Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

kalami.us: Σχόλια - Παραλειπόμενα (Καλαμο-Ραπίσματα)

Κάπου μεταξύ σοβαρού και αστείου
Σχολιάζοντας, χωρίς φόβο και πάθος, τα γεγονότα, με έμφαση στα της Ομογένειας και της Ελλάδας.


Γιά να προβάλλονται τα καλά και να σατιρίζονται τα υπόλοιπα, όσων ''καβάλησαν το καλάμι''... 

Επειδή «έχουν φτάσει στο ταβάνι, τα μηδενικά και οι νάνοι»

29+ χρόνια ''ΚΑΛΑΜΙ''... Στο διαδίκτυο, από 11 Φεβρουαρίου 1994.

https://www.kalami.us/sxolia/kalamo-rapismata.html

Παραδοσιακά το ''Κ'', το υβρίζουν, το υποτιμούν, το λασπολογούν, το πολεμούν, το απαξιώνουν κλπ κλπ. Και στο τέλος, το ''Κ'', πάντα νικά και...δέρνει.

Το ΚΑΛΑΜΙ στο TWITTER

ΔΕΝ εκπροσωπεί την Ομογένεια ΗΠΑ ο αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος... Εκπροσωπεί ΜΟΝΟ -τυπικά- τα μέλη των ενοριών-κοινοτήτων της Αρχιεπισκοπής (του), δηλ. ποσοστό 13 - 15% του Ελληνισμού ΗΠΑ.

..............

ΜΑΥΡΙΣΤΕ τους ''ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ''
Επίσημο το ''διαζύγιο'' κομμάτων Ελλάδας και απόδημου Ελληνισμού. Μετά την απάτη περί δήθεν ψήφου, τους άσχετους με Ομογένεια στα ψηφοδέλτια Επικρατείας, ήρθε και το ''debate'': Ούτε λέξη γι' απόδημο Ελληνισμό. Μαυρίστε τους τυχοδιώκτες πολιτικούς απατεώνες.

To debate των πολιτικών αρχηγών (10 Μαίου '23) με ερωτούντες ''πετσο-ταϊσμένους'' των -θέση, πάτος 107- ΜΜΕ, έδωσε στον λαό, σε όσους το παρακολούθησαν, την δυνατότητα να καταλάβουν ότι οι πολιτικοί αρχηγοί, εκτός από διαπλεκόμενοι, είναι και φελλοί... Κρίμα γιά την -χωρίς μέλλον- Ελλάδα.

ΝΤΡΟΠΗ... Kυβέρνηση και ΜΜΕ κρύβουν την αλήθεια
Η εικόνα της Παναγίας ''η θαυματουργή 'Αξιον Εστί'' που εκτίθεται στην Αθήνα γιά προσκύνημα, την ώρα της συνάντησης (φωτογραφία), ΔΑΚΡΥΣΕ !!! Και κρύβουν το γεγονός, γιά να μην χάσουν ψήφους.




































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.