Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Στα χέρια του Πεπόνη το δάνειο του MEGA – Κατεπείγουσα έρευνα


Κατεπείγουσα έρευνα άρχισαν οι οικονομικοί εισαγγελείς Πεπόνης και Μουζακίτης για τη δανειοδότηση του τηλεοπτικού σταθμού MEGA.
Η έρευνα ξεκίνησε μετά από σχετικά δημοσιεύματα, αλλά και καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο φάκελος βρίσκεται στα χέρια των οικονομικών εισαγγελέων και θα κληθούν άμεσα να καταθέσουν μάρτυρες, τόσο από το MEGA, όσο και από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Να υπενθυμίσουμε ότι στις 3 Ιανουαρίου του 2013, η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. είχε ανακοινώσει τη σύναψη κοινού ομολογιακού δανείου ύψους 98 εκατομμυρίων ευρώ, που, όπως ανέφερε, επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί «για αναχρηματοδότηση υφισταμένων τραπεζικών δανείων, καθώς και για τη χρηματοδότηση γενικών επιχειρηματικών σκοπών της εταιρείας».
Μετά από την ανακοίνωση του δανείου, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε αντιδράσει, λέγοντας ότι, τη στιγμή που οι ελληνικές επιχειρήσεις δεν μπορούν να δανειοδοτηθούν, το MEGA καταφέρνει να πάρει δάνειο τέτοιου ύψους.
Στη διαμάχη που ξέσπασε το MEGA απάντησε πως υποθήκευσε περιουσιακά στοιχεία για να πάρει το δάνειο, το οποίο δεν ήταν τελικά 98 εκατομμύρια ευρώ αλλά δέκα.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.