Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Στη Νέα Υόρκη ο ηθοποιός Richard Gere : Σχετικά με αυτή τη φωτογραφία με τον άστεγο ...


Στη Νέα Υόρκη ο ηθοποιός Richard Gere,
μεταμφιεσμένος σε άστεγο, ως κοινωνικό πείραμα.
Ήταν μια σπουδαία εμπειρία γι' αυτόν.
Όπως λέει ο ίδιος .....
- Ναι, ντύθηκα άστεγος και κανείς δεν κατάλαβε ποιος ήμουν !!!
Ένιωσα πως ένας άστεγος με προσπέρασε και  με κοιτούσε αηδιασμένος.
Μόνο μια κυρία ήταν καλή μαζί μου και μου έδωσε φαγητό.
Ήταν μια καταπληκτική εμπειρία για μένα.
Τόσες φορές ξεχνάμε, δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε αυτά που έχουμε και πόσο τυχεροί είμαστε.
Δεν μπορούμε να τα θεωρούμε όλα δεδομένα και αν μπορούμε να βοηθήσουμε κάποιον,
ας το κάνουμε με όποιον τρόπο μπορούμε !
Γι' αυτό όταν τελείωσα το πείραμά μου, έκανα βόλτες στην πόλη, μοίρασα φαγητό
και έδωσα $100 σε κάθε άστεγο που γνώρισα.
Έκλαιγαν από ευγνωμοσύνη.
Γίνε σήμερα εσύ αυτή η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο.... !!!

Ρίτσαρντ Γκιρ: Σχετικά με αυτή τη φωτογραφία με τον άστεγο μου...


Κοίτα, ο Ρίτσαρντ Γκιρ το καταλαβαίνει. Χαίρεται που συγκινηθήκατε από την ερμηνεία του ως άστεγου στην ταινία του Time Out of Mind , αλλά θέλει να χαλαρώσετε με τις ψεύτικες αναρτήσεις στο Facebook.

Να τι συνέβη:

Μια φαινομενικά καλοπροαίρετη σελίδα θαυμαστών του Ρίτσαρντ Γκιρ δημοσίευσε αυτό το απόσπασμα σχετικά με την εμπειρία του στα γυρίσματα της ταινίας:

Facebook @Unofficial: Richard Gere

«Όταν πήγα μυστικά στη Νέα Υόρκη ως…

"Όταν πήγα μυστικά στη Νέα Υόρκη ως άστεγος, κανείς δεν με πρόσεξε. Ένιωσα πώς ήταν να είσαι άστεγος. Οι άνθρωποι απλώς περνούσαν δίπλα μου και με κοιτούσαν ντροπιασμένοι. Μόνο μια κυρία ήταν αρκετά ευγενική να μου δώσεις λίγο φαγητό. Ήταν μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Τόσες φορές ξεχνάμε πόσο ευλογημένοι είμαστε. Δεν πρέπει να το θεωρούμε δεδομένο. Και αν μπορούμε να βοηθήσουμε κάποιον που έχει ανάγκη, θα πρέπει. Γι' αυτό μετά εγώ τελείωσε, περπάτησα και έδωσα φαγητό και 100 $ σε κάθε άστεγο που έβλεπα. Έκλαψαν και ήταν τόσο ευγνώμονες. Γίνε η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο."

Το πρόβλημα είναι ότι ο πραγματικός Ρίτσαρντ Γκιρ λέει ότι δεν το είπε αυτό. Δημοσίευσε ένα μήνυμα μέσω του λογαριασμού της συμπρωταγωνίστριάς του Jena Malone στο Facebook:

"Αν και η ιστορία που συνόδευε τη φωτογραφία ήταν κάπως φανταστική (ειδικά τα φυλλάδια των 100 $), φαινόταν ότι άγγιξε κάτι σημαντικό στους ανθρώπους. Θα ήθελα να μάθω τι είναι αυτό και τι μπορούμε να κάνουμε μαζί για να κάνουμε κάτι καλό και σημαντικό να συμβεί για τους άστεγους αδελφούς και αδελφές μας....Ο σκηνοθέτης της ταινίας Oren Moverman [και] θα απαντήσω ζωντανά τις ερωτήσεις την Τετάρτη, 28/10 στις 11 π.μ. ET εδώ στη σελίδα της Jena, ελπίζω να είστε μαζί μας. "

Αστέρια, είναι ακριβώς όπως εμείς -- μοιράζονται και τα στοιχεία σύνδεσης στο Facebook!


=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.