Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Παρακολουθήστε τη ζωντανή κάλυψη του Al Jazeera για τον πόλεμο στη Γάζα. #GettingTheFacts #YourRightOurDuty . Για έκτακτες ειδοποιήσεις, ακολουθήστε @AJENews .

 

 Μείνετε ενημερωμένοι: Παρακολουθήστε το Al Jazeera English Live: 
@Al Jazeera English, εστιάζουμε σε άτομα και γεγονότα που επηρεάζουν τις ζωές των ανθρώπων. 
Φέρνουμε στο φως θέματα που συχνά δεν αναφέρονται, ακούγοντας όλες τις πλευρές της ιστορίας και δίνοντας μια «φωνή στους άφωνους». 
Προσεγγίζοντας περισσότερα από 270 εκατομμύρια νοικοκυριά σε περισσότερες από 140 χώρες σε όλο τον κόσμο, οι θεατές μας εμπιστεύονται το Al Jazeera English για να τους κρατήσει ενήμερους, εμπνευσμένους και ψυχαγωγικούς. 
Η αμερόληπτη, βασισμένη σε γεγονότα αναφορά μας κερδίζει τον παγκόσμιο έπαινο και τον σεβασμό. 
Είναι η μοναδική μας επωνυμία δημοσιογραφίας στην οποία βασίζεται ο κόσμος. Αναδιαμορφώνουμε τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης και εργαζόμαστε συνεχώς για να ενισχύσουμε τη φήμη μας ως ένα από τα πιο σεβαστά κανάλια ειδήσεων και επικαιρότητας στον κόσμο.

===================== 
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.