Σάββατο 15 Απριλίου 2023

Πολάκης και Μπακογιάννη έκατσαν μαζί στο ίδιο τραπέζι στα Χανιά - Τα "υποκριτικά προεκλογικά "Verba Volant , αλλά. . . έπονται και τα μετεκλογικά " Scripta Manent"!!!

Στα Χανιά συναντήθηκαν ο Παύλος Πολάκης και η Ντόρα Μπακογιάννη, άφησαν πίσω τις πολιτικές διαφορές τους και έκατσαν στο ίδιο τραπέζι.


Μπορεί στο κοινοβούλιο να τους χωρίζει πολιτική άβυσσος, όμως το Πάσχα έφερε στο ίδιο τραπέζι τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη, και τη βουλεύτρια της Ν.Δ., Ντόρα Μπακογιάννη, αφού έκατσαν στο ίδιο τραπέζι στα Χανιά.

Οι δύο πολιτικοί που θα είναι εκ νέου υποψήφιοι με τα κόμματά τους στον Νομό Χανίων κατά τις εκλογές της 21ης Μαΐου, συναντήθηκαν το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής (14/04) στο παραδοσιακό παζάρι των Βουκολιών. 

Μάλιστα, όχι μόνο κάθισαν στο ίδιο τραπέζι, αλλά τσούγκρισαν τα ποτήρια τους και ευχήθηκαν για το Πάσχα.

Επίσης, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα zarpanews.gr που δημοσίευσε και φωτογραφίες από τη συνάντηση του Παύλου Πολάκη με την Ντόρα Μπακογιάννη, στο ίδιο τραπέζι βρέθηκαν και ο βουλευτής της Ν.Δ. Βασίλης Διγαλάκης, ο δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης, οι υποψήφιοι βουλευτές Γιώργος Πετράκης του ΣΥΡΙΖΑ και Χαρίκλεια Ντερμανάκη της Ν.Δ., καθώς και η σύζυγος του Παύλου Πολάκη, Δώρα Τσούκα.


 =====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.