Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Βασ. Ραφαηλίδης κατά του Διον. Σαββόπουλου και με δύο αναρτήσεις της, η Έλενα Ακρίτα απαντάει καυστικά στον Διονύση Σαββόπουλο

 
Ο πάντα αιρετικός και σταθερός στις απόψεις ο διανοητής Βασίλης Ραφαηλίδης  αποστομώνει και βάζει στη θέση του τον Διονύση Σαββόπουλο σε εκπομπή του Πάνου Παναγιωτόπουλου στη δεκαετία του '90, που αφορούσε σεξουαλικές σκηνές στην ταινία της Φρίντας Λιάππα.

Πρόσφατα ο Δ.Σαββόπουλος ξαναχτύπησε με νέες δηλώσεις, όταν βρέθηκε καλεσμένος σε θεματική εκπομπή για την βία που διοργανώθηκε από ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας, ξεσηκώνοντας αντιδράσεις με δηλώσεις περί μεταφοράς των μεταναστών σε αραιοκατοικημένα νησιά με χαμηλό πληθυσμό, υπό την επίβλεψη του ΟΗΕ, όπου θα μπορούν να καλλιεργούν τη γη. 

Πρότεινε επίσης να κηρυχθεί η Αθήνα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και τον καθαρισμό των κτιρίων της Αθήνας από τοξικομανείς και τη μεταφορά τους σε μέρη όπου δεν θα έχουν πρόσβαση οι έμποροι ναρκωτικών. 

Χαρακτηριστική είναι η απάντησή του ότι ήρθε η ώρα να αποφασίσεις εάν θα πεθάνεις ή θα ζήσεις,σε ερώτηση δημοσιογράφων ότι κάτι τέτοιο με τα νησιά θυμίζει τα ξερονήσια μετά τον εμφύλιο στην Ελλάδα.

Τα «βέλη» της κατά του 
Διονύση Σαββόπουλου στρέφει στις αναρτήσεις της η υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, με αφορμή τις δηλώσεις του καλλιτέχνη ότι ελπίζει σε αυτοδυναμία της ΝΔ μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου:

Πιο συγκεκριμένα,αλλά και σε όσους την επικρίνουν για τη στάση της στις δηλώσεις του καλλιτέχνη λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου, ενώ αναφέρει και μια παλαιότερη συνάντηση που είχε με τον ίδιο στα νεανικά της χρόνια.

«Έλα που θα μάς κουνήσετε το δάχτυλο ποιον θα γουστάρουμε και ποιον όχι»

Λίγες ώρες μετά, έδωσε συνέχεια στην κριτική της, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του Διονύση Σαββόπουλου από παλαιότερη συναυλία του, κατά την οποία γράφει «έλα σε παρακαλώ. Έλα που θα μάς κουνήσετε το δάχτυλο ποιον θα γουστάρουμε και ποιον όχι» και επιτίθεται σε όσους επέκριναν τον Σταμάτη Κραουνάκη, την Τάνια Τσανακλίδου, τον Φοίβο Δεληβοριά και τη Νατάσα Μποφίλιου.


«Έλα σε παρακαλώ. Έλα που θα μάς κουνήσετε το δάχτυλο ποιον θα γουστάρουμε και ποιον όχι. Έλα που όταν εσείς ξεσκίζετε τον Κραουνάκη, την Τάνια, τον Φοίβο, τη Μποφίλιου είναι καλά. Έλα κάνε μου τη χάρη που οι ακροδεξιοί λατρέψατε ξαφνικά τα τραγούδια του Σαββόπουλου λες και τα ξέρατε κι από χτες. Άσε με αγάπη μου να χαρείς, έλα μπράβο βραδιάτικο», γράφει η Έλενα Ακρίτα.

-------------------------------------------------------

Για τον κ. Σαββόπουλο (Ν. Μπογιόπουλος - Real fm)

 

==================== 
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.