Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Όποιοι ανήκουν στην ΣΥΜΜΟΡΙΑ της Επιτροπής Ανταγωνισμού που έθαβε τις υποθέσεις από το 2000 και μετά ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ

Σχετικό: Διαψεύδεται ότι η δικαιοσύνη είναι κωφάλαλη - οι νομοθέτες είναι κουφάλες... Ο Υπουργός Δικαιοσύνης απαλλάσσει όλους όσους τιμώρησε η Επιτροπή Ανταγωνισμού τα τελευταία 7 χρόνια από κάθε ποινική ευθύνη!
Τώρα που άνοιξε η πόρτα του Εισαγγελέα και θα ακουστούν όλα τα στοιχεία δεν σας σώζει κανείς και τίποτα. Είχατε μια ελπίδα με κάποιους τυπάκους που με τηλεφωνήματα και επισκέψεις προσπαθούσαν να σταματήσουν ποινικές διώξεις, η αλήθεια είναι ότι μερικές φορές τα κατάφερναν.
Τώρα τελειώσατε.
Και το μεγάλο πανηγύρι θα είναι μόλις αρχίσουν να καλούνται αυτοί που έκαναν την δουλειά τους, αποκάλυπταν τους εγκληματίες, σας έδιναν τα στοιχεία και εσείς τα θάβατε.

Υποτιμήσατε ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι τίμιοι. Υποτιμήσατε ότι οι χειριστές των υποθέσεων δεν ήταν λαμόγια σας εσάς, δεν είχαν τις σχέσεις διαπλοκής (και όχι μόνο), έκαναν την δουλειά τους και περίμεναν από εσάς να κάνετε την δική σας.
Σημειωτέον ότι η Δικαιοσύνη, όταν λειτουργεί, δεν κάνει διακρίσεις ανάμεσα σε ψηλούς, κοντούς, μουσάτους, εραστές ή άλλους.
Ένας από τους λόγους αυτούς είναι ότι αρχίζει η τελική ευθεία μιας πολυετούς αντιπαράθεσης ανάμεσα στο καλό και στο κακό. Επί χρόνια η Ελλάδα έχει μαρτυρήσει από τους απατεώνες που καταληστεύουν τον Έλληνα και προστατεύονται από οργανωμένες συμμορίες. Οι συμμορίτες και οι συμμορίτισσες επί χρόνια εξυπηρετούσαν τους προύχοντες και απολάμβαναν την προστασία τους.
Σήμερα ξεκίνησε η τελική ευθεία αποκάλυψης αυτών που συνέβαλαν (μαζί με πολλούς άλλους φυσικά) στην ληστεία του Έλληνα.
Σήμερα οι φίλοι μου κατάλαβαν ότι τα κόλπα τους αποκαλύπτονται. Τους είχα προειδοποιήσει εδώ και καιρό, τους είχα ρωτήσει τι θα κάνουν αν κάποια στιγμή τα έγγραφα φτάσουν στον Εισαγγελέα.
Φυσικά απάντηση δεν είχα λάβει.
Ο Εισαγγελέας έχει κυριολεκτικά «τρελαθεί». ...
Έχει στα χέρια του καυτές αποδείξεις και απέναντί του ονόματα που είναι ικανά να ταράξουν το σύστημα.
Ταυτόχρονα υπάρχουν τουλάχιστον τρεις δικογραφίες που ξεδιπλώνουν όλη την βεντάλια της διαφθοράς. Κάποιοι κάλυπταν, κάποιοι κέρδιζαν, offshore εταιρείες με εκατοντάδες εκατομμύρια ακίνητα. Πίσω από τις offshore ονόματα που ταράζουν. Και οι προστάτες τους (άνδρες και γυναίκες) τόσα χρόνια στο απυρόβλητο.
Εδώ και καιρό έχω πει ότι ΘΑ ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ. Το μήνυμα αφορά όλους και όλες που κάλυπταν επί χρόνια τους απατεώνες, τους κάλυπταν με δόλο και όταν ρωτήθηκαν ο ένας (και η μια) κάλυπτε τον άλλο.
Δεν ξέρω φυσικά την τελική κατάληξη των ερευνών, ξέρω όμως ότι τα έγγραφα θα δοθούν στην δημοσιότητα ώστε να μάθει όλος ο κόσμος ποιοι κάλυπταν τους απατεώνες, ποιοι κάλυπταν αυτούς που κάλυπταν τους απατεώνες. Κάποιοι πίστεψαν ότι επειδή ήταν τροχονόμοι μια ζωή θα την γλίτωναν. Θα το δούμε αυτό.


========================== "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.