Τρίτη 4 Απριλίου 2023

ΣΚΑΙ: Στημένο ρεπορτάζ για τα Τέμπη με στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας

Η τηλεόραση του ΣΚΑΙ, σύμφωνα με καταγγελίες παρουσίασε σαν ένα τυχαίο επιβάτη της πρώτης επιβατικής αμαξοστοιχίας που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα έναν σύμβολο επικοινωνίας και στέλεχος της ΝΔ ο οποίος μάλιστα διατηρεί πολύ στενές σχέσεις με την οικογένεια Μητσοτάκη.

Λίγο πριν από το τέλος του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων ο σταθμός συνδέθηκε σε απευθείας σύνδεση με την αμαξοστοιχία όπου ο δημοσιογράφος δήλωσε ότι θα μιλήσει με επιβάτες. Όπως υποστηρίζουν όμως χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ο «τυχαίος» επιβάτης ήταν ο Λευτέρης Μωυσιάδης μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και Συντονιστής Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης του κόμματος. 

Ο Μωυσιάδης έμεινε για εξαιρετικά μεγάλο χρονικό διάστημα στον αέρα ενώ τόσο η παρουσιάστρια του δελτίου όσο και ο ρεπόρτερ τον παρουσίασαν απλώς σαν επιβάτη χωρίς να αναφέρουν το όνομά του και την ιδιότητά του. 

Ο τηλεοπτικός σταθμός μάλιστα φαίνεται ότι γνωρίζει πολύ καλά τον συγκεκριμένο σύμβουλο επικοινωνίας τον οποίο στο παρελθόν είχε καλέσει και το στούντιο:

 

 =====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.