Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Τιμή και δόξα στη φτωχολογιά...Πλούσιοι...υπάλληλοι και φτωχοί...βιομήχανοι

Το γεγονός ότι οι υπάλληλοι εμφανίζονται πλουσιότεροι από όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες (ακόμα και από τους βιομήχανους), και η φοροδιαφυγή στο ΦΠΑ αγγίζει το 30%, σε σχέση με το 12% του ευρωπαϊκού μέσου όρου, δίνουν αφορμή για αρκετά ειρωνικά σχόλια στα δελτία ειδήσεων.
Ο Γ. Πρετεντέρης σχολιάζει ότι "κατ' αρχήν να εκφράσω την υπερηφάνειά μου που όλοι εδώ εμείς οι μισθωτοί ανήκουμε στους πλουσιότερους Έλληνες, πλουσιότεροι και από τους βιομηχάνους, τους εφοπλιστές και όλους τους άλλους".
Σαρκαστικό το σχόλιο, αλλά διατηρούμε αρκετές επιφυλάξεις για το αν μπορεί ο κος Πρετεντέρης να ενταχθεί στο ευρύτερο σύνολο των "μισθωτών".

Η Κ. Μακρή σε εξ' ίσου ειρωνικό τόνο σχολιάζει ότι "επιτέλους σήμερα μάθαμε ποιοί είναι οι πραγματικά πλούσιοι σε όλη τη χώρα. Είναι οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι.

Γιατί έχουμε βιομήχανους καημένους που ζουν με 860 ευρώ το μήνα, φαντάζομαι ότι είναι για λύπηση, όλοι ζούμε το δράμα τους αυτή τη στιγμή, όπως έχουμε και ελεύθερους επαγγελματίες με 750 ευρώ το μήνα. Με βάση την εικόνα του κου Παπακωνσταντίνου οι μισοί έπρεπε να μένουμε σε χαρτόκουτα στην πλατεία Συντάγματος".

Τιμή και δόξα στη φτωχολογιά...

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.