Παρασκευή 22 Απριλίου 2022

Γάκης: Τρεις φορές περισσότερες οι επιπλοκές στις γυναίκες μετά τον εμβολιασμό


Την άποψη ότι «οι επιπλοκές στις γυναίκες μετά τον εμβολιασμό κατά της Covid-19 είναι τρείς φορές περισσότερες», εξέφρασε ο γνωστός γιατρός Δημήτρης Γάκης, πρώην διοικητής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, μιλώντας στην εκπομπή «Review» του Ζοugla.gr.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στα περιστατικά οξείας ηπατίτιδας σε παιδιά, φαινόμενο το οποίο έχει ανησυχήσει την επιστημονική κοινότητα τον τελευταίο μήνα, τονίζοντας πως «το lockdown και τα μέτρα δεν άφησαν τα παιδιά να δομήσουν σωστή ανοσία απέναντι στους ιούς». Κατά τη διάρκεια της συζήτησης εξηγεί και τα συμπτώματα που προκαλεί ο συγκεκριμένος ιός αλλά και το τι θα πρέπει να προσέξουν οι γονείς.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός γιατρός τάσσεται στο πλευρό των υγειονομικών σε αναστολή υποστηρίζοντας πως «η αντιμετώπιση των συγκεκριμένων ανθρώπων που δεν εμβολιάστηκαν είναι εμμονική από την πλευρά της Πολιτείας».

 «Στην Ελλάδα η πολιτική δεν έχει καμία σχέση με την προστασία του πληθυσμού, στόχος είναι η επιβολή και η κατάργηση συνταγματικών ελευθεριών», επισημαίνει.

Δείτε όλα όσα είπε στο «Review»:

Δείτε επίσης:

 =====================

 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.