Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

Με υπογραφή Χειμάρα «σκατοπόταμος» ο Σπερχειός - Προβληματισμός για το μέλλον του Μαλιακού!!!

κάντε click στην εικόνα για μεγέθυνση
Πρώτοι και καλύτεροι θα τρέξουν να καταθέσουν την πίστη τους για την προστασία του Περιβάλλοντος και ειδικότερα του Σπερχειού τα τσιράκια του Χειμάρα.
Ο ίδιος δεν θα είναι στις εκδηλώσεις για το Σπερχειό, όχι γιατί δεν θα το ήθελε αλλά γιατί θα βρίσκεται στη Μυτιλήνη…
Θα πάνε όμως στη γιορτή του Σπερχειού (12-13 & 14/6) οι δήμαρχοι της ευρύτερης περιοχής…
Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ακούσουν από κοντά ότι οι πολίτες δεν θέλουν τον Σπερχειό σκατοπόταμο.
Χαβούζα και σκατοπόταμο τον έχει κάνει ο Χειμάρας με τις υπογραφές που βάζει για να οδηγεί εκεί την έξοδο των βιολογικών καθαρισμών για να μην βλέπει κανείς τα λύματα και τι θα πηγαίνει…
Στον Χειμάρα, στον Καραβάνα και στον Κουτσοβέλη, τους αφιερώνουμε τις αποφάσεις τους, να τον κάνουν αποδέκτη λυμάτων…
Δηλαδή σκατοπόταμο…
Και μετά σου λένε τι έχουν τα έρμα και ψοφάν…

Προβληματισμός για το μέλλον του Μαλιακού
Σε ημερίδα που πραγματοποιήθηκε χθες στη Στυλίδα από το ΚΠΕ της περιοχής με θέμα «Μαλιακός: ΧΘΕΣ, ΣΗΜΕΡΑ, ΑΥΡΙΟ» και που αναλυτικά μπορείτε να διαβάστε παρακάτω, ειδικοί επιστήμονες που πήραν μέρος, απέφυγαν να πάρουν θέση για το αν πρέπει να κολυμπάμε στον Μαλιακό ή να τρώμε ψάρια και παρέπεμψαν στις υγειονομικές υπηρεσίες της νομαρχίας.
Ειδικά η κ. Πάγκου που είχε λάβει μέρος και στην πρώτη σύσκεψη στην νομαρχία, όταν και ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τη chatonella, όπως και τότε έτσι και τώρα ήταν επιφυλακτική και στην ερώτηση για κολύμπι στον Μαλιακό και στο αν πρέπει να τρώμε ψάρια απάντησε ότι οι έρευνες περιορίστηκαν μόνο σε νεκρά ψάρια, ότι δεν γνωρίζει αν θα υπάρχουν επιπτώσεις μακροπρόθεσμα στον ανθρώπινο οργανισμό και ότι δεν θα πρέπει να ανησυχούμε για την ύπαρξη φυτοπλαγκτού.
από τον Λαμιακό Τύπο (κάντε click για μεγέθυνση)
==============================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.