Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

ΠΡΟΣ ΛΟΒΕΡΔΟ: Δεν έχεις λαϊκή εντολή για "ελαστική εργασία"!


Από τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ

"Η ελαστική εργασία δεν μπορεί να καταργηθεί, γιατί ικανοποιεί συγκεκριμένες, υπαρκτές ανάγκες", δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Εργασίας, Ανδρέας Λοβέρδος.
Σοβαρά; Και ποιων τις ανάγκες "ικανοποιεί" σύντροφε Υπουργέ; Των εργαζομένων ή των εργοδοτών; Του λαού ή της Ολιγαρχίας;
Και σε τι διαφέρουμε από τη Δεξιά που ανατρέψαμε, όταν στις 24 Μαρτίου 2009 ο υπουργός Οικονομίας της Κυβέρνησης της Ν.Δ., Γ. Παπαθανασίου, δήλωνε τότε, όπως και εσύ περίπου τώρα: «Καλύτερα ελαστική εργασία, παρά ανεργία». Τότε γιατί ρίξαμε τη Δεξιά; Για να εφαρμόσουμε την ίδια πολιτική;
Η αλήθεια είναι, ότι πριν γίνουμε κυβέρνηση μόνο η Μαρία Δαμανάκη τολμούσε "δειλά" να λέει ότι "δεν αποκλείουμε την ελαστική εργασία", αλλά αυτό ερχόταν και έρχεται απέναντι τόσο στη θέληση της βάσης του ΠΑΣΟΚ, όσο και στη σοσιαλιστική μας ιδεολογία!
Και, στην τελική, γιατί δεν μας το είπατε προεκλογικώς, αλλά μας αφήνατε να πιστεύουμε ότι επιτέλους θα καταργηθεί ο ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ, όπως έλεγε συνέχεια ο Πρόεδρός μας και Πρωθυπουργός πλέον της χώρας; Όταν ο Γιώργος μίλαγε για ανατροπή του ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ δεν εννοούσε αυτονόητα και την ελαστική εργασία; Εκτός εάν, σύντροφε Υπουργέ μας, εννοούσε την κατάργηση της... φεουδαρχίας, αλλά αυτό νομίζω ότι το έληξε η ανθρωπότητα από το 1789.
Σε κάθε περίπτωση σύντροφε Ανδρέα Λοβέρδο, η λαϊκή ΕΝΤΟΛΗ που έχεις, από τη βάση του ΠΑΣΟΚ, είναι η κατάργηση του εργασιακού μεσαίωνα, ΔΗΛΑΔΗ και της ελαστικής εργασίας! Η ξεκάθαρη λαϊκή ΕΝΤΟΛΗ που έχεις, είναι να υπηρετείς το λαό και όχι να "ικανοποιείς" τα αιτήματα και τις "ανάγκες" της Ολιγαρχίας!
Δεν αρχίσαμε καλά σύντροφε Υπουργέ και δυστυχώς δεν αντιλαμβάνεστε, απ' ό,τι φαίνεται, ότι το Κινηματικό και Κοινωνικό ΠΑΣΟΚ δεν σας χαρίστηκε στις εκλογές! Σας ψήφισε και σας στήριξε ο Αριστερός κόσμος του ΠΑΣΟΚ, δίνοντάς σας ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ και τις εκλογές τις κερδίσαμε με Αριστερά συνθήματα και με Αριστερό λόγο! Οι Αριστεροί δεν είμαστε "κουκιά", δεν είμαστε "νοικοκυραίοι"!

Είμαστε οργανωμένοι, πολιτικοποιημένοι και ενεργοί πολίτες!

Υ.Γ.
Και δεν μπορείς να φανταστείς σύντροφε Υπουργέ, πόσο ειλικρινά χαίρομαι που διαχωρίσαμε το κόμμα από την κυβέρνηση... Μόνο, που το κόμμα δίχως την κυβέρνηση μπορεί, η κυβέρνηση πάλι;

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.