Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

#Δήλωση ΥΠΕΞ της Ρωσίας για προσωπικές κυρώσεις σχετικά με εκπροσώπους της αμερικανικής ηγεσίας και συνδεδεμένα πρόσωπα.

⚡️ ⚡️ #Δήλωση ΥΠΕΞ της Ρωσίας για προσωπικές κυρώσεις σχετικά με εκπροσώπους της αμερικανικής ηγεσίας και συνδεδεμένα πρόσωπα.

 https://www.facebook.com/MIDRussia

Σε απάντηση μιας σειράς πρωτοφανών κυρώσεων που απαγορεύουν, μεταξύ άλλων, την είσοδο στις Ηνωμένες Πολιτείες κορυφαίων αξιωματούχων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, από τις 15 Μαρτίου, c. Τζι. Πρόεδρος J. περιλαμβάνεται στη ρωσική «stop-list» στη βάση της αμοιβαίας αμοιβαιότητας. #Μπάιντεν, υπουργός Εξωτερικών Ε. #Blinken, Υπουργός Άμυνας L. #Austin και Πρόεδρος της Ενωτικής Επιτροπής Επικεφαλής Προσωπικού Μ. #Milly, καθώς και αρκετοί διευθυντές τμημάτων και διάσημοι Αμερικανοί ηγέτες.
▶️ Το βήμα αυτό, που έγινε με τη σειρά των αντεπιθέσεων, έγινε αναπόφευκτη συνέπεια της ακραίας ρωσοφοβικής πορείας που πήρε η τωρινή #Διοίκηση των ΗΠΑ, η οποία σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να διατηρήσει την αμερικανική ηγεμονία, έβαλε στοίχημα, πετώντας όλα τα decencenc y, n και η μετωπική συγκράτηση της Ρωσίας.
Δεν αρνούμαστε να διατηρήσουμε επίσημες σχέσεις εάν ανταποκρίνονται στα εθνικά μας συμφέροντα, και, αν χρειαστεί, θα λύσουμε προβλήματα που προκύπτουν από το καθεστώς των προσώπων στη μαύρη λίστα, για να οργανώσουμε επαφές υψηλού επιπέδου.
🔻 Παρακάτω μια λίστα με Αμερικανούς πολίτες στη λίστα στοπ:
1. Joseph Biden (Joseph Robinette Biden),
2. Anthony Blinken (Anthony John Blinken),
3. Lloyd James Austin ΙΙΙ),
4. Mark Alexander Milley),
5. Τζέικομπ Σάλιβαν (Jacob Jeremiah Sullivan) - Βοηθός του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών για την Εθνική Ασφάλεια
6. William Joseph Burns - Διευθυντής της CIA;
7. Η Jennifer Psaki (Jennifer Rene Psaki) είναι Γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου;
8. Dalip Singh (Daleep Singh) – Αναπληρωτής Βοηθός του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών για την εθνική ασφάλεια·
9. Samantha Jane Power - Διευθύντρια του Οργανισμού Διεθνούς Ανάπτυξης
10. Ο Χάντερ Μπάιντεν (Robert Hunter Biden) είναι γιος του Προέδρου των ΗΠΑ;
11. Η Χίλαρι Κλίντον (Hillary Diane Rodham Clinton) είναι πρώην υποψήφια πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.
12. Ο Adewale Adeyemo είναι ο πρώτος Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών.
13. Πρόεδρος και πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Εξαγωγών και Εισαγωγών είναι ο Reta Jo Lewis.
❗️ Σύντομα θα ακολουθήσουν νέες ανακοινώσεις για την επέκταση της λίστας κυρώσεων ώστε να συμπεριλάβει κορυφαίους Αμερικανούς αξιωματούχους, στρατιωτικούς, νομοθέτες, επιχειρηματίες, εμπειρογνώμονες και πρόσωπα των ΜΜΕ, Ρωσοφοβικούς ή συνεργαζόμενους εμπρηστές μίσος προς τη Ρωσία και την εντ μείωση των περιοριστικών μέτρων.
❗️Οι ενέργειες αυτές θα πραγματοποιηθούν σε οργανική ενότητα με εκτεταμένες αποφάσεις που λαμβάνει η Κυβέρνηση της Ρωσικής Ομοσπονδίας σε χρηματοπιστωτικούς, τραπεζικούς και άλλους τομείς για την προστασία της ρωσικής οικονομίας και τη διασφάλιση της βιώσιμης ανάπτυξης της.
#МИДРоссии #Ответ #Санкции

=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.