Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

"ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ" με τον Γιώργο Σαχίνη: Τα Αποκαλυπτικά Ευρήματα της Τεχνικής Έκθεσης Ειδικών για την Τραγωδία στα Τέμπη

 

  Στις " Αντιθέσεις", οι νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την Τραγωδία των Τεμπών που ανασυνθέτουν όλο το σκηνικό κατά … και κυρίως μετά, την φονική σύγκρουση της επιβατικής και εμπορικής αμαξοστοιχίας πάνω στην ίδια γραμμή , με 57 επισήμως νεκρούς και δεκάδες τραυματίες .
- Τα σημεία "κλειδιά" και τα στοιχεία που προκαλούν αίσθηση. - Τα ντοκουμέντα -"φωτιά" που αλλάζουν τα δεδομένα για όσα γνωρίζαμε στο πεδίο των ερευνών και ιχνηλατούν την αλήθεια για τις εκρήξεις και την πυρκαγιά μετά την σύγκρουση , τις κλιμακωτές παραλείψεις και λάθη των αρμοδίων αρχών, την αλλοίωση της σκηνής του δυστυχήματος και τον εντοπισμό κρίσιμων στοιχείων που αποσιωπήθηκαν . Στην εκπομπή καταθέτουν τις έρευνες τους και τα συμπεράσματα τους οι :- Βασίλης Κοκοτσάκης Τεχνικός Σύμβουλος Οικογενειών Θυμάτων Δυστυχήματος Τεμπών Ειδικός Πραγματογνώμονας σε θέματα πυρκαγιών -DR. Εμμανουήλ Παπαδάκης Καθηγητής Προηγμένων Μαθηματικών Μοντέλων στο Πανεπιστήμιο του Χιούστον στο Τέξας & Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Πολιτισμού των Νοτιοδυτικών ΗΠΑ -Στην εκπομπή παρεμβαίνει ο Χρήστος Κωνσταντινίδης , σύζυγος της νεκρής Βασιλικής Χλωρού , στην Τραγωδία του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών "ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ" με τον Γιώργο Σαχίνη 📺 Στην ΚΡΗΤΗ TV

=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.