Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ – ΕΚΑ – Υπέρ Νομαρχίας Αθηνών – Πειραιά – ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ – ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ, στο Σύνταγμα στις 10-1-09.

Φωτογραφικό υλικό από σύβιλλα : Εδώ και εδώ

Το συλλαλητήριο σήμερα και η πορεία προς την αμερικάνικη και ισραηλίτικη πρεσβεία έδειξε ότι : "όταν ΔΕΝ παρεμβαίνουν οι δυνάμεις καταστολείς, μπορούν και οι δημοκρατικοί πολίτες να διαδηλώνουν ήσυχα και χωρίς τα γνωστά επεισόδια".


Τα έχουμε ξαναγράψει και έχουμε γίνει κουραστικοί, τα ΜΜΕ ΔΕΝ ασχολήθηκαν και αυτή τη φορά με τα ψηφίσματα και τις ομιλίες. Όπως σε κάθε διαδήλωση κατέλαβαν τις θέσεις για να αποθανατίσουν επεισόδια . . σήμερα λοιπόν ΔΕΝ τους έγινε η χάρη . . . όλα λειτούργησαν εύρυθμα και ομαλά. Απόδειξη ότι τα ΜΜΕ-ο- κάναλα ασχολήθηκαν με τα χθεσινά θλιβερά περιστατικά, για τα οποία οι φίλοι bloggers τα ανέδειξαν στις πραγματικές τους διαστάσεις.


Το κατάλαβε λοιπόν και η κυβέρνηση Καραμανλή, ότι η μέθοδος της αστυνομοκρατίας που επεχείρησε να επιβάλλει ως "μαρκογιαννάκειο σχέδιο" ΔΕΝ τελεσφόρησε και επανήλθε στο "παυλοπούλειο" που είναι και δοκιμασμένο.


Όταν δηλ θέλουμε αποπροσανατολισμό, δημιουργούμε εικόνα κόλασης, και όταν ΔΕΝ μας ενδιαφέρει , όπως σήμερα τους αφήνουμε να εκδηλώσουν ελεύθερα τα αιτήματα τους.


Οι αθρόες συλλήψεις και το "γέμισμα γηπέδων από συλληφθέντες" μας οδηγούσαν σε εποχές που ο κύριος αναπληρωτής Υπουργός ήταν εισαγγελέας.


Όλα καλά λοιπόν σήμερα και εμείς θα ασχοληθούμε με το δικό μας τρόπο να καταγράφουμε τα αιτήματα των διαδηλωτών και ΟΧΙ το SHOW των καναλιών.


Συγκεντρώσαμε με τη κάμερα του κινητού μας κάποια στιγμιότυπα :


Κεντρική ομιλήτρια, εκ μέρους των συνδικάτων η πρόεδρος του "Εργατικού Κέντρου Αθήνας", κ. Στάβη Σαλουβράκου απηύθυνε θερμό χαιρετισμό.


Στη συνέχεια ο κ. Γιάννης Σηφακάκης , εκ μέρους της "Συμμαχίας Σταματάμε το Πόλεμο"



Ακολούθησαν και οι υπόλοιποι που καταγράφονται στο ΨΗΦΙΣΜΑ.


Το ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ κατεβάστε το από :

http://rapidshare.com/files/181906633/__oe_____10-10-09.rar

http://rapidshare.com/files/181905902/__oe_____10-10-09.JPG

ΣΗΜ : Εάν αντιμετωπίσετε δυσκολία να σας το στείλουμε σε e-mail.


Επίσης διαβάστε το : "Αποδείξτε το . . ."

Αφήσαμε μία φωτογραφία για το τέλος.

Αν και ο "ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ" ΔΕΝ πιστεύει στις συμπτώσεις και στα . . . "σημαδιακά", εν τούτοις η φωτογραφία μας διέψευσε, για το αισθητήριο που έχουν αυτά τα ευαίσθητα ζωντανά.
Θύμα δημοσιογράφος οδηγός (
fhoto) του αυτοκινήτου. Κατά πληροφορίες μας . . . μάλλον τηλεοπτικού σταθμού με σχετικό όνομα . . . "μαινόμενου ζώου", στο οποίο εργάζεται "πολυεκδότης" εφημερίδων, περασμένης σχετικά ηλικίας, θρασύς, άξεστος και ειρωνικός. Βέβαια τη πλήρωσε ο φτωχός ρεπόρτερ, νομίζω ότι και ο ίδιος θα πήρε το μήνυμα . . . αδιάψευστος μάρτυρας η εικόνα και τα γδαρσίματα στη δεξιά πόρτα . . .

Μάλλον συμπτωματικό και αυτό!!!

Νάσος Ζαγγογιάννης

==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.