Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Πειθαρχική δίωξη δημοσιογράφων από την ΕΣΗΕΑ για το δημοψήφισμα...

Πειθαρχική και όχι ποινική δίωξη σε ένα λαό που κατασυκοφαντείται, πένεται και εξαθλιώνεται κάθε μέρα από αυτούς τους άθλιους δημοσιοκάφρους;
  "από σίβυλλα"
Mετά από μια συνεδρίαση σε πολύ υψηλούς τόνους, με αντεγκλήσεις και διαμαρτυρίες, το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε κατά πλειοψηφία να ασκηθούν οι πρώτες πειθαρχικές διώξεις σε δημοσιογράφους για την μεροληπτική -όπως υποστήριξε- στάση τους κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.
Οι διώξεις αφορούν τους Όλγα Τρέμη, Γιάννη Πρετεντέρη, Μαρία Σαράφογλου και Μανώλη Καψή από το Mega, Σταμάτη Μαλέλη και Νίκο Κονιτόπουλο (αρχισυντάκτης της εκπομπής του Κώστα Μπογδάνου που δεν είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ), Άρη Πορτοσάλτε και Δημήτρη Οικονόμου από τον ΣΚΑΙ και Μαρία Χούκλη από τον ΑΝΤ1.
Η συνεδρίαση ήταν θυελλώδης με πρωτοφανείς κατηγορίες εναντίον των πιο πάνω δημοσιογράφων, σχετικά με «διασπορά παραπλανητικών ειδήσεων», «ψευδείς ειδήσεις», «αντιγραφή των εκβιαστικών θέσεων των ξένων δανειστών» ενώ παράλληλα κατηγορήθηκαν μεταξύ άλλων ότι πρωτοστάτησαν στη μαζική επιχείρηση τρομοκράτησης των πολιτών.
Η πειθαρχική δίωξη ήρθε σε συνέχεια δηλώσεων κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης και σε ...
συνδυασμό με την προκαταρκτική έρευνα που διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας μετά από πιέσεις του ΕΣΡ για να διαπιστωθεί αν ορισμένα κανάλια και δημοσιογράφοι παραβίασαν την εκλογική νομοθεσία.

========================== "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.