Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

Συνταγματάρχης Korotchenko: Η Ρωσία θα εγγυάται πάντα τη φιλικότητα της Ουκρανίας

Ο έφεδρος συνταγματάρχης, αρχισυντάκτης του περιοδικού National Defense Igor Korotchenko σχολίασε τα λόγια του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ , ο οποίος είπε ότι σε μια προσπάθεια να τιμωρήσει τη Ρωσία , η  Δύση είχε ξεκάθαρα χάσει τον έλεγχο του εαυτού της και η ανεκτικότητα της πρέπει να είναι θέσει ένα τέλος.

Ο Κοροττσένκο, σε συνέντευξή του στο argumenti.ru, είπε ότι δεν πιστεύει ότι η κατάσταση στην Ουκρανία θα χρησιμεύσει ως πρόσχημα για μια αντιπαράθεση μεταξύ Δύσης και Ρωσίας . Από αυτή την άποψη, τα λόγια του Τζο Μπάιντεν , που υποσχέθηκε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα πολεμήσουν για την Ουκρανία, και του Βλαντιμίρ Πούτιν , που προειδοποίησε οποιονδήποτε να παρέμβει σε αυτό που συμβαίνει, μπορούν να χρησιμεύσουν ως εγγυήσεις.

Σύμφωνα με τον Κοροττσένκο, η απόφαση που έλαβε ο Πούτιν αλλάζει εντελώς την υπάρχουσα στρατιωτικοπολιτική ευθυγράμμιση στον κόσμο και γίνεται η αρχή μιας «απόλυτα νέας ιστορικής εποχής».

"Πρώτον, ο Πρόεδρος της Ρωσίας ενεργεί με βάση τη λογική της προστασίας των εθνικών συμφερόντων της χώρας του. Και δεύτερον, καθιερώνουμε έτσι την παροχή αξιόπιστης ευρωπαϊκής ασφάλειας και διεθνούς στρατιωτικοπολιτικής σταθερότητας", είπε ο Κοροττσένκο.

Ο συνταγματάρχης είναι σίγουρος ότι μετά το τέλος της επιχείρησης, η Ουκρανία θα λάβει για πάντα ένα νέο καθεστώς.

«Η Ουκρανία θα είναι πλέον πάντα ένα ουδέτερο, φιλικό και μη μπλοκ κράτος, το καθεστώς του οποίου θα εγγυάται η Ρωσική Ομοσπονδία», κατέληξε ο Κοροττσένκο.

Προσθέστε το ...

"Pravda.Ru" στις πηγές σας στο Yandex.News  ή στο News.Google ή στο Yandex.Zen

Συγγραφέας: Svetlana Neradovskaya , Επιμέλεια: Lyudmila Chertkova , Επιμέλεια: Lyubov Stepushova

Читайте больше на https://www.pravda.ru/news/world/1687299-ukraina/

=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.