Κυριακή 16 Αυγούστου 2009

Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος: "Ήρθε η ώρα, ωρίμασε η ώρα, για τις απαραίτητες ανατροπές "

Οι εκλογές μπορεί να προκηρυχτούν... ανά πάσα στιγμή !!

Θεαματική αντιστροφή του κλίματος υπέρ του ΠΑΣΟΚ...

Ήρθε η ώρα,

ωρίμασε η ώρα, για τις απαραίτητες ανατροπές

Εκλογές εδώ και τώρα

"Οι Έλληνες πολίτες βλεπουν πλέον στο πρόσωπό του κ. Γιώργου Παπανδρέου τον μοναδικό και αξιόπιστο ηγέτη που μπορεί να βγάλει τη χώρα από τα χρόνια προβλήματα".

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, και αυριανός Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Α. Παπανδρέου, παρέστη στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην Εκατονταπυλιανή της Πάρου, όπου συνοδευόταν από την σύζυγό του κ. ΄Αντα Παπανδρέου τον κ. Γιάννη Ραγκούση και πλήθος στελεχών. Ο αυριανός Πρωθυπουργός έγινε δεκτός με ενθουσισμό από τα πλήθη των πολιτών που είχαν καταπλεύσει εκεί από όλα τα σημεία του ορίζοντα.

Ο κ. Γιώργος Α. Παπανδρέου συναισθανόμενος την αγωνία των πολιτών έκανε την εξής δήλωση: «Σήμερα γιορτάζουμε. Γιορτάζουμε το Πάσχα του καλοκαιριού. Γιορτάζουμε την Παναγιά μας. Είναι μέρα και περισυλλογής και ελπίδας. Μέρα περισυλλογής, διότι μας πονάνε όλα αυτά τα γεγονότα και αυτές οι απαράδεκτες συμπεριφορές που βλέπουμε στον πολιτικό βίο του τόπου τα τελευταία χρόνια. Συμπεριφορές απαράδεκτες, που πληγώνουν την υπερηφάνεια μας και πλήττουν την αυτοπεποίθηση του Ελληνικού λαού. Θέλω όμως, να στείλω κι ένα μήνυμα ελπίδας, εδώ, από την μέση του Αιγαίου..

Ήρθε η ώρα, ωρίμασε η ώρα, για τις απαραίτητες ανατροπές σε ένα πολιτικό σύστημα που ανέχεται, ακόμα και επιβραβεύει πολλές φορές την αδιαφάνεια, τη διαφθορά και την ατιμωρησία. Ήρθε η ώρα, ωρίμασε η ώρα, να ξεπεράσουμε την κρίση. Να ανακτήσουμε το κύρος του πολιτικού συστήματος. Να ξεπεράσουμε την κρίση των αξιών, που ταλανίζει τον τόπο και δεν αφήνει την Ελλάδα να πάει μπροστά. Γι' αυτό χρειάζεται για αρχή μια λέξη. Μια λέξη που λέει ότι, μπορούμε.

Μπορούμε, αρκεί να κάνουμε τις απαραίτητες τομές. Τις τομές που θα δημιουργήσουν μια Πολιτεία που σέβεται τον πλούτο του Ελληνικού λαού, που σέβεται τον πλούτο και τις δυνατότητες του κάθε Έλληνα. Να τολμήσουμε για μια Πολιτεία, η οποία τηρεί κανόνες, αξίες, μια ευνομούμενη Πολιτεία που σέβεται τον πολίτη. Να τολμήσουμε να καθαρίσουμε το τοπίο, τον δημόσιο βίο του τόπου μας, από όλες εκείνες τις υποθέσεις που συγκλόνισαν τον Ελληνικό λαό..

Να λάμψει η αλήθεια, να νικήσει το φως και το αίσθημα Δικαιοσύνης. Θέλω να διαβεβαιώσω τον Ελληνικό λαό, έξω και πέρα από κάθε κομματική επιλογή, ότι εμείς, και τη βούληση έχουμε και τις αποφάσεις μας έχουμε πάρει. Μπορούμε μαζί να σχεδιάσουμε ένα διαφορετικό μέλλον. Ένα μέλλον ασφάλειας, σιγουριάς, δημιουργικότητας για εμάς και τα παιδιά μας.Θέλω σήμερα, να στείλω και όλες τις ευχές μου, τα χρόνια πολλά, σε όλες τις Ελληνίδες, σε όλους τους Έλληνες, της Ελλάδας και της διασποράς. Χρόνια πολλά».

Είναι πλέον εμφανής η μαζική μεταστροφή των πολιτών προς το νέο έντιμο ΠΑΣΟΚ ως το μοναδικό κόμμα που μπορεί να οδηγήσει την Ελλάδα στην νέα εποχή και να της προσφέρει τη θέση που της αξίζει στο διεθνές στερέωμα. Το Πασοκ δεν χάνει από την δεξιά αλλά από την προδοσία των «εσωτερικών προδοτών»!! Το Πασοκ και σαρώνει σε όλη την Ελλάδα με ποσοστό διαφοράς 11% με ανοδική τάση και σχηματίζει ισχυρή, αυτοδύναμη, δημοκρατική κυβέρνηση όλων των ελλήνων, χωρίς διακρίσεις!!

Αγέρωχα νιάτα, περήφανα γηρατειά ο νέος μας πανίσχυρος Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου, είναι ο μόνος πανέτοιμος να αναλάβει το πηδάλιο της Ελλάδος. Ακολουθήστε τον με αξιοπρέπεια, αξιοπιστία, σιγουριά, πίστη, ελπίδα και ενθουσιασμό!!

Το παλλαϊκό ποτάμι είναι πλέον ορμητικότατο δημοκρατικό τσουνάμι και δεν γυρίζει πίσω!!!
Επιτέλους τέλος. Η Ελλάδα άλλαξε οριστικά και αμετάκλητα σελίδα μια για πάντα!!!

Εκλογές Εδώ και Τώρα.

Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος
Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β΄ Αθήνας


===========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.