Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

Ένοχη σιωπή από τη ΝΔ για τον «βαμπίρ» υποψήφιο - Ο ίδιος τα κάνει χειρότερα με δεύτερη δήλωσή του


Σκεφτείτε πριν ψηφίσετε. Η σοκαριστική και απάνθρωπη δήλωση του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ που ζητά διαλογή ασθενών για μείωση εξόδων είναι απολύτως συνεπή και εκφράζει απόλυτα την πολιτική της ΝΔ.
Έρχεται ως συνέχεια των δηλώσεων του Πάτση "
Όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει" Του Γεωργιάδη "Δεν φτιάξαμε την υγεία, γιατί θέλαμε να φτιάξουμε την οικονομία" Του Γεραπετρίτη "Αν φτιάχναμε περισσότερες ΜΕΘ θα πέθαινε περισσότερος κόσμος" Το δόγμα της ΝΔ "Ο θάνατος σου η ζωή μου" σε όλο του το μεγαλείο. Η ΝΔ συνειδητά και με σχέδιο απαξιώνει το ΕΣΥ για να το δώσει σε ιδιώτες εις βάρος των φτωχών και της μεσαίας τάξης.

Στον χρόνο που δεν είχε ώστε να εξηγήσει όσα ήθελε τα έριξε τώρα ο Πνευματικός για τη διαλογή ασθενών. Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Πνευματικός προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και αφού αρχικά έκανε ξεκάθαρα λόγο για διαλογή ασθενών ήρθε σε δεύτερο χρόνο και είπε πως παρερμηνεύθηκαν οι δηλώσεις του, ενώ δεν είχε χρόνο να διατυπώσει ολοκληρωμένα την σκέψη του .

Οι αντιδράσεις πάντως δεν λένε να κοπάσουν αφού αρκετοί του ασκούν δριμεία κριτική ακόμα και κάτω από την ανάρτησή του με την οποία απολογήθηκε. 

Αναλυτικά η δεύτερη ανάρτησή του:

Σήμερα το πρωί, είχα μία συζήτηση επιστημονικού καθαρά περιεχομένου στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ πάνω στα θέματα της υγείας. Δυστυχώς, κάποια από τα λεγόμενά μου, δεδομένου και του περιορισμένου χρόνου που είχα να αναλύσω ένα τόσο δύσκολο θέμα, παρερμηνεύθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν μεμονωμένες φράσεις από κάποιους που σκόπιμα θέλησαν να τα διαστρεβλώσουν.

Ως δημόσιος λειτουργός της υγείας, όλα τα χρόνια της σταδιοδρομίας μου, έχω αποδείξει εμπράκτως την αγάπη μου προς τον ασθενή και την ξεκάθαρη και βαθιά πεποίθησή μου ότι η ανθρώπινη ζωή είναι ιερή και αποτελεί απόλυτη αξία. Με αυτό τον γνώμονα κινήθηκα πάντα κι αυτό αποτελεί απαράβατη αρχή για μένα και στην επιστημονική μου προσφορά, αλλά και στην πολιτική μου δραστηριότητα.

Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από κάθε πολίτη και ασθενή χωριστά, αν κάποια από τα λεγόμενά μου άφησαν οποιοδήποτε περιθώριο παρερμηνείας. 

Τι λέει η Αθηνά Λινού

«Η δήλωση του κ. Πνευματικού είναι τρομακτική, κάνει λόγο για επιλογή ασθενών ανάλογα με το κόστος της θεραπείας», δηλώνει η Αθηνά Λινού, μέλος της εκλογικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και καθηγήτρια Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σημειώνει, όμως, ότι η δήλωση αυτή «αποκαλύπτει το σχέδιο της ΝΔ για την Υγεία». Και υποστηρίζει πως «η ΝΔ δεν προτίθεται να επενδύσει ούτε στους λειτουργούς υγείας, ούτε στις υποδομές».

«Για αυτό το λόγο, βιώσαμε ήδη τρεις θανάτους λόγω έλλειψης προσωπικού στο ΕΚΑΒ», τονίζει η κυρία Λινού.

=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.