Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Για την κυβέρνηση Berlusconi όλα πάνε καλά!


Αυξάνεται η ανεργία, εκατοντάδες χιλιάδες εργαζομένων έχασαν τη δουλεία τους και καταλήγουν στο πεζοδρόμιο. Για τον Berlusconi και τους συνεργάτες του «έχουμε ξεπεράσει την κρίση», όλα πάνε καλά!

Αυξάνεται η εξάρτηση των πολιτών στο ταμείο αρωγής, εκατοντάδες χιλιάδες οικογενειών αναγκάζονται να επιβιώσουν με αυτό το βοήθημα της πείνας. Για τον Berlusconi και τους συνεργάτες του «η βιομηχανική ανάκαμψη ξεκίνησε», όλα πάνε καλά!

Σε εκατοντάδες χιλιάδες συμβασιούχους και συμβασιούχες δεν ανανεώθηκαν οι συμβάσεις και κατέληξαν στο δρόμο, χωρίς προοπτική.

Ο Berlusconi κατεβαίνει στο δρόμο για να δεχθεί τις επευφημίες των αυλικών του, τόσο αυτός όσο και οι συνεργάτες του δεν γνωρίζουν ούτε τη σημασία της λέξης συμβασιούχος, γι’ αυτούς όλα πάνε καλά!

Τα μέτρα της κυβέρνησης οδήγησαν σε διάλυση το δημόσιο σχολείο, πηγαίνοντάς το δεκαετίες πίσω. Για τον Berlusconi και την Gelmini ο «εκσυγχρονισμός της παιδείας έχει ξεκινήσει», όλα πάνε καλά!

Συνταξιούχοι και συνταξιούχες «σφίγγουν το ζωνάρι» ενώ τραπεζίτες και βιομήχανοι εισπράττουν «επιχορηγήσεις» εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ. Για τον Berlusconi και τον Tremonti αυτές οι «επιχορηγήσεις» έδωσαν ώθηση στην οικονομία, όλα πάνε καλά!

Σε εκατομμύρια μετανάστες και μετανάστριες που ζουν και εργάζονται στην Ιταλία δεν έχουν αναγνωριστεί τα δικαιώματά τους και που ασφυκτιούν μέσα σε ένα
ρατσιστικό κλίμα που εντείνεται με την ψήφιση ρατσιστικών νόμων.

Για τον Berlusconi και τον Βοssi οι νόμοι κατασκευάστηκαν για την «ασφάλεια των πολιτών» , όλα πάνε καλά!

noberluΣάββατο 5 Δεκεμβρίου

ΝΟ BERLUSCONI DAY

Προβολή της ταινίας Videocracy του Erik Gandini

στις 18:00

Ινστιτούτο Νίκος Πουλαντζάς

Οδός Σαρρή 14 - 2ος όροφος-Ψυρρή, Αθήνα

Κατά της κυβέρνησης της ανεργίας, της κρίσης, της καταστροφής της δημόσιας παιδείας, των ρατσιστικών διακρίσεων, των πλεονεκτημάτων υπέρ των τραπεζιτών και των βιομηχάνων, των νόμων που κατασκευάζονται ώστε να συνεχίσουν κάποιοι και κυβερνάνε ανενόχλητοι.

Τίποτα δεν πρέπει να πηγαίνει καλά για την πιο αντιδραστική κυβέρνηση από τον καιρό της κυβέρνησης Μουσσολίνι!


========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.