Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Ο Βασίλης Μπόνιος σχολιάζει την επικαιρότητα:

Ενδειξη αυτοσεβασμού και αισθητικής, να μην σπαταλάνε τη ζωή τους στα κανάλια των νταβατζήδων οι πολιτικοί μας


"Τη μισή τους ζωή οι υπουργοί της απερχόμενης κυβέρνησης-της πιο φαύλης κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος-την πέρασαν στα παράθυρα των ιδιωτικών καναλιών η μπλοκαρισμένοι στο δρόμο που τους οδηγούσε στα στούντιο των τηλεοράσεων.
Απορούσες πως με τόση απερίσκεπτη σπατάλη χρόνου, αυτοί οι άνθρωποι μπορούσαν να συντάξουν ένα νομοσχέδιο της προκοπής, να πάρουν μια σωστή πρωτοβουλία, να επιλύσουν τα προβλήματα των πολιτών, να φέρουν σε πέρας το έργο τους.
Με θλίψη τους έβλεπες να γίνονται πιόνια των νταβατζήδων καναλαρχών, ενω την ίδια στιγμή τους κατήγγειλαν ως διαπλεκόμενους..."

Η συνέχεια >εδώ <
< ------------------->

Eθνικό το στοίχημα του Βενιζέλου

Κανείς Ελληνας πολίτης, δεν θέλει μια ευνουχισμένη πατρίδα.

Κανείς δεν θέλει μια φοβισμένη πατρίδα.

Κανείς δεν θέλει εκατοντάδες χιλιάδες εξαθλιωμένους μετανάστες, απελπισμένες ζωές, ν αφοδεύουν έξω απο τη πόρτα του σπιτιού του στον Αγιο Παντελεήμονα.

Κανείς δεν θέλει να αισθάνεται εχθρικό έδαφος, το Αγαθονήσι η τα Ιμια.

Κανείς δεν γουστάρει τον τουρκικό τσαμπουκά, τους νεκρούς ήρωες πιλότους.

Κανείς δεν γουστάρει τον τούρκο νταβατζή στο Αιγαίο κι όλοι μας κρατάμε με υπερηφάνια στην άκρη του μυαλού το "βυθίσατε το ΧΟΡΑ", του Ανδρέα Παπανδρέου.

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος είναι ίσως ο πρώτος υπουργός Εθνικής Αμυνας, της μεταπολίτευσης (εδώ θα μπορούσα να βάλω τελεία), ο οποίος με το κοφτερό μυαλό που διαθέτει, την εντιμότητά του αλλά και το πολιτικό του οπλοστάσιο, είναι ικανός (και καταδικασμένος) ν αφήσει ανεκτίμητης αξίας εθνικό έργο, σ ένα υπουργείο που λεηλάτησαν μιζαδόροι και τυχοδιώκτες.


========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.