Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Ειδικό δικαστήριο: Η πρώτη αντίδραση του Νίκου Παππά - "Η δίκη ήταν πολιτική" - Μαντζουράνης: Πολιτική καταιγίδα μετά την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου για τον Νίκο Παππά

Κατά την εισαγγελική λειτουργό από κανένα στοιχείο δεν προέκυψε παρέμβαση του κ. Παππά στον διαγωνισμό του 2016 για τις τηλεοπτικές άδειες προκειμένου να λάβει άδεια ο συγκατηγορούμενός του Χρήστος Καλογρίτσας ώστε να δημιουργήσει έναν τηλεοπτικό σταθμό φιλικό προς τον ΣΥΡΙΖΑ

 
Μαντζουράνης: Πολιτική καταιγίδα μετά την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου για τον Νίκο Παππά

   

Οι δικαστές σήμερα αποφάσισαν την καταδίκη του Νίκου Παππά σε 2 χρόνια φυλάκιση
Ο Νίκος Παππάς μετά την καταδικαστική απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου, έκανε λόγο για πολιτική δίκη που είχε ως στόχο να χτυπηθεί η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ. . .


Για πολιτική δίκη και προσπάθεια έτσι ώστε να κρύψει η κυβέρνηση "τη λεηλασία του δημοσίου χρήματος" έκανε λόγο ο Νίκος Παππάς στην πρώτη δημόσια αντίδρασή του μετά την καταδίκη του από το Ειδικό Δικαστήριο.


Όπως με NOVARTIS και SIEMENS

Η απόφαση του ειδικού δικαστηρίου είναι στο πνεύμα των αποφάσεων για τις υποθέσεις NOVARTIS και SIEMENS.

Για κάποιους δεν είχε καμία σημασία ούτε η αθώωση Κρέτσου για την ίδια υπόθεση, ούτε η εισαγγελική πρόταση που διέλυσε το κατηγορητήριο.

Είναι απόλυτα ξεκάθαρο.

Η δίκη αυτή ήταν πολιτική.

Έγινε για να κρύψει ο Μητσοτάκης τη λεηλασία του δημοσίου χρήματος, τους «γαλάζιους κοριούς» και τις «γαλάζιες ακρίδες».

Η δίκη αυτή έγινε επειδή πλούσιοι συμπολίτες μας πλήρωσαν ψηφισμένους φόρους και αναγκάστηκαν να τηρήσουν το σύνταγμα.

Η δίκη αυτή έγινε για να χτυπηθεί η παράταξη μας και να μην ξαναπληρώσουν οι πλούσιοι.

Αλλά για αυτό δε θα αποφασίσουν κάποιοι δικαστές. Θα αποφασίσει ο ελληνικός λαός. 
Ο οποίος με την εντολή του θα φέρει δικαιοσύνη παντού.

Έχουμε κάνει το καθήκον μας και θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε το δημόσιο συμφέρον.

Βορίδης: Η καταδίκη του Παππά είναι γιατί παρέβη τα καθήκοντά του για να χειραγωγήσει τα ΜΜΕ

   

  «Τον κ. Παππά τον καταδίκασαν γιατί χρησιμοποίησε την ιδιότητά του και προκειμένου να χειραγωγήσει αυτή τη διαγωνιστική διαδικασία για να φτιάξει το ΣΥΡΙΖΑ- Channel μαζί με τον Καλογρίτσα. Ο Παππάς παρέβη τα καθήκοντά του προκειμένου να χειραγωγήσει τα ΜΜΕ», είπε ο υπουργός Εσσωτερικών, θέτοντας το ερώτημα «όταν μας αρέσει η απόφαση του δικαστηρίων υπάρχουν Δικαστές στην Αθήνα, όταν δεν μας αρέσει η απόφαση του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου, είναι πολιτική απόφαση. Οι 13 Δικαστές είναι πολιτική απόφαση;». 

Αυτά τα είπε στο γνωστό κανάλι Νου - Δου Channel μαζί με τον γνωστό Αυτιά!!!

Ουδέν έτερον και μάλιστα Σχόλιον. -


 =====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.