Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Φτάνει πια! Οι ζωές μας είναι πάνω από τα κέρδη τους!

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την εξής επιστολή - καταγγελία εργαζόμενου στο αεροδρόμιο της Αθήνας:

«Σήμερα σημειώθηκε συμβάν στο λεωφορείο της γραμμής Αεροδρόμιο-ΚΤΕΛ Κηφισού (Χ93) το οποίο θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τους επιβάτες του εν λόγω λεωφορείου. Το λεωφορείο που αναχώρησε από το αεροδρόμιο στις 17:10 (ώρα που σχολάει μεγάλος όγκος εργαζομένων) ήταν γεμάτο τόσο που μετά βίας έκλεινε η πόρτα του.

Να σημειωθεί ότι το λεωφορείο εξυπηρετεί εργαζόμενους αλλά και κόσμο που ταξιδεύει.

Στην στάση που έκανε έξω από τα ΙΚΕΑ Αεροδρομίου παρατηρήθηκε από τους επιβάτες ότι έβγαινε καπνός αλλά και μυρωδιά καμένου από το σημείο που βρισκόταν ο πίσω δεξιά τροχός. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την αποβίβαση των επιβατών και μετεπιβίβασή τους σε άλλο διπλό λεωφορείο το οποίο θα εκτελούσε το συγκεκριμένο δρομολόγιο.

Στο νέο λεωφορείο εμφανίστηκε ελεγκτής ο οποίος ζητούσε να δει τα εισιτήρια μας. Είναι απαράδεκτο στον 21ο αιώνα να μην υπάρχουν ΜΜΜ που δεν . . . ανταποκρίνονται στις ανάγκες μας. Δεν φτάνει που στοιβαζόμαστε σαν τις σαρδέλες μέσα στα λεωφορεία με ότι αυτό συνεπάγεται για την υγεία του καθενός γιατί δεν υπάρχουν συχνά δρομολόγια τώρα θα ανησυχούμε μην αρπάξουν και φωτιά μη αντέχοντας το βάρος από ένα φίσκα λεωφορείο. Και αν συμβεί το παραπάνω θα πρέπει μετά να αντιμετωπίσουμε και τους ελεγκτές.

Φτάνει πια! Οι ζωές μας είναι πάνω από τα κέρδη τους! Απαιτούμε πύκνωση δρομολογίων και ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου». 

=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.