Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Οι «ακαθαρσίες» της «Ελευθεροτυπίας» και το σκάλισμά τους


Αναδημοσίευση από το resaltomag


Όποιος σκαλίζει τις ακαθαρσίες βρωμάνε. Στην παγίδα αυτή πέφτουν πάντα εκείνοι που προσπαθούν να κρύψουν τις «ακαθαρσίες» τους.
Αυτό έγινε και με τη δημοσιογράφο της «Ελευθεροτυπίας», Γεωργία Δάμα. Η δημοσιογράφος, δημοσίευσε συνέντευξη από μαχητή της Χαμάς, μέσα στο «Γενικό Νοσοκομείο της Γάζας, το οποίο δεν υπάρχει!!!
Το blog sibilla, που ασχολείται συστηματικά με τα γεγονότα στη Γάζα, με λεπτομερείς γνώσεις γύρω από τη Γάζα, αλλά και έγκυρες διασυνδέσεις με τους αγωνιστές της Χαμάς, κατάγγειλε το δημοσίευμα της Γεωργίας Δάμα, ως «δημοσιογραφική απάτη», ως δημοσίευμα μαϊμού, κατασκευασμένο με το προπαγανδιστικό υλικό των Ισραηλινών και της Μοσάντ.
Η κυρία της «Ελευθεροτυπίας» χαρακτηρίζει την καταγγελία του sibilla ως συκοφαντική και καταλήγει, χωρίς να απαντά σε τίποτα το συγκεκριμένο, σε απειλές!!!
Ο sibilla, επανέρχεται με καταλυτικά επιχειρήματα, που κυριολεκτικά απογυμνώνουν τη δημοσιογράφο της «Ε».
Παρακάτω παραθέτουμε όλα τα λιγκ των κειμένων για να διαβάσουν οι αναγνώστες και να κρίνουν μόνοι τους το ρόλο, το γνωστό σε εμάς, της «Ελευθεροτυπίας» και πολλών «εστιών» της: «Ιών» και «ελεύθερων σποπευτών».
Δεν είναι τυχαίο, ότι οι εφημερίδα αυτή έχει χαρακτηριστεί από πολλούς και «χαφιεδοτυπία»: Ως «άντρο» των μυστικών υπηρεσιών που παίζουν τα παιχνίδια της τρομοκρατίας και προωθούν τα αυτοκρατορικά ιδεολογήματα.
Εξάλλου, σήμερα είναι πασίγνωστο, πολλαπλά γραμμένο και επαληθευμένο, ότι η εξουσιαστική, δημοσιογραφική δομή στο εσωτερικό της εφημερίδας, οι διαβόητοι «Ιοί», είναι παράρτημα του Σόρος.
Η ίδια η κυρία Δάμα είναι γνωστή από τα κείμενά της στις θηριωδίες του ΝΑΤΟ κατά των Σέρβων. Εκεί διέκρινε μόνο τους «φασίστες» Σέρβους και ΟΧΙ τις Βόμβες που τους αφάνιζαν…

Το κείμενο της «Ελευθεροτυπίας»:

http://www.enet.gr/online/online_text/c=111,dt=07.02.2009,id=83870748

Η Καταγγελία του sibilla:
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2009/02/blog-post_10.html

Η απάντηση της Δάμα και η ανταπάντηση του sibilla:
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2009/02/blog-post_12.html
==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.