Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Nέα κѠλ⓪τούμπα από την Αριστερά … στην Κεντροδεξιά ή ο κυρ Φώτης έχει πολιτικό Alzheimer;

Σχετικό:Ελλείψει δεξιού «λαγού», δημιουργούν τον «λαγό» της αριστεράς!
Γράφει ο Εl Sito,

"Ποιος είναι ψεύτης" ...έγραψε το nonews-news

 
Ή, μάλλον πιο πολύ ψεύτης. 

Ο Βενιζέλος -που 'χει τ' όνομα- ή, ο πάστορας Κουβέλης;
Όπως ήδη σας ενημερώσαμε, ο Βενιζέλος μίλησε για συνάντηση αφιερωμένη στην τρόικα. 

Ο Κουβέλης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δήλωσε:

 "όχι, δεν μιλήσαμε για τους δημοσίους υπαλλήλους" .

 
Αν λοιπόν η συνάντηση ήταν αφιερωμένη στην τρόικα, όπως λέει ο Βενιζέλος, πως είναι δυνατόν να μη συζητήθηκε το θέμα των απολύσεων στο Δημόσιο, που αποτελεί σ' αυτή τη φάση το σημαντικότερο σημείο τριβής κυβέρνησης - τρόικας;
Ποιος λοιπόν είναι ψεύτης; Ή, πιο πολύ ψεύτης... 


Εμείς παραθέτουμε τα video:
 Δείτε το βίντεο από το MEGA μέσω enikos.gr
ΒΙΝΤΕΟ- Οι δηλώσεις Κουβέλη 

"Προσερχόμαστε με κοινή θέση να αντικατασταθεί το ΕΕΤΗΔΕ από τον ενιαίο φόρο ακινήτων με προοδευτικό χαρακτήρα", δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου μετά τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, τονίζοντας ότι εισπρακτικός μηχανισμός θα παραμείνει η ΔΕΗ.

Παράλληλα ανέφερε ότι «θα υπάρξει ελάφρυνση στον φόρο στα ακίνητα», ενώ σημείωσε ότι «δεν συζητήσαμε για τις απολύσεις στο Δημόσιο και για ανασχηματισμό».

ΒΙΝΤΕΟ-Οι δηλώσεις Βενιζέλου
 "Πρέπει να περάσουμε από το ΕΕΤΗΔΕ στον ενιαίο φόρο ακινήτων και αυτή είναι η θέση με την οποία θα διαπραγματευτούμε με την τρόικα", δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος μετά τη σύσκεψη των κυβερνητικών εταίρων.
Όπως διευκρίνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο νέος φόρος θα εισπραχθεί και φέτος μέσω της ΔΕΗ ενώ από το 2014 θα μεταφερθεί στις εφορίες.
Παράλληλα, ο κ. Βενιζέλος ξεκαθάρισε ότι είναι "Αστείο και προσβλητικό να τίθεται θέμα συμμετοχής μου στην κυβέρνηση".

"Πρέπει να το ταχύτερο δυνατό να εκταμιευτεί η δόση για να προστατευτεί ο πολίτης από την νευρική Ευρώπη που είναι επικίνδυνη", είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μετά τη σύσκεψη στο Μαξίμου προσθέτοντας ότι το 2014 θα μεταφερθεί το Ενιαίο Τέλος στις ΔΟΥ και θα αφαιρεθεί από τη ΔΕΗ.
Εμείς θα θυμίσουμε: "Δεν θα ψηφίσουμε το χαράτσι" δηλώνει στη Real News της Κυριακής ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης.
Σύμφωνα με την εφημερίδα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ θεωρεί ότι τυχόν συνέχιση του χαρατσιού στα ακίνητα αποτελεί νέο μέτρο και πρέπει να περάσει από τη Βουλή.

Στο δια ταύτα:
Είναι ψεύτης, πολιτικός απατεώνας, απλός κωλοτούμπας ή έχει  πολιτικό Alzheimer ;

Εσύ τίμιε αναγνώστη μας βρες την σωστή απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα...

ΥΣ: Με το "όχι" στο χαράτσι υπό μάλης η ΔΗΜΑΡαντοι στο Μαξίμου - 
Παραμένει η “κόκκινη γραμμή” Κουβέλη εν όψει της σύσκεψης των αρχηγών
Σταθερή στη θέση της ότι το “χαράτσι” στα ακίνητα δεν πρέπει να συνεχίσει να ισχύει και φέτος, αλλά θα πρέπει να αντικατασταθεί από τον Ενιαίο Φόρο στα ακίνητα, παραμένει η Δημοκρατική Αριστερά, όπως επιβεβαιώνεται και από τη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, τα μέλη της ηγεσίας της ΔΗΜΑΡ ενημερώθηκαν για τις χθεσινές συζητήσεις που είχαν οι εκπρόσωποι των τριών κομμάτων με το οικονομικό επιτελείο και κατέληξαν ότι δε συντρέχει κανείς λόγος να διαφοροποιήσει το κόμμα τη θέση του, και με αυτήν τη γραμμή θα προσέλθει ο Φώτης Κουβέλης στην αυριανή συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής συζητήθηκε ακόμη το σχέδιο του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη, για την αναδιοργάνωση των υπηρεσιών στο Δημόσιο. Επιβεβαιώθηκε δε ότι η ΔΗΜΑΡ στηρίζει τις ενέργειες του κ. Μανιτάκη για την εφαρμογή του σχεδίου του.

Τέλος συζητήθηκαν οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις με αφορμή την επάνοδο της τρόικας, καθώς και τα νέα δεδομένα από την κρίση στην Κύπρο. (news.gr/)
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.