Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Η "Διαφάνεια και όλα στο Φως" κατάντησε σαν το "Νόμιμον και Ηθικόν".

Περιμένω κάποιος να πει ή να γράψει δύο αράδες για τα "επιχορηγούμενα ιατρικά συνέδρια" και τους τσαντάκηδες "ιατρικούς επισκέπτες" των νοσοκομείων.

Λαζόπουλος: Να είστε περήφανος κύριε Παπανδρέου που επί των ημερών σας πεθαίνουν άνθρωποι στα νοσοκομεία (video) - Αλ Τσαντίρι Νιουζ (newstime)
Το φλέγον θέμα των νοσοκομείων έθιξε μεταξύ άλλων ο Λάκης Λαζόπουλος στο προτελευταίο "Τσαντίρι" γι'αυτή τη σεζόν.

Ο ηθοποιός για άλλη μια φορά παρουσίασε την υπουργό Υγείας ακατάλληλη για τη θέση της, χρησιμοποιώντας μάλιστα διόλου πολιτικά επιχειρήματα: 

"Η κατάσταση έχει ξεφύγει από τη Μαριλίζα. Δεν την ξέρω αλλά δεν τα παίρνει, φαίνεται" είπε και μετά υποστήριξε πως "το σκάνδαλο των προμηθειών στα νοσοκομεία είναι σχεδόν ίσης αξίας με αυτό της siemens". 

Απέδωσε ευθύνες και στις τρεις εμπλεκόμενες πλευρές, προμηθευτές-υπουργείο-γιατρούς αλλά το μεγαλύτερο μέρος της κριτικής το εισέπραξε ο πρωθυπουργός: 

"Σήμερα όποιος δεν έχει λεφτά πεθαίνει. Σε αυτή τη χώρα που ο Παπανδρέου υπερηφανεύεται σήμερα, ο άνθρωπος πεθαίνει. Σήμερα κύριε Παπανδρέου να είστε περήφανος, πεθαίνει άνθρωπος επί των ημερών σας

είπε ο Λάκης σε μια από τις λίγες φορές τον τελευταίο μήνα που ήταν αυστηρός με το Γιώργο Παπανδρέου.

Σχόλιο: Περιμένω κάποιος να πει ή να γράψει δύο αράδες για τα "επιχορηγούμενα ιατρικά συνέδρια" και τους τσαντάκηδες "ιατρικούς επισκέπτες" των νοσοκομείων.

Βέβαια θα μου πεις φίλε αναγνώστη: "και πως θα μπορέσεις να το αποδείξεις;".
Συμφωνώ, διότι φρόντισαν οι νομοθέτες μας, με τα δήθεν "προσωπικά δεδομένα" να θέσουν εκτός αποδεικτικής διαδικασίας τα στοιχεία που αποδεικνύουν ενοχή. Ας πούμε μία μαγνητοφωνημένη συναλλαγή (με εικόνα και ήχο) ή μία φωτογραφία, πρέπει να έχει την συναίνεση του δράστη;

Μας εμπαίζουν ότι τάχα μας προστατεύουν, ενώ νομοθετούν για να μας ρίχνουν στάχτη στα μάτια.

Η "Διαφάνεια και όλα στο Φως" κατάντησε σαν το "Νόμιμον και Ηθικόν".

Νάσος
==========================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.