Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Το CDC υπερέβαλλε πολύ, είπε ψέματα για τη σοβαρότητα του covid: Μελέτη - CDC greatly exaggerated, lied about severity of covid: STUDY



Το CDC υπερέβαλλε πολύ, είπε ψέματα για τη σοβαρότητα του covid: Μελέτη
Μια νέα μελέτη διαπίστωσε ότι τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) δεν είπαν την αλήθεια, σχεδόν καθόλου, καθ' όλη τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού Wuhan (Covid-19) ." ... Διαβάστε περισσότερα

Natural News ) Μια νέα μελέτη διαπίστωσε ότι τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) δεν είπαν την αλήθεια, σχεδόν καθόλου, καθ' όλη τη διάρκεια της «πανδημίας» του κορωνοϊού Wuhan (Covid-19).

Το CDC έκανε τουλάχιστον 25 διαφορετικά στατιστικά ή αριθμητικά «λάθη» σε όλο το έπος που είχαν ως αποτέλεσμα τη μαζική υπερεκτίμηση της σοβαρότητας της κατασκευασμένης «κρίσης», διαπίστωσε η εφημερίδα.

Από τις 25 περιπτώσεις «λάθους» που εντοπίστηκαν, οι 20 από αυτές υπερέβαλαν πολύ τη σοβαρότητα της απάτης . Το εν λόγω έγγραφο δημοσιεύθηκε πριν από την αξιολόγηση από ομοτίμους στις 23 Μαρτίου από το Δίκτυο Έρευνας Κοινωνικής Επιστήμης (SSRN).

«Το CDC έχει εκφράσει σημαντική ανησυχία για την παραπληροφόρηση για τον COVID-19», έγραψαν οι συγγραφείς της μελέτης. «Για να είναι το CDC μια αξιόπιστη πηγή πληροφοριών, πρέπει να βελτιώσει την ακρίβεια των δεδομένων που παρέχουν».

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τα ευρήματα, το CDC δεν βρέθηκε πουθενά, επιλέγοντας να σιωπήσει. (Σχετικό: Θυμάστε όταν το CDC είπε ψέματα για ένα ξέσπασμα ιλαράς που εμφανίστηκε αποκλειστικά σε παιδιά που είχαν ήδη «εμβολιαστεί» για την ιλαρά;)

Τα παιδιά επηρεάστηκαν αρνητικά από τα στατιστικά και αριθμητικά «λάθη» του CDC . . .

Στα μέσα του 2021, για παράδειγμα, το CDC, του οποίου τότε επικεφαλής ήταν η Ροσέλ Βαλένσκι , υποστήριξε ψευδώς ότι το 4% όλων των θανάτων από «covid» συνέβαιναν σε παιδιά.

Αυτός ο ισχυρισμός χρησιμοποιήθηκε για να προωθήσει τα «εμβόλια» του κορωνοϊού της Γουχάν (Covid-19) σε παιδιά, τα οποία στην πραγματικότητα έχουν βασικά μηδέν τοις εκατό - περίπου 0,04 τοις εκατό, για να είμαστε πιο ακριβείς - πιθανότητα να «κολλήσουν» τον κορωνοϊό και να πεθάνουν από αυτόν.

Brighteon.TV

Το CDC ειδοποιήθηκε για αυτό το σφάλμα και το διόρθωσε αθόρυβα – αλλά η ζημιά είχε ήδη γίνει. Ο Walensky είπε επίσης ψέματα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στον Λευκό Οίκο σχετικά με τον αριθμό των θανάτων παιδιών από τον Covid, υποστηρίζοντας ότι υπήρχαν 745 κρούσματα εκείνη την εποχή.

Ο Walensky και άλλοι αξιωματούχοι του CDC είπαν επίσης ψέματα στις αρχές του 2022 υποστηρίζοντας ψευδώς ότι ο Covid είναι μεταξύ των πέντε κορυφαίων αιτιών θανάτου για παιδιά, επικαλούμενοι μια κακώς διεξαγόμενη μελέτη στην οποία το CDC συγκέντρωσε δεδομένα αντί να αναλύει απευθείας δεδομένα. Το CDC δεν έχει ακόμη διορθώσει το αρχείο σχετικά με αυτό το ψέμα.

Μια άλλη σειρά «σφαλμάτων» από το CDC περιλαμβάνει έναν ισχυρισμό που έγινε το 2022 ότι οι νοσηλείες παιδιατρικής Covid «αυξανόταν ξανά». Αποδεικνύεται ότι αυτό ήταν εντελώς επινοημένο και ότι τα παιδιά τα πήγαιναν μια χαρά – αλλά αυτό δεν εμπόδισε τη Walensky να διαλαλήσει ψέματα σχετικά μόλις στις 9 Φεβρουαρίου 2023, όταν εμφανίστηκε ενώπιον του Κογκρέσου και είπε ψέματα ενόρκως.

Αποδεικνύεται ότι τα περισσότερα από τα «λάθη» που έκανε το CDC σε όλο το έπος αφορούσαν ή αφορούσαν παιδιά. Ο Walensky και άλλοι φαίνεται ότι είχαν αμερικανά παιδιά στο στόχαστρο τους για συγκάλυψη, «εμβολιασμό» και άλλη τυραννία, χρησιμοποιώντας δόλια δεδομένα και άλλους ψευδείς ισχυρισμούς για να παρασύρουν τα παιδιά των ανθρώπων στην ψυχοθεραπεία.

«Αυτά τα λάθη υποδηλώνουν ότι το CDC αυξάνει με συνέπεια τον αντίκτυπο του COVID-19 στα παιδιά», δηλώνει η νέα μελέτη.

Ο Δρ Vinay Prasad, επιδημιολόγος στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια του Σαν Φρανσίσκο (UCSF) και ένας από τους κύριους συγγραφείς της μελέτης, διευκρίνισε ότι τα λάθη του CDC «δεν είναι λάθη ερμηνείας ή προτίμησης, αλλά αποδεδειγμένα ψευδείς αριθμοί».

«Είναι φρικτό που το CDC έκανε αυτά τα λάθη και σε ορισμένες περιπτώσεις δεν έχει εκδώσει ακόμα διόρθωση, και μάλιστα επανέλαβε τα λάθη», έγραψε ο Prasad στο Twitter αναφερόμενος στη μελέτη του και τα ευρήματά της.

Λάβετε υπόψη ότι ο εντοπισμός 25 «σφαλμάτων» του CDC από τη μελέτη δεν έχει εξαντληθεί, καθώς πιθανότατα υπάρχουν πολλά περισσότερα εκεί έξω που δεν έχουν ακόμη εντοπιστεί.

«Αν και αυτή δεν είναι μια εξαντλητική λίστα, είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι ο οργανισμός που έχει επιφορτιστεί με την ανάλυση δεδομένων για τον κορωνοϊό και τον καθορισμό συστάσεων πολιτικής έχει κάνει τόσο απλά λάθη σε όλη την πανδημία», δήλωσε η Kelley Krohnert, μια άλλη συν-συγγραφέας της μελέτης και ερευνήτρια από τη Γεωργία.

Τα τελευταία νέα σχετικά με το διεφθαρμένο CDC μπορείτε να βρείτε στο CDC.news .

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

TheEpochTimes.com

SSRN.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com

===================== 
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.