον ρατσισμό και την στόχευση εθνών και φυλετικών ομάδων. Ολα τα ανωτέρω, που αποτελούν προμετωπίδα του δικαίου στην Δύση και θεμελιώδεις αρχές του. Στην περίπτωση της Ρωσίας και κυρίως των Ρώσων πολιτών, όλα αυτά αποτελούν παρελθόν και διατάξεις που παραβιάζονται κατά τρόπο ακραίο. Η ταύτιση των Ρώσων με υπανθρώπους, παραπέμπει στις πιο μαύρες στιγμές της πρόσφατης ιστορίας και ενισχύει το σενάριο 2.

Σενάριο 3  - Alt-Right ή άλλως Εναλλακτικής (ακρο)δεξιάς. 
 Ο Biden και ο Putin είναι κρυφοί κομμουνιστές, πράγματα που έχουν ειπωθεί και γραφτεί πολλάκις χωρίς να έχουν απαντηθεί. Αλλωστε ο Biden έβαλε τον γιο του να εργάζεται σε εταιρείες του Putin. Στο στόχαστρό τους βρίσκεται στην πραγματικότητα η Γερμανία, η οποία ξεκίνησε εδώ και χρόνια να ηγεμονεύει στην Ευρώπη. Για τον λόγο αυτό οι ΗΠΑ εκκινώντας χρονικά από την εποχή του κρυπτο-κομμουνιστή Obama ξεκίνησαν “έρευνες” και επέβαλαν τεράστιες κυρώσεις σε τράπεζες και εταιρείες των Γερμανών. 
 Επειδή μία γερμανική ηγεμονία στην Ευρώπη και μάλιστα με εθνικιστικό πρότυπο, θίγει τα συμφέροντα αμφότερων, οι ανωτέρω κομμουνιστές συμφώνησαν να αλλάξουν το status στην ευρωπαϊκή ήπειρο διαλύοντας τις μέχρι σήμερα σφαίρες επιρροής της Γερμανίας, προχωρώντας την υλοποίηση του εβραϊκού σχεδίου της νέας τάξης πραγμάτων. 
 Επειδή αυτά κατέστησαν γνωστά στους Αγγλους, η Μ. Βρετανία έσπευσε να αποχωρήσει πλήρως από την γερμανική Ε.Ε. και είναι εξοργισμένη από την γερμανική διείσδυση ακόμα και σε κράτη που είχαν παραδοσιακή σχέση εξάρτησης με την Βρετανία. Οι Γερμανοί, παρά την οικονομική τους δύναμη δεν έχουν ισχυρό στρατό και είναι εύκολη λεία. Τώρα που το κατάλαβαν ή το πληροφορήθηκαν ανακοίνωσαν τεράστια στρατιωτικά πλάνα, αλλά είναι ήδη αργά.
 Για τους αμερικάνους είναι κρίσιμο να αποκτήσουν πλήρη έλεγχο (ξανά) στην Γερμανία και σε μεγάλο μέρος της Ευρώπης. Πρόκειται για ένα κεντρικό άξονα που ξεκινά από την Σουηδία και την Φινλανδία, περιλαμβάνει την Γερμανία, την Δανία, την Αυστρία, την Τσεχία, την Κροατία και την Σλοβενία και φτάνει έως την Ρώμη. Αδιάφορη τους είναι η υπόλοιπη Βαλκανική χερσόνησος. Αντίστοιχα οι Τούρκοι ειδοποιήθηκαν να κάτσουν στην άκρη και θα επωφεληθούν - ανταμειφθούν με την Θράκη. Το ίδιο και οι υπόλοιποι μεγάλοι της Ασίας και της Αφρικής.
 Οι Αγγλοι θα ανταμειφθούν με την Ολλανδία και οι Γάλλοι με την ηγεμονία στον ευρωπαϊκό χώρο. 
 Για να αλλάξουν βέβαια τα σύνορα και οι ζώνες επιρροής χρειάζεται ένα σημαντικό γεγονός, ένας πόλεμος. Για να συμβεί ένας πόλεμος και για να πολεμήσουν τα κράτη χρειάζεται μίσος και αυτό καλλιεργείται ήδη με την αντιρωσική ακραία προπαγάνδα. Κλειδί δε στις εξελίξεις θα είναι κράτη που παραδοσιακά μισούν τους Ρώσους, ιδίως η Πολωνία και τα “γερμανικά κράτη” - δορυφόροι της Βαλτικής. Από εκεί θα γίνουν επιθέσεις στην Λευκορωσία και την Ρωσία, αντίστοιχα.  Οι εισβολείς θα φτάσουν έως το Μίνσκ και έξω από Πετρούπολη. Οι δυνάμεις τους (έως 500.000 άνδρες) δεν θα είναι επαρκείς και θα ανακοπούν. Μετά οι Ρώσοι με την βοήθεια και των άλλων κρατών της πρώην σοβιετίας, θα αντεπιτεθούν θα καταλάβουν την Πολωνία και θα αρχίσουν να εισβάλουν στην Γερμανία. Επίσης θα καταλάβουν την Μολδαβία, την Ρουμανία και μέρος της Βουλγαρίας. Η Ουγγαρία θα μείνει εκτός εχθροπραξιών, ενώ η Σλοβακία θα αλλάξει κυβέρνηση και στρατόπεδο. Τότε και αφού η Γερμανία θα έχει υποστεί καταστροφές και πλήγματα, θα επέμβουν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη οι “φιλειρηνιστές” για να σταματήσει ο πόλεμος, πράγμα που όλοι θα καταλάβουν ότι πρέπει να γίνει για να σωθεί η ανθρωπότητα. 
 Η Ευρώπη θα μοιραστεί εκ νέου. Η Γερμανία θα περάσει υπό τον άμεσο έλεγχο των Η.Π.Α., εγγυητών της ασφάλειας της και θα αφοπλιστεί ξανά (αρκετό οικονομικό ανταγωνισμό έκανε στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες της δύσης). Η Μολβαδία, η Ρουμανία, η Σλοβακία και οι βαλτικές χώρες θα περάσουν στους Ρώσους. Η Βουλγαρία και η Ελλάδα θα χάσουν την Θράκη υπέρ της Τουρκίας. Το κράτος της Μακεδονίας θα διαλυθεί. Η Ουκρανία θα γίνει ουδέτερη, ανοικτή και για τους δύο. Για την τύχη της Πολωνίας υπάρχουν ακόμα διαφωνίες. 
 Η αρχή είναι ότι όποιο ευρωπαϊκό κράτος μπει σε αυτόν τον πόλεμο θα έχει απώλειες υπέρ των δύο μεγάλων.
 Κοντά σε όλα αυτά, ο πόλεμος της Ουκρανίας, αποδεικνύεται πόλεμος – μαϊμού, απλή  αφορμή χωρίς βάθος. Βλέπουμε τους αντιμαχόμενους να κάνουν θερμότατες χειραψίες στις διαβουλεύσεις τους (παραλίγο να φιληθούν κιόλας), ενώ στις 7 πρώτες ημέρες του πολέμου έχουν εκτοξευτεί από την πλευρά των Ρώσων συνολικά μόλις 470 πυραυλικά βλήματα κάθε είδους, δηλ. λιγότερα ανά ημέρα και ώρα από όσα πέφτουν σε στρατιωτικές ασκήσεις.

Υ.Γ. Θα δημοσιεύσω και το σενάριο 4 (της αριστεράς) και μετά θα σας αφήσω μόνους.

 =====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.