Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Ομιλία στην έναρξη των εργασιών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία


Επιπλέον στόχος είναι η ανασυγκρότηση και η χάραξη νέας στρατηγικής ενόψει της εκλογικής μάχης της 25ης Ιουνίου. 

 Η συνεδρίαση ξεκινήσε με την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα.

   

Σύμφωνα με εκτιμήσεις η συνεδρίαση της ΚΕ αποτελεί κρίσιμη στιγμή για την πορεία και τον προσανατολισμό του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ μετά το εκλογικό σοκ της 21ης Μαΐου.

Όπως τονίζουν οι παροικούντες την Κουμουνδούρου, μετά την αποτίμηση και τον αναστοχασμό έρχονται η άμεση ανασυγκρότηση και η αλλαγή πορείας. Ο χρόνος, βέβαια, μετράει αντίστροφα καθώς απομένουν 30 ημέρες μέχρι την επόμενη εκλογική αναμέτρηση.

Υπό αυτές τις συνθήκες, όποιες κινήσεις και αλλαγές σε επίπεδο στρατηγικής και τακτικής πρέπει να είναι χειρουργικές προκειμένου ο ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. να ανακτήσει το χαμένο έδαφος και τη χαμένη αξιοπιστία.

Σημειώνεται ότι μετά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής αναμένεται να συγκληθούν σε όλη την Ελλάδα οι Νομαρχιακές Επιτροπές του κόμματος με στόχο οι οργανώσεις ανά την επικράτεια να μπουν άμεσα σε θέσεις μάχης στον δρόμο προς τις κάλπες.

 ===================== 
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.