Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

«Εμείς σε ποια πλευρά της Ιστορίας θα σταθούμε; Είναι ένας πόλεμος των ΗΠΑ και σύσσωμου του ΝΑΤΟ, εναντίον της Ρωσίας...»


Ειπώθηκε πλέον και ανοιχτά!

Λαβρώφ: "Η Ρωσική Ειδική Επιχείρηση έχει σχεδιαστεί, για να τερματίσει την... πορεία κυριαρχίας των ΗΠΑ στον κόσμο."

 Αν και de facto και χωρίς δηλώσεις ήταν ξεκάθαρο ότι η έκβαση της επιχείρησης στην Ουκρανία (όσο καιρό κι αν διαρκούσε) θα καθόριζε τα περιγράμματα της μελλοντικής παγκόσμιας τάξης. 

Μόλις τώρα ανακοινώθηκε και ανοιχτά.
Μπορούμε να πούμε ότι η "Αρκούδα" έχει αναλάβει αυξημένες υποχρεώσεις, απέναντι σ΄ολόκληρο τον κόσμο - ο εκφρασμένος στόχος δείχνει ξεκάθαρα ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία σημαίνει κάτι περισσότερο από τοπικά καθήκοντα στην ουκρανική κατεύθυνση. 

Και η ίδια η εκστρατεία στην Ουκρανία, φυσικά, δεν είναι ένας "πόλεμος μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας", είναι ένας πόλεμος των ΗΠΑ και σύσσωμου του ΝΑΤΟ, εναντίον της Ρωσίας, με απώτερο στρατηγικό στόχο των Ηνωμένων Πολιτειών να νικήσουν τη Ρωσία και να υποστηρίξουν την καταρρέουσα παγκόσμια ηγεμονία τους.

Η Ρωσία επιδιώκει να νικήσει τις αμερικανικές μαριονέτες στην Ουκρανία και έτσι να επισπεύσει την καταστροφή της αμερικανικής ηγεμονίας.
Αυτή είναι η ουσία αυτού που συμβαίνει.

Εμείς σε ποια πλευρά της Ιστορίας θα σταθούμε;;

===================== 
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.