Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2008

Βατοπαίδι και συμψηφισμοί

Σήμανση αυτού του μηνύματος

[kalimera] Ενημέρωση: Βατοπαίδι και συμψηφισμοί

Τρίτη, 16 Σεπτέμβριος 2008, 0:46

Από:

Σύντροφοι. Δεν συνηθίζω (δεν το έχω κάνει ποτέ μάλλον) να ζητώ την προώθηση ενός ποστ ή βίντεό μου.
Επειδή όμως είναι κρίσημες οι ημέρες που θα περάσουν, και επειδή σε κάθε άλλο σκάνδαλο η Ν.Δ. κατάφερνε να το περάσει αλόβιτη συμψηφίζοντας τα δικά της κατορθώματα με αυτά του ΠΑΣΟΚ πριν 15 χρόνια, παίρνω το θάρρος αυτή τη φορά να σας ενημερώσω και να σας προτείνω, γιατί χρειάζεται η δυναμική μας παρουσία και εντός και εκτός διαδικτύου.

Πρέπει όλοι μαζί να καταδείξουμε αυτή τη μεθόδευση που επιχειρείται για το Σκάνδαλο της Μονής Βατοπαιδίου που προέρχεται κατευθείαν από τον Ρουσόπουλο και το Μαξίμου, με δεκανίκι δυστυχώς τον Αλαβάνο και τον Συνασπισμό.

Η Ν.Δ. συμψηφίζει για να μπερδέψει την κοινή γνώμη και να μην βουλιάξει μόνη της, ο δε Συνασπιμός το κάνει καθαρά για ψηφοθυρικούς λόγους. Κατάντησε ο νέος αριστερός ψάλτης της Δεξιάς και οι πολίτες θα τον τιμωρήσουν για αυτή του τη στάση. Την Κυριακή φάνηκαν τα σημάδια από την πολλή μικρή σε προσέλευση διαμαρτυρία που πραγματοποίησαν εδώ στην Ξάνθη.

Η σημερινή ημέρα για το ΠΑΣΟΚ ήταν καταπληκτική, όχι μόνο για τα γκάλοπ. Αυτά τα βλέπουμε με ηρεμία.
Ήταν και ημέρα νίκης γιατί Καστανίδης-Διαμαντοπούλου πέτυχαν πλήγματα στη Ν.Δ. στις ειδήσεις του ALTER και MEGA αντίστοιχα.

Το ίδιο και ο Λοβέρδος στην Εκπομπή του Χατζηνικολάου με την τρομερή φράση προς τον υπουργό Παιδείας Στυλιανίδη:
"Η εκτίμηση του Ελληνικού Δημοσίου (στη δίκη του 2003 με αγωγή της Μονής Βατοπεδίου προς το Ελλ. Δημόσιο για τη διεκδίκηση της λίμνης Βιστωνίδας) ήταν ότι θα την κερδίζαμε την υπόθεση. Και το θέμα θα είχε κλείσει. Θυμίζουν, οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με ερώτηση που καταθέτουν σήμερα, κ. Καχριμάκης κλπ, ότι στις 7 Ιουνίου του 2004 (επί Ν.Δ.), ο αρμόδιος υπουργός διαπιστώνει ότι δεν υπάρχει λόγος επανεξέτασης. Και από τότε εκινεί μια υπόθεση η οποία κρατά 4 χρόνια. Ο κ. Αλογοσκούφης στη Βουλή, πιεζόμενος από τον κ. Βενιζέλο, λέει ότι παγώνουν οι σχετικές πράξεις. κ. Υπουργέ, πότε είχε δίκιο; Το 2004 ή σήμερα; Τότε που τις άφησε ελεύθερες ή σήμερα που τις παγώνει; Έχετε κι εσείς ως μέλος της κυβέρνησης την πολιτική ευθύνη. Πότε είχατε την πολιτική ευθύνη; Το 2004 ή το 2008; Δεν μπορεί να είχατε και τις δύο φορές δίκιο".

Ζητώ, αν είναι δυνατό, να μάθετε όσο το δυνατόν περισσότερα για το Σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου, για να μπορείτε να είστε πάντα ετοιμοπόλεμοι αλλά και να βοηθήσετε στην τεκμηρίωση και ενημέρωση των τοπικών σας στελεχών του Κινήματος. Θα τους ρωτάνε συνέχεια αυτές τις ημέρες. Θα στηθούν παγίδες.

Επίσης, μπορείτε να παρακολουθήσετε και να διαδώσετε όπως μπορείτε (ΟΧΙ ΣΤΑ BLOGS ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΟΜΩΣ) το παρακάτω video, όπου ξεμπροστιάζεται εντελώς και ο ενορχηστρωτής του Σκανδάλου, ο κατά τον Βουλευτή μας Μάρκο Μπόλαρη... "Μακρής Βραχίωνας" της Κυβέρνησης του Καραμανλή, Θόδωρος Ρουσόπουλος.
http://krogias.blogspot.com/2008/09/autocue.html

Δεν πρέπει να μείνει ούτε ένας πολίτης που θα πιστέψει σε αυτό τον συμψηφισμό. Ο Σανιδάς σήμερα φανέρωσε και τις καθοδηγούμενες προθέσεις του.

Γνωρίζω αρκετά γιατί από εδώ ξεκίνησαν όλα. Ρωτήστε με ό,τι θέλετε.
Στο blog μου έχω αναρτημένα στο tag "Βατοπέδι" τα πάντα σχεδόν, 2 εβδομάδες πριν αποκαλυφθούν μερικά από αυτά.


Συντροφικά και αγωνιστικά,
Κρόγιας Γιώργος
Εθελοντής Διαδικτύου - Μέλος της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ξάνθης
http://krogias.blogspot.com

===========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.