Σάββατο 13 Μαΐου 2023

ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΓΡΙΒΑΣ Νέα τάξη παντού Διεθνείς εγχώριοι ...Ο πάντα εξαιρετικός διανοητής (Kleanthis Grivas} ρίχνει φώς σ' ένα από τα κυρίαρχα θέματα της εποχής μας


Kleanthis Grivas: http://www.grivas.info/

Ο πάντα εξαιρετικός διανοητής Κλεάνθης Γρίβας {Kleanthis Grivas} ρίχνει φώς σ' ένα από τα κυρίαρχα θέματα της εποχής μας: https://www.facebook.com/grivasinfo?locale=el_GR


ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ TWITTER "Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΛΛΙΩΣ" - ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ
Πριν 3 χρόνια ξεκίνησε η αντιπληροφόρηση εκτός συστημικού θορύβου, με επιστημονικές δημοσιεύσεις, έρευνες & άρθρα.
Η λειτουργία του καναλιού στο MATRIX/ELEMENT ολοκλήρωσε τον κύκλο του. Πλέον η αντιπληροφόρηση συνεχίζεται στο TWITTER επειδή με την εξαγορά του από τον Elon Musk υπόσχεται ότι δεν θα υπάρχει λογοκρισία στις διαφορετικές απόψεις για την πανδημία.
Δεν εφησυχαζόμαστε με το εμπορικό TWITTER γιατί είναι βέβαιο πως πρόκειται για ανταγωνισμό της ελίτ, και ο ζάμπλουτος Elon Musk θα προωθήσει προφανώς τη δική του ατζέντα.
Για αυτό και θα συνεχίσουμε να δημοσιεύουμε σταδιακά ενημερώσεις του πρότζεκτ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΛΛΙΩΣ και στο γενικό κανάλι της GYMNOSOPHY στο MASTODON, ανάμεσα σε άλλες δημοσιεύσεις.
Συνεχίζουμε να θεωρούμε πως το μέλλον βρίσκεται στα ανοιχτού κώδικα αποκεντρωμένα κοινωνικά δίκτυα όπως το MASTODON που δεν ελέγχονται κεντρικά από κυβερνήσεις. εταιρείες, λόμπι και δισεκατομμυριούχους.
Φυσικά το MATRIX/ELEMENT παραμένει η νούμερο 1 επιλογή επικοινωνίας ως ανοιχτού κώδικα, αποκεντρωμένο και ασφαλές messenger για άτομα και συλλογικότητες.
Σύνδεσμοι για το κανάλι σε TWITTER, MASTODON, ΣΕΛΙΔΑ και MATRIX/ELEMENT σε σχόλιο στη φωτό:





===================== 
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.