Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

Σχετικά με τη (νέα αναβολή της) δίκη(ς) του blogme. (1)

Για τη δίκη (του blogme - Δ.Λ.) πολύ λίγα γνώριζα έως τις 17-2-09.
Μία ανάρτηση όμως από ΠΡΕΖΑtv μέσω σίβυλλα μου κέντρισε το ενδιαφέρον για την τελική έκβασή της.

Αναδημοσίευσα τη παραπάνω ανάρτηση και την έκκληση :

"Όποιος μπορεί ας πάει στη δίκη,για να δει από κοντά τα επιχειρήματα του Λιακοπουλου και την όλη φαρσοκωμωδία που ακούει στο όνομα Λιακο!!! (σίβυλλα) "

Με την υποσημείωση :

Ες αύριον τα σπουδαία . . . Ίδωμεν

Το αύριο ήρθε την επόμενη ημέρα . . . αλλά το υλικό που συνέλεξα πολύ Μεγάλο και θα χρειαστεί πολλές ημέρες για να μπορέσω να το μελετήσω και για να το επεξεργαστώ ούτως ώστε να καταλήξω σε μία υπεύθυνη και τελική τοποθέτηση.

Το blog "ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ" είναι ένα ΜΗ επαγγελματικό ιστολόγιο και αυτό εντάσσεται στη λεγόμενη "Δημοσιογραφία των Πολιτών" που σημαίνει ότι ο κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να διαδίδει συνταγματικά και ελεύθερα τις απόψεις του.

Το θεωρώ χρέος μου να κάνω αυτή τη σύντομη τοποθέτηση (με συντομία) του σκεπτικό μου, για τους φίλους επισκέπτες μου που με τιμούν με την παρουσία του ως αναγνώστες ή με καταχωρούν στα αγαπημένα τους.

Η κάθε δίκη και η κάθε αγωγή ή η κάθε απόπειρα που έχει να κάνει με "φίμωση" των ελεύθερων φωνών που έχουν άποψη και την εκφράζουν ελεύθερα στο διαδίκτυο, έχει και τη δική μου θέση ως κριτική άποψη ή τοποθέτηση.
Αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι συλλήβδην υπερασπίζομαι τον κάθε υβριστή και συκοφάντη που κρύβεται άνανδρα πίσω από την ανωνυμία του κυβερνοχώρου.

Η περίπτωση Αντώνη Τσιπρόπουλου είναι από εκείνες που με συγκίνησαν ιδιαίτερα και μου έδωσαν το έναυσμα να τον γνωρίσω από κοντά. Η συνάντησή μας έγινε την ημέρα της τελευταίας δίκης στις 18-2-09, η οποία δυστυχώς λόγω ωραρίου των δικαστηρίων αναβλήθηκε για τις 6-5-2010.

Για τον άνθρωπο Αντώνη Τσιπρόπουλο θα μιλήσω τελευταία αφού πρώτα (σε συνέχειες) θα αναρτήσω σχεδόν όλο το υλικό που αφορά τη δίκη.

ΣΗΜ : Θα το θεωρούσα ιδιαίτερη τιμή να φιλοξενήσω και άλλες απόψεις και κριτική από φίλους αναγνώστες και θα παρακαλούσα και τους φίλους που παραβρέθηκαν στη δίκη και για τις δικές τους τοποθετήσεις.

Νάσος Ζαγγογιάννης

==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.