Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Τεχνητή νοημοσύνη: Aποδέχεται την ανεπάρκεια του κόμματός του και του ίδιου προσωπικά > Aποτέλεσμα να χάσει ακόμη και στο χωριό του


Λόγια, εκθέσεις (των όποιων) ιδεών του. Βουτηγμένος στην ασάφεια.

Έχασε με 20 μονάδες. Δεν αμφισβήτησε το αποτέλεσμα, πράγμα που σημαίνει ότι αποδέχεται την ανεπάρκεια του κόμματός του και του ίδιου προσωπικά.

Ολα αυτά τα χρόνια υπηρέτησε με την ίδια προθυμία την ίδια κυβερνητική ατζέντα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ενίοτε καυγάδιζε μαζί του στη Βουλή με το επιχείρημα ότι ο Κυριάκος δεν ήταν τόσο πρόθυμος στην εφαρμογή της ατζέντας.

Δεν διαπιστώσαμε ουδεμία διαφοροποίηση του ΣΥΡΙΖΑ εκτός από τις διαρκείς επιθέσεις στη Mαρέβα ενώ ο κόσμος εκεί έξω βίωνε ένα φλεγόμενο τοπίο.

Μετά από τη συντριβή του αντί να δώσει μία έκτακτη συνέντευξη τύπου στη διάρκεια της οποίας να παραθέσει τις θέσεις του στα μείζονα όπως είναι το θανάσιμο χρέος της χώρας και η διαχείρισή του για παράδειγμα, όπως είναι η απουσία πραγματικού φιλικού περιβάλλοντος για τις επενδύσεις με εξαίρεση το real estate-όπως ακριβώς το περιέγραψε και ο Κώστας Σημίτης, όπως είναι η οδυνηρή και “ανεξήγητη” μείωση του ελληνικού πληθυσμού, οι ξαφνικοί θάνατοι, όπως είναι οι αντεθνικές θέσεις του κόμματός του ενάντια στις γεωτρήσειςόπως είναι το μίσος του Σύριζα για τους ελεύθερους επαγγελματίες και πάει λέγοντας, δεν ακούσαμε τις θέσεις του κ. Τσίπρα για την πληθυσμιακή αλλοίωση της Ευρώπης, την επίθεση που δέχεται η δυτική οικογένεια, την επίθεση που δέχονται τα σχολεία, κλπ.

Μετά από 20 μονάδες συντριβής ακούσαμε τα συνήθη λόγια του αέρα και κάτι μας λέει πως τον βολεύει ο ρόλος του μονίμου αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης (ένα είδος Κουτσούμπα) και εάν με τη βοήθεια του λογισμικού της Τεχνητής Νοημοσύνης του οξυδερκούς Κυριάκου Πιερρακάκη, τον βολέψουν με ένα ποσοστό 28-29% την Κυριακή 25 Ιουνίου θα πέσει εκ νέου στη πλουμιστή χειμερία νάρκη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και άσε τους άλλους να πεθάνουν-από τη γνωστή ταινία. . . .

>

Ιδού τι μας είπε ο ρολίστας>

«Έχω μάθει στις δύσκολες στιγμές να αναλαμβάνω την ευθύνη και να μην εγκαταλείπω τη μάχη.
Είμαι εδώ.
Δε θα εγκαταλείψω ούτε τώρα, στη μέση μάλιστα ενός δύσκολου αγώνα.
Χθες ήταν ημέρα εκλογών.
Σήμερα είναι η πρώτη ημέρα της μάχης των επόμενων εκλογών.
Στις χθεσινές εκλογές νίκησε η ΝΔ, αλλά ταυτόχρονα ηττήθηκε και η στρατηγική της απλής αναλογικής.
Οι προοδευτικές δυνάμεις στις οποίες τείναμε το χέρι της συνεργασίας, καθόλη την προεκλογική περίοδο είχανε μέτωπο σχεδόν αποκλειστικά ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ.
Και χθες, την ώρα μιας ιστορικής εκλογικής νίκης της Δεξιάς, αυτοί πανηγυρίζανε περισσότερο από τους Νεοδημοκράτες για την πτώση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ.
Εμείς κοιτάζαμε τη χώρα.
Εκείνοι το δικό τους το χωράφι.
Στις επόμενες εκλογές έχουμε την ευθύνη πρωτίστως να αποτρέψουμε την προοπτική ενός παντοδύναμου και ανεξέλεγκτου ηγεμόνα πρωθυπουργού.
Αλλά και να προστατέψουμε την πρωταγωνιστική παρουσία της Αριστεράς στην πολιτική ζωή του τόπου.
Ως μιας δύναμης ασυμβίβαστης.
Που έρχεται από μακριά και θα πάει μακριά.
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι και θα παραμείνει εδώ.
Ως ο βασικός κορμός των προοδευτικών δυνάμεων και εκφραστής των λαϊκών και κοινωνικών συμφερόντων.
Για να υπερασπιστεί τον κόσμο της εργασίας και να μην επιτρέψει την παλινόρθωση ενός βολικού συστημικού δικομματισμού.»

Ας γίνει τουλάχιστο μία διασταύρωση στο παραπάνω

=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.