Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

Νέα κόλπα του Ανδρουλάκη- υπέρ ...Μητσοτάκη βεβαίως



Τώρα δεν ισχύει το συνεργασία με πρόγραμμα και με άλλον Πρωθυπουργό. Ούτε ότι το ΠΑΣΟΚ «δεν θα αφήσει τη χώρα ακυβέρνητη».¨

Πριν από τις εκλογές του Μαΐου ο Νίκος Ανδρουλάκης πρόβαλε το σόφισμα «ούτε Μητσοτάκης, ούτε Τσίπρας» για την πρωθυπουργία. Αλλά δεν απέκλειε τη συνεργασία με την ΝΔ. Ο στόχος ήταν ο Τσίπρας- δηλαδή ο βασικός στόχος του Μητσοτάκη. 

Τώρα συντονίζεται πάλι μαζί του με τον ίδιο στόχο.

Ενώ ο Μητσοτάκης εκβιάζει «και τρίτες εκλογές τον Αύγουστο, αν δεν πάρω αυτοδυναμία» ο Ανδρουλάκης θυμήθηκε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει αντιδεξιά παράδοση και βεβαιώνει ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με τη ΝΔ «ούτε αν λείπουν δυο έδρες». . . .

Τώρα δεν ισχύει το συνεργασία με πρόγραμμα και με άλλον Πρωθυπουργό. Ούτε ότι το ΠΑΣΟΚ «δεν θα αφήσει τη χώρα ακυβέρνητη».

Νέα κόλπα. Αν συνδυασθούν οι τρίτες εκλογές του Μητσοτάκη και η -προεκλογική- άρνηση συνεργασίας του Ανδρουλάκη προκύπτει ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ωθεί προς την αυτοδυναμία της ΝΔ- με τον τρόπο του. 

Προφανώς κάτι ξέρει ο Μητσοτάκης και τον έχρισε βασικό αντίπαλό του… Κάνουν και οι δυο τη δουλειά τους…

Γ.Λ.

=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.