Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

Σπύρος Κουβέλης @ Live Interview on Net

Δείτε την ζωντανή διαδικτυακή συνέντευξη που παραχώρησε στους bloggers, ο βουλευτής επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Κουβέλης το Σάββατο 24 Ιανουαρίου. Η συνέντευξη δομήθηκε από ερωτήσεις των χρηστών του διαδικτύου σε συγκεκριμένα post και εκείνη την στιγμή στο chat του Mogulus
Πριν την συνέντευξη στους bloggers, ο Σπύρος Κουβέλης παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, την οποία μπορείτε να ακούσετε στο Web Radio…


BroadCasting #15 - Spyros Kouvelis from Piazza WebTV on Vimeo.
==========================================================

Το Σάββατο 24-1-09 αμέσως μετά το πέρας της ζωντανής εκπομπής αναρτήσαμε την άποψη μας με θέμα :


"Παρακολουθήσαμε μία στημένη εκπομπή . . . με προσυμφωνημένες ερωτήσεις".

Η επίσημη απάντηση που μας εστάλη επώνυμα, μέσω e-mail, του kostas chouvardas είναι αναρτημένη στα σχόλια της παραπάνω ανάρτησης.

Σήμερα με την ευκαιρία αυτή και για λόγους δεοντολογίας και αξιοπιστίας του ιστολογίου μου, την αναδημοσιεύω ως κανονική καταχώρηση .

Η τελική κριτική και τα όποια συμπεράσματα ανήκουν στους φίλους αναγνώστες μας, οι οποίοι αφιερώνουν μέρος από το πολύτιμο χρόνο τους για να μας διαβάζουν.

=================================

Νασο


Κάνοντας αυτή την διαδικτυακή συνέντευξη θέλαμε να διαδώσουμε τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για το Περιβάλλον και την χωροταξία και να συμβάλουμε στον διάλογο με την κοινωνία.

Η αρχική ιδέα της συνέντευξης ήταν δικιά μου (ως υπεύθυνος του τομέα Περιβάλλοντος και χωροταξίας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Ροδόπης είμαι βέβαια και blogger όπως ξέρεις)

Σε καμιά περίπτωση δεν θέλαμε να κόψουμε τίποτα και θέλαμε να απαντηθούν όλα.
Την δικιά σου «ερώτηση» (τοποθέτηση ή post μάλλον ήταν) την πήραμε μετά το τέλος της συνέντευξης.
Δεν την έστειλες εκει που έπρεπε. Όπως γράψαμε και στα post η ερώτηση μπορούσε να γίνει είτε στο mail μου chouvi@pasok.gr είτε στο post, είτε στο mogulus.

Εγώ είχα μπροστά μου είναι bb μιας και συντόνιζα την συζήτηση και ότι μου ερχότανε είτε το διάβαζα είτε το διαβαζε ο Νίκος που έβλεπε την κονσόλα του mogulus είτε το έδινε γραπτό για να το διαβάσουν οι άλλοι bloggers.

Λάθη τεχνικά και διαδικαστικά σίγουρα υπήρξαν μιας και πριν δυο μερες ασχοληθήκαμε με το mogulus. Όπως είδες στα διαλείμματα αφήναμε την φωνή ανοικτή, μας τελείωσε μια κασέτα…στο τέλος αφησαμε ανοικτά τα μικρόφωνα, αφήσαμε κάποιον να κάνει μια άσχετη ερώτηση κλπ κλπ

Όμως όλοι αυτοί που έκαναν ερώτηση ακούστηκαν και μάλιστα επώνυμα.

Η ωρα έναρξης άρχισε 10 λεπτά αργότερα…. και να σκεφτείς ότι ο Σπύρος είχε στις 14.30 συνέντευξη στο κανάλι 6 της Ξάνθης…

Ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό από μας το κάναμε…

Όμως καμία σκοπιμότητα δεν υπήρχε ούτε από μας, ούτε από τον Σπύρο.

Για οσους δεν είδαν την συνέντευξη μπορούν να την δουν στο
www.mogulus.com/chouvi και να βγάλουν τα συμπεράσματα τους.

Επίσης σχόλιο για το post σου υπάρχει και από το piazzadelpopolo εδώ http://piazzadelpopolo.blogspot.com/2009/01/live-bloggers-1.html

Επίσης αρκετά video από την περιοδεία του Σπύρου Κουβέλη στην Θράκη θα βρείς στο blog μου
http://chouvi.blogspot.com

Φιλικά
Κώστας Χουβαρδάς

===========================================================

"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.