Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Μπροστά στην προκήρυξη των εκλογών, ο μηχανισμός του γνωστού ηγέτη των Κενταύρων βρίσκεται σε αδιέξοδο;

Η κυβέρνηση Καραμανλή και ο υπουργός του Μεΐμαράκης χρησιμοποιούν την Πολεμική Αεροπορία ως τσιφλίκι τους και χώρο ικανοποίησης ρουσφετιών! (σίβυλλα)

Συγκλονιστικό!

Χθες, 22 Σεπτέμβρη 2009, Ταξίαρχος της Πολεμικής Αεροπορίας στη Διοίκηση Αεροπορικής Υποστήριξης πιέζει με κάθε τρόπο το προσωπικό να κάνει την μοριοδότηση στους φακέλους που έχουν καταθέσει χιλιάδες νέοι και νέες, για την προκήρυξη πρόσληψης 900 εθελοντών στην Π.Α.!

Η προθεσμία είναι καταληκτική στις 5 Οκτώβρη, την επόμενη των εκλογών και η δεξιά έχει τάξει τις 900 θέσεις σε χιλιάδες νέους.
Μπροστά στην προκήρυξη των εκλογών, ο μηχανισμός του γνωστού ηγέτη των Κενταύρων βρίσκεται σε αδιέξοδο!
Και φυσικά ο Μεΐμαράκης έχει γραμμένο σε κατάλληλο σημείο τους νόμους και το Σύνταγμα!

Είναι δυνατόν να καλείτε σε 24ωρη ετοιμότητα το προσωπικό της Π.Α. για να συνεχίσετε την αδιαφάνεια;

Είναι δυνατόν να αδιαφορείτε για Νόμους και Σύνταγμα;

Δυστυχώς... αυτή είναι η ΔΕΞΙΑ!

Σχόλιο: Ας ελπίσουμε όμως, ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι σε τέτοιες μεθοδεύσεις θα αξιολογηθούν και από την επόμενη κυβέρνηση για τη νομιμότητα των ενεργειών τους ή για τυχόν παράβαση καθήκοντος (πέραν του καλώς εννοούμενου) με σκοπό κομματικών εξυπηρετήσεων.

Το "πιέζει με κάθε τρόπο το προσωπικό", αν πράγματι αληθεύει... τότε τα πράγματα ξεφεύγουν από κάθε έννοια χρηστής διοίκησης και οδηγούμαστε σε κατάχρηση εξουσίας.

Περιμένουμε να διαψευστεί το δημοσίευμα.

Νάσος

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.