Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2008

Όταν η μούγκα της "ζούγκλας", η αμετροέπεια του "Αυριανισμού" και οι . . .

. . . γνωστές "πατσαβούρες" της ενημέρωσης, αποπροσανατολίζουν ή σιωπούν. . . ο νερουλάς κτηματομεσίτης καλόγερος Εφραίμ συνεχίζει το real estate εις βάρος του ελληνικού δημοσίου επιδιώκοντας να δημιουργήσει νέα τετελεσμένα.

Το Κράτος οπερέτα της δεξιάς, ψάχνει για φτηνές δικαιολογίες, υιοθετώντας παράτυπες πρακτικές, από ανίερες συμμαχίες με εκβιαστές και εκβιαζόμενους, ξεπερνώντας και αντιγράφοντας ακόμη και αυτόν τον μεταμεσονύχτιο σκιτσογράφο, με την ετικέτα του δήθεν δημοσιογράφου - του " εγώ κάνω ρεπορτάζ"!!! Α ρε κατάντια και κομματικός ξεπεσμός !!!

Μέγα ψέμα τα περί παγώματος των ανταλλαγών από την κυβέρνηση, καθώς η Μονή Βατοπεδίου συνεχίζει το real estate και μάλιστα σε τσουχτερές τιμές.

Διάβασε το "Έθνος OnLine" εδώ : "Συνεχίζουν να πουλάνε βίλες . . . "

real estate συνέχεια :

3 εκατ. € στο παγκάρι μόνο από ένα οικόπεδο «E» 16/11

«Στρατιά» υπόπτων περνά την πόρτα της εισαγγελίας «E» 16/11

Χρυσόστομος Κύπρου: «εδώ δεν είναι μοναστήρι»! 11:17

===========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.