Σάββατο 13 Μαΐου 2023

ΠΑΡΕΝΈΡΓΕΙΕΣ από "Εμβόλια" Covid:ξεκινούν αγωγές και στην Ελλάδα | 13 Μάη Παγκόσμια Δράση

Covid-19 – Οδηγίες: https://eody.gov.gr/neos-koronaios-covid-19/

H Εύα Μαυρογένη συνομιλει με την Ζαφειρία Κακαλέτρη, Χειρουργός Οδοντίατρος και Συντονίστρια του Greek Medical Freedom Alliance.
13 ΜΑΪ́ΟΥ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΈΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ''ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ'' COVID
Για την ώρα έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις σε Θεσσαλονίκη, Σπάρτη και Αίγινα. Ας σταθούμε όλοι μαζί ενωμένοι στο πλάι των συνανθρώπων μας που καταστράφηκε η ζωή τους εξαιτίας αυτών των πειραματικών σκευασμάτων.
#13thmayadverseevents #adverseevents
Στη διάθεσή σας για διευκρινίσεις.
Η παγκόσμια αυτή δράση είναι ανεξάρτητη από κάθε πολιτική, θρησκευτική, κομματική ταυτότητα και απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως καταγωγής, φύλου, χρώματος, θρησκείας. Για την Ανθρωπότητα, που ενώνεται ξανά. . .
Μπορείτε σε κάθε πόλη και χωριό της χώρας μας να βάλετε την αφίσα, να δώσετε φυλλάδια με το δελτίο τύπου και να ενημερώσετε γενικά ότι τα θύματα των παρενεργειών μπορούν να απευθύνονται στο grmedfa@protonmail.com με στοιχεία επικοινωνίας και μια πολύ μικρή περίληψη τι τους συνέβη, καθώς ξεκινάνε νομικές ενέργειες υπεράσπισής τους και στην Ελλάδα. World Freedom Alliance Ελλάδας

 

 

Nikos Marousakis

Δυστυχώς το σύνολο τώρα της κοινωνίας κάνει ότι δεν βλέπει τις καταστροφικές παρενέργειες σε εκατοντάδες να μην πω χιλιάδες ανθρώπους και το βάζει κάτω από το χαλί είμαστε άξιοι της μοίρας μας. 

 =====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.