Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Από το 1821 στο 2010. Η νέα Ελληνική Εθνική Απελευθέρωση ...


Έλληνες ψηλά το κεφάλι!
«Αλλαγές, Πατριωτισμός, Αλληλεγγύη και κάθαρση», Εδώ και Τώρα!
Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος

«Δεν θέλουμε τίποτα από τους Ευρωπαίους, αντίθετα μας δημιουργούν πρόσθετα προβλήματα!
Μόνοι μας είμαστε ικανοί»!
Η Ελλάδα, μετά την επανάσταση του 1821, σήμερα, το 2010 βρίσκεται μπροστά στην νέα Εθνική απελευθέρωσή της! Ήδη η αξιοπρεπής εθνική στάση μας οδήγησε σε επαναξιολόγηση της Ελλάδας από Ευρώπη, Αμερική και λοιπά κράτη!
 
Έλληνα, αν είσαι Έλληνας Πατριώτης, Δημοκράτης  απέδειξε το Τώρα, η Ελλάδα σε χρειάζεται...
Έκκληση σε όλους τους απανταχού της γης Έλληνες πατριώτες: Έλληνες, βοηθήστε την Πατρίδα σας ηθικά, υλικά, οικονομικά, ψυχικά, τώρα που δοκιμάζεται!
Έλληνες της ομογένειας, σταθείτε αλληλέγγυοι στην Πατρίδα σας: Στείλτε εμβάσματα στους δικούς σας, αγοράστε ομόλογα, οικόπεδα, σπίτια, ανοίξτε νέες επιχειρήσεις, ελάτε για τουρισμό όλοι το Πάσχα και το Καλοκαίρι στην Πατρίδα σας, κάντε επενδύσεις, δείξτε μια νέα εθνική αντίσταση!!
Τα 28 δις να τα πάρει πίσω το κράτος από τους ληστρικούς τραπεζίτες, που κατάντησαν την Ελλάδα σε αυτή την κατάσταση!
 
Το άδοξο τέλος του... Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου... πριν καν ξεκινήσει!! «Η Γερμανία έχασε πάλι από την Ελλάδα»!! «Η ποιότητα ηγεσίας σήμερα στην Ένωση είναι πολύ, πολύ φτωχή πραγματικά» τόνισε ο κ. Θ. Πάγκαλος. Ο Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμος, πριν καν ξεκινήσει, έληξε ήδη άδοξα για την «ενοποιημένη Γερμανία», η οποία έχασε άλλη μια φορά από την «ενωμένη δημοκρατική αντίσταση» της Ελλάδας. Κανείς Ευρωπαίος δεν θα βοηθήσει ποτέ την Ελλάδα. Μόνοι μας θα σωθούμε. Τα 28 δις να τα πάρει το κράτος για σωτηρία της  Ελλάδας. Ο Μικρός Ήρως και το Focus.
 
Ανάλυση και προτάσεις.
 
Η επεκτατική Γερμανία έχασε τους δύο πρώτους πολέμους από την αντίσταση των Ελλήνων. Φαίνεται δεν έβαλαν μυαλό και μόλις τώρα δοκίμασαν να ξαναεπιτέθουν αμέσως στην Ελλάδα, οικονομικά, πολιτικά, ηθικά, ιδεολογικά ώστε να την υποδουλώσουν πάλι! Δεν λέμε ότι όλος ο Γερμανικός λαός είναι εναντίον μας. Η Γερμανία καλείται σήμερα μετά από την αμετροεπή συμπεριφορά κάποιων εντύπων και πολιτικών της, από τους δημοκρατικούς Έλληνες πολίτες:
 
1. Να επιστρέψει η Γερμανία το χρυσό που έκλεψαν οι Ναζί από την Ελλάδα, αμύθητης αξίας!
2. Να καταβάλλει η Γερμανία, το συντομότερο, όλες τις αποζημιώσεις που οφείλει στην χώρα μας από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.
3. Να εξηγήσει, η Γερμανία, πώς η Ανατολική Γερμανία μπήκε στο ευρώ και με ποιους όρους!
4. Να δεχτεί η Γερμανία την ίδιο έλεγχο στα οικονομικά της, από τις ίδιες ευρωπαϊκές επιτροπές, αν λέει την αλήθεια!
5. Να γίνει ο ίδιος έλεγχος από τις ίδιες επιτροπές σε όλες τις χώρες της ευρωζώνης, γιατί η «γυναίκα του Καίσαρα οφείλει και να αποδεικνύει την αγνότητά της», και αν οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις δεν το δεχτούν, να μην το δεχτεί και η Ελλάδα τον έλεγχο! Πως σώθηκαν οικονομικά οι χώρες της Ευρώπης, αφού πριν ένα χρόνο κατέρρεε ο φιλελευθερισμός τους και οι οικονομίες τους;
6. Να γίνουν ανάλογες καταχωρήσεις εναντίον όσων προσβάλλουν την Ελλάδα σε ανάλογα περιοδικά και ΜΜΕ, να ζητηθεί επίσημα συγνώμη, και να απειληθεί με εμπάργκο προϊόντων όποια χώρα έχει ανθελληνική συμπεριφορά.
7. Η Ελλάδα έχει ηθικό και πολιτικό ανάστημα και όλοι οι πολιτικοί πρέπει να το σέβονται και όποιος δεν μπορεί να το υπερασπιστεί να παραιτηθεί αμέσως!
8. Μόνοι μας θα σωθούμε. Τα 28 δις να τα πάρει το κράτος για σωτηρία της  Ελλάδας .Να φορολογηθούν οι έχοντες και κατέχοντες. Να παρακρατηθεί ένα ποσοστό της περιουσίας των 100 πιο πλούσιων οικογενειών ως σύγχρονη «χορηγία» για τη διάσωση του Ελληνικού Κράτους.
9. Όλοι ενωμένοι ενάντια στις ανθελληνικές προσβολές απόπου και αν προέρχονται! . Το πρόβλημα το δημιούργησαν οι Αμερικάνικες και ευρωπαϊκές τράπεζες, η Ελλάδα είναι θύμα των ληστρικών τραπεζιτών και της οικονομικής της ολιγαρχίας ,που έχει χαρακτήρα «άφρονος πλουσίου»!
10 Έκκληση σε όλους τους απανταχού της γης Έλληνες πατριώτες: Έλληνες, βοηθήστε την Πατρίδα σας ηθικά, υλικά, οικονομικά, ψυχικά, τώρα που δοκιμάζεται!
11. Έλληνες της ομογένειας, σταθείτε αλληλέγγυοι στην Πατρίδα σας:  Στείλτε εμβάσματα στους δικούς σας, αγοράστε ομόλογα, οικόπεδα, σπίτια, ανοίξτε νέες επιχειρήσεις, ελάτε για τουρισμό όλοι το Πάσχα και το Καλοκαίρι στην Πατρίδα σας!! Μηλίστε στα παιδιά σας για την ένδοξη ελληνική ιστορία.
12. Έλληνες, καλό είναι να λέμε παντού με περηφάνια, ότι «είμαστε απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων», αλλά πρέπει και να το αποδεικνύουμε έμπρακτα!
 
 
Η επεκτατική Γερμανία έχασε τους δύο πρώτους πολέμους από την αντίσταση των Ελλήνων. Φαίνεται δεν έβαλαν μυαλό και μόλις τώρα ξαναενώθηκαν ξανα-επιτέθηκαν αμέσως στην Ελλάδα, οικονομικά, πολιτικά, ηθικά, ιδεολογικά ώστε να την υποδουλώσουν πάλι! Βέβαια δεν είναι όλοι οι Γερμανοί πολίτες ίδιοι, υπάρχουν και κάποιοι φιλέλληνες!
 
Οι σύγχρονοι Γκαίμπελς του Focus έχουν ήδη βρει την απάντησή τους από χρόνια, από το περιοδικό Μικρός Ήρως, το οποίο διάβασαν και ενστερνίστηκαν οι δημοκρατικοί νέοι. Ο Μικρός Ήρως πρέπει να επιχορηγηθεί αμέσως από το υπουργείο πολιτισμού και να μοιράζεται δωρεάν σε όλους τους νέους και τους πολίτες ως «δωρεάν περιοδικό» και τα πρότυπα των δωρεάν εφημερίδων. Ο Μικρός Ήρως είναι η απάντηση των Ελλήνων απέναντι στην Φασιστική Γερμανία. Ήταν εβδομαδιαίο ανάγνωσμα που συνέγραψε ο Στέλιος Ανεμοδουράς και διάνθισε με σκίτσα του ο Βύρων Απτόσογλου για μία ολόκληρη 16ετία, από το 1953 έως το 1968 όταν και διακόπηκε για λόγους που είχαν άμεση σχέση με την επιβολή λογοκρισίας που εφάρμοσε το τότε δικτατορικό καθεστώς. Πρόκειται για τις περιπέτειες τριών ηρωϊκών Ελληνόπουλων (του Γιώργου Θαλάσση, της Κατερίνας και του "Σπίθα") κατά τη διάρκεια της κατοχής και του αγώνα τους απέναντι σε Γερμανούς, Ιταλούς και Βούλγαρους φασίστες. Το περιοδικό κυκλοφορούσε υπό μορφή τριπλής έκδοσης, με δύο δηλαδή ανατυπώσεις εντός της ίδιας εβδομάδας και αγαπήθηκε πολύ από τις πρώτες μεταπολεμικές γενιές, σε μία προσπάθεια του δημιουργού του να αμβλύνει μέσω αυτού τις οδυνηρές συνέπειες του πολέμου, της κατοχής και του εμφυλίου σπαραγμού που είχαν μόλις προηγηθεί. Προφανώς ακόμα και σήμερα οι Γερμανοί δεν μπορούν να αντέξουν ότι έχασαν όλους τους πολέμους από τους «Μικρούς ήρωες», τους Έλληνες!
Ορθά μίλησε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Πασοκ κ. Θ. Πάγκαλος σε συνέντευξή του στο BBC: «Η Ιταλία έκανε περισσότερα από την Ελλάδα για να αποκρύψει την κατάσταση των οικονομικών της, προκειμένου να διασφαλίσει την είσοδό της στην ευρωζώνη, είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, προσθέτοντας ότι η κριτική της Γερμανίας καθίσταται άστοχη λόγω της ιστορίας της.  «Απλά βάζεις κάποια ποσά χρημάτων στην επόμενη χρονιά... αυτό το έκαναν όλοι και η Ελλάδα το έκανε σε μικρότερο βαθμό από ό,τι η Ιταλία για παράδειγμα» σχολίασε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σε συνέντευξή του στη ραδιοφωνική υπηρεσία του BBC την Τετάρτη.  Όπως μετέδωσε το Reuters, ο κ.Πάγκαλος επέκρινε και την στάση της Γερμανίας απέναντι στην ελληνική κρίση, λέγοντας ότι η Αθήνα ποτέ δεν έλαβε αποζημιώσεις για τις οικονομικές επιπτώσεις της ναζιστικής κατοχής κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.  «Πήραν τον ελληνικό χρυσό που βρισκόταν στην Τράπεζα της Ελλάδος, πήραν τα ελληνικά χρήματα και ποτέ δεν τα επέστρεψαν. Αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει κάποια στιγμή να αντιμετωπιστεί» έιπε και προσέθεσε: «Δεν λέω ότι αναγκαστικά πρέπει να επιστρέψουν τα χρήματα, αλλά πρέπει τουλάχιστον να πουν 'ευχαριστώ' και «δεν θα πρέπει να παραπονιούνται τόσο πολύ για κλοπές και ασάφειες στις οικονομικές συναλλαγές».  Ο Θεόδωρος Πάγκαλος είπε επίσης ότι η κατάσταση στην Ελλάδα δεν θα έφθανε σε αυτό το σημείο αν υπήρχε ισχυρότερη ηγεσία εντός της ΕΕ. «Η ποιότητα ηγεσίας σήμερα στην Ένωση είναι πολύ, πολύ φτωχή πραγματικά» ανέφερε, παρατηρώντας πως ήταν καλύτερα την δεκαετία του '80, όταν ο Ζακ Ντελόρ ήταν επικεφαλής της Ευρωπαίκής Επιτροπής, ενώ τη διακυβέρνηση της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Βρετανίας είχαν οι Χέλμουτ Κολ, Μάργκαρετ Θάτσερ και Φρανσουά Μιτεράν».
Η Ελλάδα σήμερα. Η Ελλάδα έχει πλούτο. Ο φυσικός ορυκτός και θαλάσσιος πλούτος, η γη της, τα αμπέλια της, οι αγροί της, τα ποτάμια της!! Πλούτος είναι οι Έλληνες πολίτες που ζουν στην ξενιτιά, οι εφοπλιστές, οι διανοούμενοι, οι εργάτες και όλοι οι απανταχού της γης Έλληνες, αντί για παχιά λόγια, ας βοηθήσουν εμπράκτως την πατρίδα τους! Η Ελληνική οικογένεια, η γέννηση νέων παιδιών, η επαρχία, ο ορυκτός και θαλάσσιος πλούτος της Ελλάδας, η αλληλεγγύη, η συντροφικότητα, το φιλότιμο του Έλληνα, ο καλός χαρακτήρας του, τα δάση της οι πήγες της είναι ικανές να μας θρέψουν. Οι πλούσιοι στην περίοδο της επανάστασης εναντίον των Τούρκων έδωσαν τα υπάρχοντά τους για τον αγώνα. Αργότερα οι εθνικοί ευεργέτες δώρισαν τις περιουσίες ους για κοινωφελείς σκοπούς. Σήμερα η οικονομική ολιγαρχία έχει ταυτιστεί με την μαφία και συσσωρεύει αμύθητα πλούτη χωρίς να την νοιάζει η Ελλάδα ούτε οι πολίτες της!  Εμείς γιατί να νοιαστούμε για την τύχη της ληστρικής πλουτοκρατίας; Καμία λύπηση στους ληστρικούς τραπεζίτες που πίνουν το αίμα του κοσμάκη
Είμαστε μια πλούσια, μεγάλη και πανέμορφη χώρα. Είμαστε η 24η πιο πλούσια χώρα διεθνώς. Να κάνουμε θυσίες, αλλά όχι νεοφιλελεύθερη πολιτική. Ας στηριχτούμε στα πόδια μας. Μπορούμε!
Πολλοί πίστευαν και στο παρελθόν, ότι οι τότε ευρωπαϊκές δυνάμεις θα βοηθήσουν τους Έλληνες στον προς ελευθερία αγώνα τους το 1821, εις μάτην! Μάλιστα αναβλήθηκε πολλάκις η έναρξη της επανάστασης περιμένοντας την «μεγάλη δύναμη» που θα μας βοηθήσει. Ο Διονύσιος Σολωμός έγραψε στον ύμνο στην ελευθερία, όταν οι Έλληνες παρακαλούσαν τους ευρωπαίους να τους σώσουν: "Μοναχή το δρόμο επήρες , εξανάλθες μοναχή· δεν ειν' εύκολες οι θύρες, εάν η χρεία τες κουρταλεί».

Ας γίνει και ένας ανασχηματισμός! Σημειώνουμε ότι υπάρχει ακόμα ελάχιστος χρόνος, αλλά και πολύ στελεχιακό δυναμικό, που μένει αναξιοποίητο, για την πραγματοποίηση της «αλλαγής». Το Πασοκ έχει τα καλύτερα στελέχη από όλα τα αλλά κόμματα και έχουν υψηλότερο επίπεδο από όλα τα στελέχη της δεξιάς. Το Πασοκ κέρδισε τις εκλογές αλλά κυβερνούν ακόμα τα στελέχη της δεξιάς και κανείς δεν τα αλλάζει! Μήπως φαίνεται σκοπίμως γιατί έχουν σκοπό να παραδώσουν πάλι στην δεξιά οσονούπω και να έχουν έτοιμο-ανέγγιχτο και το δεξιό κράτος; Αντί να αλληλο-υβρίζονται τα στελέχη του Πασοκ, καλύτερα είναι να ασχοληθούν με την ολοκλήρωση των «αλλαγών». Το όνομά του κ. Γιώργου Παπανδρεου, δύναται να γραφεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία αυτής της χώρας «αν πραγματοποιήσετε ταχύτατα τα τις αλλαγές προσώπων και κάνετε πράξη την ελπίδα». Δεν υπάρχει οικονομική κρίση για την πλουτοκρατία, αντίθετα υπάρχουν τεράστια υπερκέρδη που αποκτήθηκαν αθέμιτα.  
Κανείς Ευρωπαίος δεν βοήθησε την Ελλάδα. Μόνοι μας και τότε και τώρα θα σωθούμε!! Μόνοι μας θα σωθούμε!! Όταν το κατανοήσουμε και το πιστέψουμε τότε πράγματι θα σωθούμε! Επίσης:
1. Να εθνικοποιηθεί-κρατικοποιηθεί- παρακρατηθεί-φορολογηθεί ένα μέρος (το 10%) της αμύθητης περιουσίας των ολιγαρχικών, των φεουδαρχών, των τραπεζιτών και των μεγαλοαστών, για να σωθεί η Ελλάδα από την χρεοκοπία! Είναι εθνικός λόγος και όχι ταξικός!  Να αποδοθεί η δεκάτη!
2. Επείγει να γίνει πράξη η Νέα σεισάχθεια! Αυτόματη ενοποίηση όλων των δανείων του πολίτη σε ένα δάνεια (άσχετα αν έχει καθυστερημένες δόσεις ή είναι στον Τειρεσία) με χαμηλό επιτόκιο, και δόση που δεν θα ξεπερνά το 1/3 των μηνιαίων αποδοχών του πολίτη. Ευκολίες αποπληρωμής κάθε είδους δανείων.
3. Να εισαχθεί ο "κοινωνικός μισθός" , ως αντίβαρο της απώλειας εσόδων! Πραγματική δημόσια δωρεάν παιδεία, υγεία, κοινωνικές υπηρεσίες.Να μειωθούν στο ήμισυ τα διάφορα είδη προστίμων, να επιτρέπετε η ελεύθερη μετακίνηση με τα μέσα μαζικής μεταφοράς των εργαζομένων τις πρωινές ώρες, να υπάρξει "κάρτα Μετρό εργάτη-υπάλληλου με μειωμένο εισιτήριο κλπ..
4. Να επιδείξουν οι Έλληνες πολίτες αλληλεγγύη, συντροφικότητα, πατριωτισμός, σύσφιξη οικογενειακών και φιλικών σχέσεων, στήριξη ομογενών και Ελλήνων μεταναστών και των οικογενειών τους.
5. Ν θεσπιστεί ενιαίο σύστημα παροχής κοινωνικής βοήθειας μέσω ενός πανελλήνιου δικτύου ψυχολόγων - κοινωνιολόγων - παιδαγωγών για στήριξη οικογένειας, γέννησης νέων παιδιών, σωστή ανατροφή των ελληνοπαίδων και ψυχική θωράκισή τους απέναντι σε κάθε νέο γκαιμπελισμό.
6. Να γίνει προβολή του Ελληνικού Πολιτισμού σε διαχρονικό και συγχρονικό επίπεδο. Έχουμε την πιο όμορφη χώρα και πολλοί μας ζηλεύουν!  Και αν δεν έχουμε τώρα ρευστό έχουμε παραλίες, θάλασσα, δάση, λίμνες, χλωρίδα, πανίδα, ορυκτό και θαλάσσιο πλούτο, ικανό να μας θρέψει!! Ας το πιστέψουμε!
7. Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Να ενστερνιστούμε τις δυνατότητες του λαού μας, τις δημοκρατικές αξίες και καταβολές του και να τις αναπτύξουμε. Είμαστε η 24η πιο πλούσια χώρα στον κόσμο , αλλά είμαστε η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ! Εμείς δώσαμε τα «φώτα» στην ανθρωπότητα, είναι αλήθεια!
 
Αν υπάρχουν φιλέλληνες, σήμερα, να τους τιμήσουμε σαν το Πολιτειακό Πρωθυπουργό Νοτίου Αυστραλίας κ. Mάικ Ρέιν, ο οποίος έχει φιλελληνικές θέσεις στο σκοπιανό. Σημειώνεται ότι ο κ. Ρανν στην ομιλία του είχε αναφερθεί στον κ. Gjorge Ivanov, τον οποίο χαρακτήρισε ως ως ‘υποκινητή προβλημάτων με τον πλέον επικίνδυνο τρόπο’ και κατηγόρησε την ΠΓΔΜ (στο κείμενο ‘Μακεδονία’) ότι κλέβει τον ελληνικό πολιτισμό! Επίσης ο κ. Ντανιέλ Κον Μπεντίτ εμφανίστηκε, προσφάτως, με φιλελληνικές θέσεις και είπε ότι το σοβαρό πρόβλημα για την Ελλάδα είναι οι εξοπλισμοί της. Και συνέχισε: «Ένα από τα προβλήματα της Ελλάδας είναι ο προϋπολογισμός της για την Άμυνα. Το 4,3% του ελληνικού ΑΕΠ πηγαίνει στην άμυνα. Το πρόβλημα είναι η Κύπρος και οι σχέσεις με την Τουρκία» σημείωσε, για να αναρωτηθεί: «Πού είναι η πρωτοβουλία της Επιτροπής για να λυθεί το Κυπριακό ώστε να ελαφρυνθεί το ΑΕΠ της Ελλάδας από το βάρος αυτής της ηλίθιας και βλακώδους εμπλοκής που θα πρέπει επιλύσουν ως Ευρωπαίοι; Τι έκανε η Επιτροπή; Μηδέν, απολύτως τίποτα.», είπε χαρακτηριστικά.. Τους πράγματι φιλέλληνες να τους τιμήσουμε, αλλά όσους μας περιτριγυρίζουν για να «αρπάξουν καμιά μίζα», όχι!
Το Πασοκ ιδρύθηκε για να υπηρετεί το λαό και την Πατρίδα!

========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.