Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Όταν είχαμε ηγέτη και τον κυνηγήσαμε και τον λασπώσαμε τώρα τιμωρούμαστε!!! Όταν ένας λαός ξεχνά και γράφει ψέματα και λάθος την ιστορία θα έχει κακό τέλος...


Όταν ένας λαός ξεχνά και γράφει ψέματα και λάθος την ιστορία θα έχει κακό τέλος. 
Και γιατί το λέω αυτό για να τονίσω ότι αυτοί που κυβερνούν σήμερα δεν έχουν καμιά σχέση με το ΠΑΣΟΚ του Αντρέα! 

Ούτε του ΠΑΚ! Αυτοί που σήμερα επήραν την εξουσία με ψέματα φορώντας τον δημοκρατικό μανδύα του ΠΑΣΟΚ είναι το 90% προδότες ! Είναι αυτοί που σαμποτάριζαν και τον Αντρέα! 

Μια κλίκα με πρωταγωνιστή τον ίδιο του το γιο δουλεύοντας με τον μεγαλύτερο προδότη τον Σημίτη και όλους τους παρατρεχάμενους δοσίλογους έστησαν το κόλπο των πάμπερς! 

Ποιος λαοφιλής ηγέτης Που νοιαζόταν για τον λαό του, για τους δυστυχισμένους όλου του κόσμου και ιδιαίτερα των πεινασμένων παιδιών της Αφρικής κάνοντας τον οργανισμό τον έξι που τους σκότωσαν όλους, θα έκανε τέτοια φτηνή πουστιά να λερωθεί με πακέτα χιλιάρικα σε πάμπερς;;; 

Ποιος ηγέτης που θα ήταν λαμόγιο θα έλεγε στους Τούρκους και στην Αμερική άμα βγει το καραβάκι θα το βουλιάξω, είναι αστείες συκοφαντίες και όμως αυτός και αυτοί που έπρεπε να στηρίξουν την αθωότητα του δεν το έκαναν, αφού ήταν ανακατεμένοι σε όλη αυτή την βρωμιά δική του άνθρωποι. 

Ένας δημοκράτης αυτές τις επικίνδυνες αδυναμίες της κουβαλά. Δεν μπορούσε να πιστέψει όσες και διαφορές να είχε με το παιδί του ότι τον μισούσε και ότι θα συμπορευόταν με τον εχθρό του τον Σημίτη!!
Δεν μπορούσε ποτές να χωρέσει το μυαλό του και εδώ φαινόταν η δημοκρατικότητα του, ότι η επιτροπή γιατρών που τον παρακολουθούσε θα του έκαναν κακό παρά τις προειδοποίησης του Δημήτρη Κρεμαστινού, πρόεδρε μην τους ακούς σε σκοτώνουν με αυτά που σου λένε να κάνεις. ...
Έβαζε σαν δημοκράτης γνήσιος στο μυαλό του ότι οι γιατροί είναι πρώτα γιατροί και μετά κομματόσκυλα!!! 

Πόσο εύκολα ξεχνάμε και αυτό λέγετε αχαριστία, άτι επήρε τον μισό ελληνικό πληθυσμό από τα μιάσματα του φασιστικού κατεστημένου και τους έδωσε τα δικαιώματα τους, ότι είναι ισότιμοι όλοι οι Έλληνες, φυσικά και αυτό δεν του το συχώρεσαν ποτέ, έβγαλε τον χωροφύλακα, τον παπά και τον αγροφύλακα τους τρεις ρουφιάνους και δυνάστες του λαού έξω από το σπίτι, που έμπαιναν με μια κλοτσιά στην πόρτα. 

Έκανε οικογενειακό δίκιο ισότητας για τις γυναίκες που Ζούσαν σε δουλικό καθεστώς και όμως αυτές οι κυρίες με την προδοτική συμβολή της μαμάς Μαργαρίτας, πήραν λάθος δρόμο και διεκδικούσαν λάθος δικαιώματα και τις γύρισε εναντίων του ευεργέτη τους Αντρέα!! 

Σκεφτείτε λίγο ποιο δημοκρατικά και δίκαια σήμερα να καταλάβετε πόσο μεγάλος λαϊκός ηγέτης ήταν, που είχε να τα βάλει με πρωτοφανή εχθρό, με χτυπήματα κάτω από την μέση! 

Ας απαριθμήσουμε μερικά για να μην λέμε ιστορικές βρομιές και δεν δίνουμε την αληθινή ιστορία στις αυριανές γενιές άλλα και για να βρούμε σήμερα τους δημοκράτες που θα αναλάβουν να σώσουν την πατρίδα μας.

1) Εχθρός πρώτος η Αμερική.

2) Η Ευρώπη εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων Ούλοφ Πάλμε, Μιτεράν, και κάποιοι ευρωβουλευτές

3) ΟΙ δωσίλογοι που άρχισαν να φοβούνται ότι θα ξεσκεπαστούν.

4) Η συντηρητικοί ελίτ κοινωνία που τους εξίσωσε με τους δούλους και πειναλέους που είχαν φροντίσει αυτοί να είναι πειναλέοι λεηλατώντας τους μόχθους του λαού.

5) Η εκκλησία με εξαίρεση τον Σεραφείμ, που ήταν αντάρτης και προς χάρη του Σεραφείμ δεν απέβαλε από τον κρατικό κορβανά τα λαμόγια τους παπάδες.

6) Γραμματείς διευθυντές και φαρισαίοι σε όλο τον κρατικό μηχανισμό, τον πολεμούσαν σε καθημερινές συναλλαγές με τον πολίτη για όποια κλεψιά και πουστιά έκαναν οι ίδιοι, έδειχναν τον Αντρέα.

7) Το δικαστικό σώμα μια από τις μεγαλύτερες γάγγραινες με φασιστική νοοτροπία τον διέβαλαν και τον σαμποτάριζαν σε καθημερινή βάση. Αυτά τα σκουλήκια τολμησαν έναν λαϊκό ηγέτη να τον σύρουν σε ιδικό δικαστήριο! Σήμερα που είναι όλα αυτά τα σκουλήκια οι θεματοφύλακες του ελληνικού συντάγματος;;; Που είναι οι κόκκινοι με τους Κωνσταντόπουλους με τα άσπρα λερωμένα με σαπίλα γουνάκια τους!!

8) Σαν δημοκράτης άφηνε μέσα στο ίδιο του το κόμμα τις διαφορετικές αποψεις, όταν επήρε χαμπάρι ότι οι διαφορετικές απόψεις προέρχονταν από προδότες που τον μαχαίρωναν πισώπλατα ήταν αργά, τον είχαν δολοφονήσει με ιατρική και κομματική συνταγή.

9) Και τελευταίο αφήνω το ποιο φρικιαστικό σενάριο που μπορούσε να περάσει ένας πατέρας και σύζυγος μέσα στο ίδιο του το σπίτι από τα παιδιά του και τη γυναίκα του. 

Το μεγαλο δράμα επήρε εκρηκτικές διαστάσεις όταν η κυρία μαργαρίτα πρώην σύζυγος Αντρέα Παπανδρέου γύρισε από το συνέδριο των ΑΧΕΠΑΝΣ . Της είχαν δώσει ρητές εντολές και απειλές να της μεταφέρει στον Αντρέα, μέχρι εδώ όλα καλά μεταφορά εντολών έκανε. 

Το πρόβλημα έγινε οξύ και εκρηκτικό όταν ήθελε να του επιβάλει να εκτελέσει τις εντολές των πατριωτών της. Εκεί ήρθε και η πλήρη ρήξη σε μια οικογένεια που έκανε απεγνωσμένες προσπάθειες να κρατηθεί όρθια η οικογένεια μόνο από τον Αντρέας. 

Φυσικά τα παιδιά που τα είχε γαλουχήσει η Μαμά όπως ήθελε αυτή εβραίικα και ήταν απέναντι από τον πατέρα τους, μετά το χωρισμό αυτή η αντιπάθεια έγινε μίσος κατά του πάτερα τους. Καταλαβαίνετε για τη κολοσσό ηγέτη μιλάμε να παλεύει με όλους τους παραπάνω εχθρούς άλλα και με το ίδιο του το σπίτι!!!!!!!!!!!! 

Επειδή τα στοιχεία που διαθέτω χρειάζονται μια καλύτερη επεξεργασία για να φτιάξω ένα καλό και καθαρό δημοκρατικό ιστορικό βιογραφικό του μεγαλύτερου δημοκράτη ηγέτη μετά την επανάσταση του 1821, θα το κάνω σε μελλοντικό χρόνο με το σεβασμό που του αξίζει. 

Στο σήμερα να μιλήσουμε λίγο για την αχαριστία του σημερινού πρωθυπουργού που αναβαθμίστηκε σε διευθυντή του ΔΝΤ και της Τρόικας. 

Όταν ήθελε να πλανέψει και να κοροϊδέψει τον ελληνικό λαό με βάρος στη καρδιά, θυμόταν τον Αντρέα και το ΠΑΣΟΚ, των περασμένων χρόνων, μετά το διέγραψε και το παλιό και δημοκρατικό ΠΑΣΟΚ και τον Πατέρα του!!!! 

Τράβηξε μονοκοντυλιά σαν Νέρωνας και διέγραψε το 

1) ΠΑΣΟΚ του ΠΑΚ !! 

2) Το ΠΑΣΟΚ του μετά Αντρέα που αντιστεκόταν. 

3) Και το ΠΑΣΟΚ των δημοκρατών που του έδωσε την πλειοψηφία. 

Τώρα τα τρία προηγούμενα ΠΑΣΟΚ έπρεπε να τα πετάξει μια και καλή και να απαλλαγεί από όλα τα δημοκρατικά στοιχεία που αντιστεκόντουσαν ακόμα και έτσι ανακάλυψε το Τέταρτο ΠΑΣΟΚ τον τέταρτο δρόμο όπως μας είπε

Ένας τέτοιος ηγέτης που δεν ήταν σε θέση να είναι γιος, νομίζετε ότι έχει ψυχικό κόσμο για να είναι πατριώτης;; 

Για να αισθανθεί τον λαό του σε τη φρίκη τον έριξε, όχι δεν μπορεί για ένα και μοναδικό λόγο φτιάχτηκε με μεγάλη μαεστρία πίσω από τις πλάτες του ελληνικού λαού, από τα μεγαλύτερα κέντρα του ανθελληνισμού και εχθρού της Ελλάδος των Εβραίων της Νέας Τάξης. 

Τώρα τη κάνουμε; Η μόνη ελπίδα είναι το ίδιο το ΠΑΣΟΚ που φέρει την ευθύνη που τον επέλεξε και που είναι κομματικό του στέλεχος. 

Η σωστή ενέργεια είναι όσα μέλη δημοκρατικά του ΠΑΚ και άλλων που δεν έχουν συνταυτιστεί με τις προδοτικές αποφάσεις του, να καλέσουν έκτακτο συνέδριο αύριο και να τον καθαιρέσουν, είναι η μοναδική σωτηρία του λαού και της Ελλάδος.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.