Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023

Μητσοτάκης: Θα είμαστε ασυγχώρητοι αν δεν μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε σεισμούς, φωτιές, πλημμύρες: LIVE - Φωτιά: Νύχτα τρόμου σε Λουτράκι, Καλύβια, Ανάβυσσο, Δερβενοχώρια - Κάηκαν τουλάχιστον 60 σπίτια


LIVE -
Φωτιά: Νύχτα τρόμου σε Λουτράκι, Καλύβια, Ανάβυσσο, Δερβενοχώρια - Κάηκαν τουλάχιστον 60 σπίτια 

 Μητσοτάκης, 07.07.2023: 

Έχουμε προχωρήσει και έχουμε υλοποιήσει έναν πολύ μεθοδικό σχεδιασμό για την αντιπυρική περίοδο - Υπάρχει πια περισσότερος και καλύτερος συντονισμός.

    ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ (ΞΑΝΑ) Ζήτω η Ν.Δ με το 40,5€....ε.. 
Τώρα τσιμουδιά…. 

Μια νεκρική σιγά από παντού. Μητσοτάκης: Θα είμαστε ασυγχώρητοι αν δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε σεισμούς, φωτιές, πλημμύρες, που ξέρουμε με βεβαιότητα ότι θα συμβούν. 

Αυτά δήλωνε το Δεκέμβριο του 2017 ο Μητσοτάκης στην εκδήλωση της ΝΔ για το Περιβάλλον, τις φυσικές καταστροφές και την Πολιτική Προστασία. Συνέντευξη τύπου του Προέδρου της ΝΔ κ. Κ. Μητσοτάκη για τις πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική -: 

  31/07/2018 

 https://nd.gr/.../synenteyxi-typoy-toy-proedroy-tis-nd-k... Έχω πει πολλές φορές ότι το κράτος υπάρχει για να προστατεύει τη ζωή των πολιτών και για να διασφαλίζει τις περιουσίες τους. 


Και αυτό είναι για εμένα μια προτεραιότητα αδιαπραγμάτευτη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά από την καρδιά μου όλους όσοι έδωσαν τη μάχη με τη φωτιά και βοήθησαν ώστε να μην θρηνήσουμε ακόμη περισσότερα θύματα. 

 =====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.