Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Ρεσιτάλ γελοιότητας από το υπουργικό συμβούλιο κάλεσαν φωτογράφο να απαθανατίσει το “βαρύ κλίμα” που επικρατεί


Σε παλαιότερο άρθρο είχαμε πει πως το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η επικοινωνία. Το αποτέλεσμα αυτού να βάλουν φωτογράφο στο υπουργικό συμβούλιο (πιθανότατα και σκηνοθέτη) για να μας δείξουν το “βαρύ κλίμα” που επικρατεί.

Ο πρωθυπουργός, που αρχικά μιλούσε για «ανθρώπινο λάθος» και στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη, σήμερα αποφάνθηκε πως «φταίμε όλοι». 

«Το τελευταίο το οποίο με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι να μπούμε σε μια στείρα αντιπαράθεση για το ποιος φταίει . Απαντώ: Όλοι φταίμε. Κι ας το ομολογήσουμε με θάρρος», είπε ο κ. Μητσοτάκης, προφανώς αναφερόμενος στον εαυτό του, γιατί αυτός ήταν ο πρώτος που μίλησε για «ανθρώπινο λάθος» στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη και σήμερα αποφάνθηκε πως «φταίμε όλοι».

Προσοχή, ακολουθούν εμετικές εικόνες:

Κι ενώ το κλίμα ήταν βαρύ, κάποιος στο βάθος φαίνεται να είναι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα…

Ευτυχώς που δεν έβαλαν και τους ψηφοφόρους τους στο θέατρο γιατί η εικόνα θα έμοιαζε κάπως έτσι…



Δείτε ακόμα: Παραδοχή πρώην υπουργού Κ. Τζαβάρα: Η δικαιοσύνη στην Ελλάδα δεν είναι ανεξάρτητη – όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει!

=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.